24 nov 30, 12:37:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2404839 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #7515 Dátum: 14 okt 12, 11:35:56 »

Juj, Noémivel spanok vagyunk. *-* Telejs az életem. Nevet

Persze, embertől függ, hogy el tud-e aludni zenére vagy sem, én még metál zenére is úgy alszom, hogy csak na. Viszont Ayumi, ha ennyire álmos vagy és aludni akarsz, vagyis fáradt vagy stb... akkor hogy-hogy nem megy az alvás? Olyankor állva is elaludna az ember, ha olyan. ikszdé

Minagi lenne éjszakás ěs írta volna ezt akkor most mélységesen fel lennél háborodva a szomszédaira.
Kedves a példa, de én nem nagyon szoktam itt hisztizni. Plusz, ha spanok vagyunk, hanem, ugyan úgy beszólt volna nekem Noémi. Erre legjobban a metrós példámat láthatod. Én boldogan írtam, mégis leszólt és azt mondta megérdemlem, nem pedig babusgatott, hogy szegény én. ikszdé
Ha éjszaka dolgozom, tudom, hogy ma este mennék vissza dolgozni ezért valamennyi órát aludnom kell, a zene se érdekelne, hanem az alvásommal foglalkoznék. Amúgy, igyál egy kis meleg tejet, kakaó, vagy fahéjastej formájában. A melegtej altat. De a citromfű tea a legtutitbb cucc a világon. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 11:36:54 írta Minagi » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7516 Dátum: 14 okt 12, 11:45:20 »

Már elnézést kérek, de mások is dolgoznak és mint előzőleg is írták van a világon fülhalgató. Te vagy az aki mindig leírja, hogy mennyivel jobban szeret éjszakázni, mint nappalos lenni, el kell viselni a következményeit. Most is netezel ahelyett, hogy aludnál, ha nagyon akarsz tudsz aludni, nevelőfaternak is ment mindig pedig otthon napközben zajlott az élet, főleg, ha átjöttek kisöcsém haverjai, csak neki az első dolga az volt, hogy mikor 7:30 tájt hazaért éjszakai őrségből, vagy 24 órás őrségből lefeküdt aludni, akkor még biztos el tudsz aludni, ugyanis aki nem dolgozik hétvégén általában olyankor még alszik.

Ja amúgy nem feküdtem le a meccs után aludni, hanem mivel végre nincs kilátásban munka amit elvállanék (mert egyébként nagy általánosságban iskolábajárok, tanulok és mellette dolgozom is), végre hónapok után először rendesen ki tudtam mozdulni a "haverjaimmal" és szerencsére hajnalban jöttem csak haza. Azonben mivel ma is tanulnom kéne reggel felkeltem 9-kor, hogy még ebédet is tudjak magamnak főzni, még a bevásárlást is el kell intéznem és ilyen kicsiny midennapi dolgokat kell elintéznem amik azzal járnak, ha "egyedül" él az ember (a lakást szerencsére pénteken kitakarítottam). Ja az államvizsga tételek kidolgozását szerintem megint el fogom napolni, hogy haladhassak a szakdogával. Hétfőn szerintem ismét a gyakorlati beszámolóm fogom szerkeztgetni, ami most már 21 oldalas és az oldalszáma csak n˜övekedni fog, mert van egy olyan érzésem, hogy a gazdasági elemzés amit eddig beleírtam nem lesz elég, még a héten le kell adni az egészet.

A tavaji évem olyan  volt, hogy reggel elmentem suliba, majd dolgozni, néha meló után vissza suliba, mert este is volt órám és megbeszélésekre kellett járnom oktatókkal, mivel olyan pozícióm volt a szakkollégiumunkban, hogy ott kellett lennem. Éjszaka pedig hajnalig tanultam, hogy megtartsam az ösztöndíjamat.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 11:46:01 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7517 Dátum: 14 okt 12, 11:45:35 »

De már mundjárt kelnék úgyhogy mindegy.  ikszdé
Egyébként valami baj van most az alvókámmal, pedig én délelôtt jól szoktam tudni aludni, pici zajszennyezěssrl is, meg az idegrendszerem sem éppen a legjobb.
Kösz a tanácsokat, de már az ébrentartásommal törôdök majd (mivel nemsoká "feljelek", mármint az ágyból. Vár rám az itthoni "kötelezettsěgek (boltba menni stb.).
Azt hiszem, hogy ma Red bullal fôzöm le a kávét.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7518 Dátum: 14 okt 12, 11:47:03 »

Ezen a fórumon hasznosabb életvezetési tanácsok vannak, mint anno a Szomszédokban.  Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #7519 Dátum: 14 okt 12, 11:51:38 »

Szerintem holnap délelôtt nem nagyon fog bekavarni a zajszennyezés. Nevet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7520 Dátum: 14 okt 12, 12:08:52 »

Ayumi, ha fáradt lennél, tudnál aludni.
Am grat a 6000-hez. Én leszek a következő és nem Mini.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7521 Dátum: 14 okt 12, 12:09:46 »

Én most keltem olyan 3-ra értem haza Mosolyog jó este volt izomlázasra táncoltam magam Mosolyog ilyen jöhet még majd, menni kéne szavazni ikszdé de lusta dög vagyok, megvárom muterékat aztán elmegyünk együtt és mivel nagyon szép idő van meghívok mindenkit majd egy fagyira Mosolyog nem is tudom mikor aludtam nyitott ablaknál utoljára.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7522 Dátum: 14 okt 12, 12:13:17 »

Elképzeltem, hogy az összes ember, aki regisztrált a fórumon odacsődül Micsudihoz a fagyiért.
Aztán rájöttem, hogy ez nem nekünk szólt.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 12:14:38 írta gman » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #7523 Dátum: 14 okt 12, 12:18:46 »

Fogalmam sincs hogy mi legyen a fórum rangom.  Szomorú
Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7524 Dátum: 14 okt 12, 12:20:38 »

Mit szólsz a "forever alone"-hoz? Faceg 
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #7525 Dátum: 14 okt 12, 12:22:30 »

Am grat a 6000-hez. Én leszek a következő és nem Mini.
Miért, én akarok lenni a következő? Nem is tudtam. Nevet Milyen édes vagy, hogy velem versenyzel, szeretnéd, hogy kihívás legyen és írjak sok helyre?Nevet

Grat azért Ayumi. Legyen ez 7x. -->
ikszdé

Hiei-vel ugyan annyi hsz-ünk van, jelenleg, 5677. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 12:24:32 írta Minagi » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7526 Dátum: 14 okt 12, 12:24:40 »

Ez nem verseny, ez háború.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7527 Dátum: 14 okt 12, 12:40:40 »

Én most keltem olyan 3-ra értem haza Mosolyog jó este volt izomlázasra táncoltam magam Mosolyog ilyen jöhet még majd, menni kéne szavazni ikszdé de lusta dög vagyok, megvárom muterékat aztán elmegyünk együtt és mivel nagyon szép idő van meghívok mindenkit majd egy fagyira Mosolyog nem is tudom mikor aludtam nyitott ablaknál utoljára.

Milyen volt a Deák tér a csajokkal? Nevet

A fagyi nekem is jöhet.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7528 Dátum: 14 okt 12, 12:41:29 »

Ez mennyire szánalmas próbálkozás volt a románoktól.

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/roman-magyar-elkepeszto-roman-baki-felboszitettuk-a-sajtot-kepek-2369329
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #7529 Dátum: 14 okt 12, 12:50:43 »

Legalább próbálkoznak. ikszdé Fáj a kicsi szívüknek a tegnapi döntetlen.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins