dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7845 Dátum: 14 okt 18, 20:15:14 » |
|
Tudod mit Lew, csak a te kedvedért majd kipróbálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7846 Dátum: 14 okt 18, 20:18:42 » |
|
Huhúúúú ez tökre érdekel. Az egyik bátyám bizots hallott róla, majd megkérdezem mit tud, de most a videó alapján én tuti játszom majd valamikor vele!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7847 Dátum: 14 okt 18, 20:19:11 » |
|
A m1-en megy a Játék határok nélkül. Annyi év után újra indult és ugyanolyan jó, mint régen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7848 Dátum: 14 okt 18, 20:43:43 » |
|
Csináltam egy jó képet a macskámról, úgyhogy megvan a kövi avatárom. Jó szokásomhoz híven a macska. És már megint magammal vagyok elfoglalva... A Játék határok nélkülbe meg majd belenézek ha lesz idôm. Mostanában mindig befagyasztom a topicot. Ennyire nemkívánatos vendég vagyok erre vagy ez csak a véletlen mûve. Na mindegy, húzok aludni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 18, 21:21:44 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7849 Dátum: 14 okt 18, 21:20:04 » |
|
Basszus, ez még az én cukiság faktoromon is túlment.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 18, 21:21:37 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7851 Dátum: 14 okt 18, 23:32:05 » |
|
Ez a játék de jól néz ki *-* Már csak a Dishonored 2 jönne majd még. A zenéked emg bár tudom nem nekem küldted, de azért köszi mert faszák Ayumi, te meg az isten szerelmére ne írj már hangyabetűkkel mert embert ha elolvassa, ha nem, felbassza agyilag
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7852 Dátum: 14 okt 19, 00:10:23 » |
|
Micsudi! Teljes mértékben áttudom érezni a helyzeted, ezért hoztam ezt remélem neked is segít!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7853 Dátum: 14 okt 19, 02:33:07 » |
|
Lecserélték Tibi atya eredeti fotóját egy rajzolt képre. Pont a napokban gondolkodtam azon, hogy ha növekszik Tibi atya népszerűsége és megjelenik egy csomó kapcsolódó termék, akár külföldön is (sör, bulik, póló stb.), akkor jogi problémák léphetnek fel Stephen Valenta fotójának a használata miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7854 Dátum: 14 okt 19, 02:45:40 » |
|
Ezek a Tibi atyás dolgok facen feszt ottvannak. Coelho te hogyhogy itt vagy? Olyan korán keltél mint én most, vagy olyan késôn fekszel mint én szoktam?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7855 Dátum: 14 okt 19, 03:09:48 » |
|
Buliból jöttem haza, aztán még nem voltam álmos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7856 Dátum: 14 okt 19, 09:48:01 » |
|
Most meghatódtam. Köszönöm a zenéket!! Nagyon tetszenek, meg is szerzem mindjárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7857 Dátum: 14 okt 19, 10:57:54 » |
|
Annyira bírom az ilyen beszédes képeket: Balról a Gazprom (orosz gázszolgálató) elnöke, jobbról pedig az ukrán elnök. Jól látható, hogy ki itt a főnök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7858 Dátum: 14 okt 19, 11:42:11 » |
|
Ez a játék de jól néz ki *-* Már csak a Dishonored 2 jönne majd még. A zenéked emg bár tudom nem nekem küldted, de azért köszi mert faszák Szívesen Amúgy máig nem vágom mire fel ez az óriási Dishonored őrület. Jó játék volt, de a nyomába sem ért egy Bioshocknak és a története sem volt egy nagy szám. Félreértés ne essék, szerettem, de páran annyira felmagasztalták, mintha az évszázad játéka lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7859 Dátum: 14 okt 19, 15:32:46 » |
|
A zene jó köszi Hát a rock meg majd a gyógyszerész ismerősöm, vagy valaki. Holnap már meló. de csak 3 nap. ez megnyugtató.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 19, 15:35:13 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|