Syzygy
|
|
« Válasz #8790 Dátum: 14 nov 02, 13:12:04 » |
|
A depressziód oka nem a macska, nem az ember nevű faj hanem te magad vagy.
De ezt már 7327823-szor elmondtuk, eddig sem változott, ezután sem fog változni semmi. Nővéred meg szidhat minket, de amikor neki kellene gyakorlatilag tennie valamit érted, elintézi azzal hogy felnőtt nő vagy, és azt csinálsz amit akarsz, ha te nem vagy benne partner ő nem tud mit tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8791 Dátum: 14 nov 02, 13:13:54 » |
|
A macskák puszta jelenléte is depressziócsökkentő hatású. Hát még, ha meg is simogatod őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8792 Dátum: 14 nov 02, 13:16:19 » |
|
Ez viszont igaz. Ki tudja most hol lennék a macskám nélkül.
Akkor áruld már el kedves Syzygy, hogy mi a f*szt kéne neki tennie egy felnôttkorú személlyel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 02, 13:20:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8793 Dátum: 14 nov 02, 13:18:16 » |
|
Tesóm keresztanyjának 6 macska volt bent 0-24-ben a lakásban, és ott nem lehetett megmaradni a húgyszagtól... Ráadásul 2 évig oda kellett járnom ebédelni középsulisként... Mondjuk az a nőszemély is zakkant valamilyen szinten... Ayumi.. A depressziód oka a magány... Mikor voltál együtt utoljára valakivel? Gondolom a depressziód előtt....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8794 Dátum: 14 nov 02, 13:20:03 » |
|
Csak azt tudom mondani amit Micsudinak. Dugnia kéne nem macskázni. Syzyvel meg majd járunk a bíróságra mert beszóltunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8795 Dátum: 14 nov 02, 13:24:14 » |
|
Saphi, ez a szám nem Miskolcról szól. De amúgy Miskolcról kb. 3 szám szól, azért ez nem valami sok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8796 Dátum: 14 nov 02, 13:26:14 » |
|
Épp itt van a gond mondjuk nem tudom hogy a 'magány' ebben mennyire játszik szerepet. Ez nem hiszem hogy publikus lenne, de nincs kivel. Csak olyan személyek szednének fel akikhez úgymond nincs gusztusom (kisebbség igénytelenebb képviselôi, 50-60 éves alkesz papák stb.).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8797 Dátum: 14 nov 02, 13:33:18 » |
|
Akkor áruld már el kedves Syzygy, hogy mi a f*szt kéne neki tennie egy felnôttkorú személlyel.
Ugyanazt mint egy kiskorúval, elrángatni pszichológushoz Nővérem negyed olyan depis lenne mint te, már rég elcibáltam volna valakihez.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8798 Dátum: 14 nov 02, 13:35:58 » |
|
Csak azt tudom mondani amit Micsudinak. Dugnia kéne nem macskázni.
Pl. Targernek mit javasolnál? Neki megvolt az univerzum minden faja, meg pár transzdimenziós lény is, mégis problémás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8799 Dátum: 14 nov 02, 13:36:35 » |
|
Két kurva nagy pofont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8800 Dátum: 14 nov 02, 13:37:00 » |
|
Saphi, ez a szám nem Miskolcról szól. De amúgy Miskolcról kb. 3 szám szól, azért ez nem valami sok.
Bocsi, nem hallgattam végig, mert 30 másodperc alatt elfogyott a lelkierő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8801 Dátum: 14 nov 02, 13:48:38 » |
|
Lol én meg undorítónak találtam az elejét, ezért inkább beletekertem a közepébe, és ott pont Miskolcról volt szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8802 Dátum: 14 nov 02, 14:00:24 » |
|
Syzyvel meg majd járunk a bíróságra mert beszóltunk.
Szerintem akkor te már a proszektúrán leszel, az előzményekből kiindulva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8803 Dátum: 14 nov 02, 14:02:04 » |
|
A csaj volt Miskolcon, akiről a szám szólt. Nekem legalábbis ez jött le.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8804 Dátum: 14 nov 02, 14:02:51 » |
|
Hm.. több törődés, és akarata ellenére, mindennap, vagy hetente többszőr elvinné pszichodokihoz, amíg nem hajlandó elmenni magától és nem jön rá, hogy ez jó. Mindent megtennék, hogy segítsek, de pl. az rohadtul nem normális, hogy a húga blog bejegyzéseit elolvassa (ha elolvassa) ami csak arról szól, hogy öngyilkos akar lenni és kb. semmit sem tesz, különben már rég változások mentek volna végbe. Szóval ez gáz, ahogy van. Syzy, hova lett az avatrod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|