Micsudi
|
|
« Válasz #7830 Dátum: 14 okt 18, 16:40:55 » |
|
Margaret Thatcher ? lenne az első tippem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7831 Dátum: 14 okt 18, 16:43:53 » |
|
Ügyibügyi vagy! Amúgy meg '84-ben járunk a Nagycsarnokban. gman, tudod mit szoktak mondani. Kis láb, kis... cipő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #7832 Dátum: 14 okt 18, 17:01:59 » |
|
Ui.: a "pofonok" folyamatban vannak... ...valahogy vedd rá a testvéredet, hogy mielőbb keressen fel egy jó pszichológust... Csodálkozom, hogy erre a hozzászólásra nem reagáltál, pedig valószínűleg te állsz Ayumihoz a legközelebb és a testvéred, ezért valószínűleg hallgat rád, tudsz hatni rá. Ezért a te felelősséged is lenne, hogy mielőbb szakember segítségét vegye igénybe és rendbe rakja az életét. 16 évesen még elmegy az ilyen szuicid antiszoc emós viselkedés, de 30 évesen már nagyon nem oké és szerintem ezt te is tudod. Mindegy, nem az én dolgom, de azért gondold át, amiket írtam. Tényleg nem reagáltam rá valamiért. Volt már róla szó, hogy tárja fel a problémák gyökerét egy pszichológus segítségével. Én is voltam egyszer amikor depis lettem a válásom után, és sokat segített. De ha valaki nem hisz benne hogy segít, akkor nehéz rábeszélni. és mivel felnőtt ember, kényszeríteni nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7833 Dátum: 14 okt 18, 18:07:39 » |
|
Az ovarium valójában akkora, mint egy kisebb cseresznye (10g), a méh meg mint egy sárgabarack (50g), és semmiképpen sem érnek fel majdnem a májig, mint ezen a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7835 Dátum: 14 okt 18, 18:36:25 » |
|
Végigolvastam az uccsó 5 oldalt... Annyi hozzáfűzni valóm van, hogy rohadt finom ez a Miller sör...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7836 Dátum: 14 okt 18, 18:49:09 » |
|
Az rohadt sok hozzáfûznivaló. Látod, te vagy itt a legértelmesebb.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7837 Dátum: 14 okt 18, 18:50:49 » |
|
Nem is vártunk ennél magasabb röptű gondolatokat a duma-topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7839 Dátum: 14 okt 18, 19:15:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7840 Dátum: 14 okt 18, 19:32:08 » |
|
Ez tulajdonképpen mi, és mire jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7841 Dátum: 14 okt 18, 19:40:30 » |
|
Az érzés amikor a Gamer Dehunter leszarja a videódat, mert már kimosták az agyát az idióta tripla A-s játékok és nem veszi észre az igazi művészetet =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7842 Dátum: 14 okt 18, 19:47:55 » |
|
Nincs idő ilyen játékokra. 24-én jön ki a civilization 6. A föld túlnépesedett, így ez elvileg a Marson fog játszódni. Nem terelheted el erről a figyelmemet egy olyan játékkal, ami valamiért a limbora emlékeztet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7843 Dátum: 14 okt 18, 19:53:07 » |
|
Nem mintha a Limboval bármi baj lett volna ( szerettem ), de ennek nem sok köze van hozzá. Max annyi hogy ebben is van némi platform feladat. De ellentétben a Limboval ez sztori központú, kapott némi rpg beütést és egy körökre osztott dinamikus harcrendszert. Szvsz a Transistor és Brothers óta nem játszottam ilyen jó indie játékkal. Dehunter fiam neked sem ajánlom, hogy lebecsüld az indie címeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7844 Dátum: 14 okt 18, 20:10:47 » |
|
én is várom a beyond earth-öt jó game lesz Kifekszek mára az idegeim romokban, túl sok a stressz, úgy szúr a szívem meg zsibbadok, fáj a fejem, inkább kidőlök.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 18, 20:15:22 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|