Nem védem ayumit, de ez a mondat nagyon nagy baromság. Nem kurvára nincs így, a keleti régiókban meg főleg nem.
Szerencse kell, jó helyen jó időben ott lenni, vagy pedig protekció. Szóval Mini nem, főleg úgy nem hogy te sem dolgozol, ha igen te is protekcióval.
Jah, tényleg azt mondtam, hogy CSAK ez kell. Persze, a szerencse, meg jó hely, jó időben, mindig ott van, ahogy tanulásnál is, mint annyiszor mondtad. Nem tagadtam, hogy ezek nem kellenek, mert baromira kellenek. Ha már felhoztál, tényleg nem dolgozom jelenleg, de dolgoztam és nem csak protekcióval kezdtem el dolgozni, sőt semmi köze nem volt senkihez. És baromi szar volt, mert nem ismertem senkit, önbizalmam meg a béka segge alatt volt. Mégis tudtam dolgozni és tudtam szerezni munkát, bár nem voltam ott sokáig.
Azt meg nem tagadom, hogy a keleti régióban esetleg lehet olyan könnyen munkát keresni, mint akár Pesten, viszont a szerencse s időzítésen kívül, kell egy olyan is hogy feltalálod magad. Szabi is ott él, mégis képes volt nem protekcióval munkát találni, többszőr is. Több akarat is kell, mint várni egy helyen. És egy 30 évesnek össze kellene szednie magát, ha munkát akar találni, hogy az állásinterjún, arra a pár perc erejéig képes legyen előadni egy önbizalommal teli embert. Ha egy 16-26 éves ember erre képes, ne legyen már kifogás az önbizalom hiány. Főleg mert nekem is van, de elkezdtem magam tréningezni és képes vagyok a legtöbb esetben túl tenni magam ezen.
Viszont abban nagyon is igazad van, hogy a keleti régiót annyira nem ismerem munka terén.