Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #9075 Dátum: 14 nov 06, 10:42:31 » |
|
És vajon a Jashinizmus?
Mellesleg bírom hogy a németek hogyan kezelik a szcientológiát. Itt van a szomszédba egy "dianetika misszió" és mocskosul idegesítő, hogy lemegyünk apámmal tescóba meg nagymuterhoz, és mire hazaérünk 5 ház előtt zsinórban állnak az autók, ráadásul nálunk úgy, hogy a betonozott kocsibeállókra állnak fel, nem a kresz szabályai szerint (menetiránnyal szemben, egy kerék lelóg az aszfaltra) és nem tudunk se a garázsba, se az udvarba beállni.
Én múltkor filóztam azon hogy hívjam emiatt a rendőröket, ingatlanra való bejárás akadályoztatása miatt... Vagy poénból beöltözni NAV ellenőrnek és bekopogni. (Az előző főnöküket körözi a rendőrség és a NAV adócsalás, pénzmosás miatt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9076 Dátum: 14 nov 06, 11:53:32 » |
|
Topic killers. Ahhoz képest lassan karácsony még semmilyen plusz forgalmunk nincs. Lehet tényleg válság van  ? Szerk 1: Új antifaces videót láttátok ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 11:55:11 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9077 Dátum: 14 nov 06, 12:10:13 » |
|
Az még csak fel sem merül benned, hogy a bolt a szar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #9078 Dátum: 14 nov 06, 12:38:12 » |
|
Senki sem vásárol maszeknál. Mindenki vagy vaterázik vagy multinál vásárol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9079 Dátum: 14 nov 06, 13:03:06 » |
|
Ki az aki már vett karácsonyi ajándékot? Én még el se gondolkoztam a dolgon, nemhogy vásároltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9080 Dátum: 14 nov 06, 13:07:01 » |
|
Ezzel nem vagy egyedül. ____________ Meglepôen jól viselem hogy le se feküdtem reggel aludni (dolgom volt). Egy leheletnyit sem vagyok álmos.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #9081 Dátum: 14 nov 06, 13:43:54 » |
|
Ki az aki már vett karácsonyi ajándékot? Én még el se gondolkoztam a dolgon, nemhogy vásároltam.
Nekem már megvan a rajz  Általában nagyanyámnak apának és anyának szoktam bármit is venni. Idén egy szép kerámia korsót kapnak, egy mintával, amin a full család van anime stílusban. Nagyon pöpecül fog kinézni. Ps-ben már megcsináltam most rajzolom át Corelben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9082 Dátum: 14 nov 06, 13:46:46 » |
|
Hát kiszenvedett a Naruto. A vége mindennél lejjebb ásta magát, de azért fura érzés, hogy tényleg vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9083 Dátum: 14 nov 06, 13:54:38 » |
|
Bocsi, de a Naruto manga téma itt off, és most egy darabig ezt szigorúan is veszem. Ha itt is erről lesz szó, nem tudjuk megállítani az inváziót. Na jó, annyira nem szigorúan, de azért legalább egy pár napig bírjátok ki. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 13:55:46 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #9085 Dátum: 14 nov 06, 14:51:00 » |
|
Szerintem elég gagyi már úgy lezárni egy történetet hogy megnézzük hogyan élnek x év múlva. Főleg hogy a sablon naruhina + sasusaku lett a vége.  Mondjuk naruhina alap. Kaguyát és hagyatékát, történetét nagyon hirtelen elvágták, látom el is felejtették. Azt sem hiszem, hogy orochimaru is hirtelen megvilágosodott volna. Nem tudom mikor kezdtem magam részéről a narutót, de betippelem kb 2005-2006 körülre -2014 R.I.P. Fórum mától indokolatlanná vált.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 06, 14:51:55 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #9086 Dátum: 14 nov 06, 14:54:02 » |
|
Az oldal arculatot vált és minden megy tovább. Jó ez a fordítócsapat nem kéne hagyni szétesni. Az anime megy még egy darabig. Azt is be kell fejezni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9087 Dátum: 14 nov 06, 14:57:07 » |
|
Köszi a spoilert.
Tényleg NaruHina lett a vége? Akkor azt hiszem meg is bántam, hogy olvastam ezt a mangát. Francba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #9088 Dátum: 14 nov 06, 14:58:03 » |
|
OP elvileg még vagy 10 évig kitart és elég menő is, hogy új főtéma legyen. Főleg, mert a Blícs és a FT sem húzza már sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9089 Dátum: 14 nov 06, 15:03:43 » |
|
Szar NaruHina.
Remélem TWD-ben legalább normális párosok is kialakulnak, mert már kurvára elegem van belőle, hogy mindig a szarok jönnek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|