Aes Sedai
|
|
« Válasz #9060 Dátum: 14 nov 05, 19:16:31 » |
|
Mondaná neki, hogy a drog az rossz, szokjon le róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9061 Dátum: 14 nov 05, 19:34:36 » |
|
Hát ez azért hosszútávon idegölő lehet és fájdalmas DE erről van egy vicc "Egy nô és egy férfi utazik a vonaton. A nô megdöbbenéssel tapasztalja, hogy a férfi gyakran tüsszent, majd előveszi a farkát és megtörli. Egy idô után nem bírja szó nélkül és megkérdi: - Uram, mit csinál ön? Legyen tekintettel rám is és ne disznólkodjon! - Sajnálom asszonyom, de egy igen ritka betegségben szenvedek, ugyanis valahányszor tüsszentek, azonnal elélvezek. - Szörnyű! Mondja, szed valamit rá? - Igen, borsot."
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9062 Dátum: 14 nov 05, 19:42:54 » |
|
A vonaton utazó nô igen furán érezhette magát. Én mindenesetre elég fura fejet vágtam volna a helyében.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9063 Dátum: 14 nov 05, 20:53:46 » |
|
Fú, Luidzsy san, ekkora topic fagyasztást, most büszke vagyok a tanítványomra. holott lehet nem az én agyamat mosták meg a suliba Hát, helyesírásból tuti nem. Köszönöm senpai. Én abból kaptam, csak én nem gramar nazi lettem, hanem gramar leszarom. Amúgy arra értettem, hogy p.l a töri könyvekben nem feltétlenül igazság van leírva, de mindjárt nekem szegezhetitek, hogy ki vagyok én, hogy történészeket kritizáljak, amire nemes egyszerűséggel felelnék annyit, hogy "inkább legyen az asztalom kenyérrel és vízzel terítve, mint rogyásig rakva ízesített idegmérgekkel" itt, hogy ne menjünk messzebb, elég csak a finnugor marhaságra gondolni, attól mert van egy néppel 150 közös szavunk, még nem leszünk rokonok ahogy tanítják!! :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9064 Dátum: 14 nov 05, 21:11:22 » |
|
Akinek van egy nagyon pici esze, az tudja, hogy a történelem minden, csak nem objektív.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9065 Dátum: 14 nov 05, 21:14:18 » |
|
Még jó hogy természettudósnak mentem. Ma a fizika előadó felvetette, hogy tartani kéne egy kurzust "A tudomány nagy tévedései" címmel és akkor buktatna, ha valaki értelmes dolgot ír le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #9066 Dátum: 14 nov 05, 21:16:51 » |
|
Akkor ismerek egy embert aki ott csak kiválót írna. Fizika felelés közben a számolásos feladat megoldásának mértékegysége másodperc per szekundumra jött ki neki És tény hogy a törikönyvek teli vannak hülyeséggel, ahogy a nyelvtan könyv is... (pl 7.-es könyv, nyugatimádat napjainkban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9067 Dátum: 14 nov 05, 21:18:07 » |
|
Mondjuk olyan lehet és akkor a dimenziója 1 lesz, amit nem szokás kiírni. Bár nem tudom minek kellett volna kijönnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #9068 Dátum: 14 nov 05, 21:27:21 » |
|
Az már nekem sincs meg, másfél éve volt, és félig aludtam a hátsó padban... De az vicces volt mikor emberünk földrajzon a folyók vízhozamának mértékegységét négyzetméter / másodpercként definiálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9069 Dátum: 14 nov 05, 21:36:53 » |
|
Az én legérdekesebb tévedésem az volt, mikor a gravitáció felfelé gyorsította a kövem. Meg mikor lányos zavaromban nem tudtam a karbonil csoport képletét. Ezt egész konkrétan a záróvizsgámon nem tudtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9070 Dátum: 14 nov 06, 05:20:00 » |
|
Ébresztő! Hasatokra süt a hold!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9071 Dátum: 14 nov 06, 07:39:41 » |
|
Én keltem a legkorábban (tegnap délután 3kor).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Senkisem17
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9072 Dátum: 14 nov 06, 07:54:05 » |
|
Mi óriások vagyunk, de ezt csak egy óriás láthatja. Ezért nem érzed a különbséget.
De néha az óriások vállára felkapaszkodott törpék messzebbre látnak :D:D
|
|
|
Naplózva
|
"Írj 500.0000000 oldalt, majd cáfold meg egyetlen tagmondattal"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9073 Dátum: 14 nov 06, 08:09:28 » |
|
Motiváció az edzéshez, hogy beöltözhessek ilyen jelmezbe jövő Halloweenkor/farsangkor (csak tudnám, a haját hogy csinálta meg ilyenre)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9074 Dátum: 14 nov 06, 09:38:49 » |
|
Azon gondolkodtam, hogy ha már a hülye EU kiverte a magyar kormányból, hogy minden szar kamu szektát is vallásként kell elismerni, vajon lenne e esélyem elérni, hogy a bethizmus is elismert vallás legyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|