MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8280 Dátum: 14 okt 24, 23:03:09 » |
|
Mondjuk az én agyam hátuljába is sivítozik a hangocska, hogy ezért vágjam le az ujjam. Matamune <3 Hao <3 Apropó, Ayumi, azt tudod, hogy a lakhelyed, "I wish in a cemetery" azt jelenti, hogy "Egy temetőben kívánok"? Szerintem amit te akarsz az az "I wish I was in a cemetery". Sosem értettem, minek ír valaki angolul, ha nem tud.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8281 Dátum: 14 okt 25, 00:23:29 » |
|
be vagyok azsva meg szmokizva mots kell beszélgetni velem : ( (
kaze meg lew nem bírta volna eddig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8282 Dátum: 14 okt 25, 00:29:33 » |
|
Mert nincs veled elég embör? Hívjam fel Petit újra?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8283 Dátum: 14 okt 25, 06:54:22 » |
|
Sosem értettem, minek ír valaki angolul, ha nem tud. Mert ahhoz van kedve. A hibákat meg úgyis közlik. _______ Egyébként làttam a Sámán Királyt (az animét) anno.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8284 Dátum: 14 okt 25, 09:58:08 » |
|
Most hogy mondod szarul írtam le. gomenasai. Fél tonna bogyót vettem be most jöttem ki a kádból de az emésztőrendszerem továbbra is ki akar készíteni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8285 Dátum: 14 okt 25, 10:54:16 » |
|
Te most se javítottad ki azért Ingyen van és bérmentve pedig, vedd úgy hogy ez a szülinapi ajándékod tőlem Boldogat, by the way. :ünnep:
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8286 Dátum: 14 okt 25, 11:02:24 » |
|
Mert ahhoz van kedve. A hibákat meg úgyis közlik.
Ez az érved? Jaj ne már, találj ki jobbat. Azt mondják értelmes vagy és okos, mégis ezt mondod. -.- Nem pedig azt, hogy pl.: "Tanulom az angolt, igyekszem fejleszteni a nyelvtudásomat, de egyelőre abból a kicsiből dolgozom ami a fejemben van és igaz, nem tökéletes, mégis használom. Bár, ha látjátok a hibáimat, mivel fejlesztem magam, szívesen várom, mert tanulok belőle." És kész, nem pedig mert csak, mert ennyi erővel többi nyelven is írhatnál, de ugyan úgy értelmetlen lenne. Amúgy tényleg. Ma van a születésnapod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 25, 11:04:23 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8287 Dátum: 14 okt 25, 11:15:34 » |
|
De mocskosul másnapos vagyok, nem iszom többet. : ( ( 1000 éves bánat !44!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 25, 11:16:31 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8288 Dátum: 14 okt 25, 11:16:34 » |
|
Elnézést hogy alábbi hozzászólásomban valótlanságot állítottam. A valódi mondat az alábbi (még mindig): ,,I wish in cemetery". Az a plusz névelő teljességgel a képzeletem szüleménye, és Ayumichanhoz semmilyen mértékben és módon nem köthető. Köszönöm figyelmüket. Mondjuk az én agyam hátuljába is sivítozik a hangocska, hogy ezért vágjam le az ujjam. Matamune <3 Hao <3 Apropó, Ayumi, azt tudod, hogy a lakhelyed, "I wish in a cemetery" azt jelenti, hogy "Egy temetőben kívánok"? Szerintem amit te akarsz az az "I wish I was in a cemetery".
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8289 Dátum: 14 okt 25, 11:19:14 » |
|
De mocskosul másnapos vagyok, nem iszom többet. : ( (
Miket ittál, hogy így ki vagy ütve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8290 Dátum: 14 okt 25, 11:20:54 » |
|
A zacsiban ott lapít, a technokol rapid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8291 Dátum: 14 okt 25, 11:21:40 » |
|
Ha kiveszi az I-t, akkor helyes lenne úgy hogy wish in ( a ) cemetery. bár a graveyard az menőbb.
i approve this message.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8292 Dátum: 14 okt 25, 11:27:23 » |
|
De ez olyan lenne, hogy: - Lakóhelyed? - http://instantcoelho.com/Csak persze kevésbé deep
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8293 Dátum: 14 okt 25, 17:35:45 » |
|
Sabaku, ki van az avatarodon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8294 Dátum: 14 okt 25, 17:44:47 » |
|
most akartam linkelni egy kutyás képet mert Sabaku topicot fagyasztott, erre Lew beír elém. De azért belinkelem:
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|