xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #8265 Dátum: 14 okt 24, 20:04:19 » |
|
Senki nem mondta hogy terveztél hanem hogy fogd magad meg uradnak is szólhatsz h gyertek át ide hozzám  Kavics már itt van. Lehet kutyusozni.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #8266 Dátum: 14 okt 24, 20:10:38 » |
|
Uram épp osztálytalin buzul Syzyvel, szakdogát is írnom kéne, meg ppt-t csinálni gyakorlati beszámolóra. Pedig tényleg szívesen mennék.  De még nem győztél meg. Asszony ott van? Titeket Kaviccsal nemrég láttalak, Vandát viszont régen. 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #8267 Dátum: 14 okt 24, 20:19:19 » |
|
Vanda is itt van, kavics is és a kutyus is úgyhogy megéri eljönnöd. 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8268 Dátum: 14 okt 24, 20:19:49 » |
|
Part1Gaara, akit mindenki utál és depressziós ěs teljesen egyedül van (leszámítva hogy nekem nincs nnjutsum). Naruto (part1), aki mindig ügyetlen de a próbálkozásaira csak negatív visszajelzést kap. Tsunade/Kiba/Naruto, akik borzasztó makacsok. Hinata, aki önbizalomhiányos, reménytelen szerelmet érez egy olyan ember iránt, akit abban a környezetben ahol megismert, szinte mindenki utál, de nem mer színt vallani és az illetô nem ad neki visszajelzést. De barátilag tutira kedveli. Shikamaru, aki motiválás nélkül borzasztóan lusta. 5. Mizukage (Mei), az ahogy viszonyul a férfiakhoz.
Látod, néznél inkább Sámán Királyt, azonosulhatnál Hao-val, akinek meg macskája van. 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8269 Dátum: 14 okt 24, 20:22:48 » |
|
Úgyis lesz macskánk nekünk is, Szaffi miatt muszáj lesz már most látszik hogy macskás lesz 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #8270 Dátum: 14 okt 24, 20:22:54 » |
|
Hao =/= Ayumi nevernevernevernever never!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #8271 Dátum: 14 okt 24, 20:25:08 » |
|
Azthiszem Saphira fangirl énjét láthattuk 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #8272 Dátum: 14 okt 24, 20:48:33 » |
|
Mondjuk az én agyam hátuljába is sivítozik a hangocska, hogy ezért vágjam le az ujjam. Matamune <3 Hao <3 Apropó, Ayumi, azt tudod, hogy a lakhelyed, "I wish in a cemetery" azt jelenti, hogy "Egy temetőben kívánok"? Szerintem amit te akarsz az az "I wish I was in a cemetery". 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 24, 20:49:35 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8273 Dátum: 14 okt 24, 20:52:25 » |
|
Sabaku szárnyai alá vette Ayumit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8274 Dátum: 14 okt 24, 21:23:56 » |
|
Bassza meg most borotválkoztam meg  és most csak ilyen ajak alatti "p*na" vakaró van, úgy hogy fel is szívódom gyorsan míg vissza nem nő a borostám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #8275 Dátum: 14 okt 24, 21:37:14 » |
|
Probléma az? Nekem másfél évig volt egy tisztes méretű combkefeszakállam mígnem egy fogadás végkimeneteleként osztályfőnököm május végén le nem vágta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #8276 Dátum: 14 okt 24, 21:43:56 » |
|
Levágta vagy levágatta? Nem mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8277 Dátum: 14 okt 24, 21:47:17 » |
|
Micsudi legalább helyesen letudnád írni az X-men nevet ha a szádra veszed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #8278 Dátum: 14 okt 24, 21:51:13 » |
|
Épp ez volt a fogadás lényege, hogy levághatja a szakállam (gyakran poénkodott ezzel, így adtam egy lehetőséget  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #8279 Dátum: 14 okt 24, 21:59:32 » |