Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8295 Dátum: 14 okt 25, 17:47:52 » |
|
Sabaku, ki van az avatarodon?
Erre válaszolok Sabaku, ha nem gond, ha már a boardomból van. Egy Simon Goinard nevű művész random rajza tudtommal. A címe Era One 8. Itt egy másik link.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8296 Dátum: 14 okt 25, 18:17:14 » |
|
Köszönöm, már épp kezdem elborulni a keresés gondolatára. Valamint amúgy is nézegetem többi munkáját szívesen. Apropó, új DArt profilt csinálni kurva fárasztó, főleg újra bewatcholni minden arcot... de alicexz<3 Egyébként lehet jobb is, hogy I wish in cemetery maradt a dolog, mert egyik fórumos így reagált rá: [2014.10.24. 21:40:38] X: jó, ezt már direkt csinálja [2014.10.24. 21:40:46] X: igazából tök vidám, életkedvvel teli csaj csak szopat minket [2014.10.24. 21:40:49] X: ennyire gyökér nem lehet senki Na ez egy plot twist
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8297 Dátum: 14 okt 25, 18:19:16 » |
|
Csak megelőztél Tabi, te szivola!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8298 Dátum: 14 okt 25, 18:30:09 » |
|
igazából tök vidám, életkedvvel teli csaj csak szopat minket Látszik, hogy kevés itt a jó emberismerô, talán nincs is. Lehet hogy van némi "drámázás" meg olyat írok ami itt senkire sem tartozik, de egy lehelletnyit sem vagyok boldogabb mint amilyennek itt mutatom magam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8299 Dátum: 14 okt 25, 18:31:19 » |
|
Köszönöm, már épp kezdem elborulni a keresés gondolatára.
Ezért gondoltam, hogy ezt megelőzöm, meg én tudtam, hogy ki ő. gman, ez a jelző nagyon sértő számomra. Nem tetszik, pedig nem tettem semmi rosszat, igaz most nem szabadna itt fent lennem, megyek is el, addig írj pár sort. Nem volt célom megelőzni téged, csak túlságosan is elteltél magaddal... Szabi rá az élő példa, hogy nem vagyok szivola.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8300 Dátum: 14 okt 25, 18:37:35 » |
|
Jól van Mini, de egy olyan papucsnak mint gman minden nő szivola eredeténél fogva... igazából tök vidám, életkedvvel teli csaj csak szopat minket Látszik, hogy kevés itt a jó emberismerô, talán nincs is. Lehet hogy van némi "drámázás" meg olyat írok ami itt senkire sem tartozik, de egy lehelletnyit sem vagyok boldogabb mint amilyennek itt mutatom magam. Persze-persze, az életvidám csaj is pont ezt mondaná, ha nem akarná, hogy kiderüljön a titka!!4! Különben hogy hülyítene tovább minket!?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8301 Dátum: 14 okt 25, 19:27:55 » |
|
Köszi a választ instawatch. asd azt hittem 200 körüli watcherem van Da-n erre most nézem, hogy már bőven 300 + és közelít a 400hoz. lol edit. Milyen az új kombóm? edit 2: NA ez már nagyon várós volt Kyaa Akatsuki x Shiroe ending Vera örülhetsz spoilerek alapján lesz sok Crusty és Lenessia moment
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 25, 19:51:10 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8302 Dátum: 14 okt 25, 20:03:35 » |
|
Az új kombó is buzis, de legalább minőségi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8303 Dátum: 14 okt 25, 20:09:36 » |
|
Sőt, és már az aláírásod is eltűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8304 Dátum: 14 okt 25, 20:33:55 » |
|
Lew, nem látszik az Avatárod, vagy esetleg nincs is ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8305 Dátum: 14 okt 25, 20:38:49 » |
|
Internetadóval kapcsolatos poénok 3.... 2.... 1....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8306 Dátum: 14 okt 25, 20:53:04 » |
|
Javítva. Amíg Megami a rangom csak csaj avatarjaim lesznek kint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #8307 Dátum: 14 okt 25, 20:57:33 » |
|
Én láttam az avatarod, aláírásod, Lew. Szerintem fasza. Nagyon szeretem Janna-t, szóval plusz pont. Ma előszőr most kapcsolatam be a TV-t, kb 10percre. Körbe nézek mik vannak. Erre basszus, a kedvenc James Bond filmem megy a Duna TV-n, az Őfelsége titkosszolgálatában. Hogy én mennyire szeretem ezt a filmet. Kivételesen a TV2-ön is megy egy nem rossz film, a Múmia visszatér, bár az első részt szeretem, de nagyon, ez csak olyan popcorn film már, de nem rossz. Azt viszont meglepett, hogy a Story 4-en megy a Magic Mike c. film, amit érdemes megnézni Matthew McConaughey miatt. *-* Most jönnek majd az, Én nem nézek TV-t, kommentek... hajrá. Én sem, ki is kapcsoltam, mind ki van írva, vagy meg van DvD-n. De sajnos jobb dolgom is van, hogy ezeket nézzem. Viszont végre egy szombati nap, mikor elfogadható filmek vannak a csatornákon. Mármint némelyiken. MrSaiyan, borzalmas a képed.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 25, 20:58:58 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8308 Dátum: 14 okt 25, 21:03:11 » |
|
Én aztán nem nézek Tv-t, intelligensebb vagyok annál, minthogy kimossam az agyam a média baromságaival, dehát te tudod mit csinálsz, ha el akarod magad hülyíteni nézzed csak. Engem nem érdekel ( és most jön a legáltalánosabb beszólás ) EZÉRT TART ITT EZ AZ ORSZÁG.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8309 Dátum: 14 okt 25, 21:03:45 » |
|
Ha true 90-es kids lennél, akkor a kedvenc james bond filmed a goldeneye meg a világ nem elég lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|