Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7515 Dátum: 14 okt 12, 11:35:56 » |
|
Juj, Noémivel spanok vagyunk. *-* Telejs az életem. Persze, embertől függ, hogy el tud-e aludni zenére vagy sem, én még metál zenére is úgy alszom, hogy csak na. Viszont Ayumi, ha ennyire álmos vagy és aludni akarsz, vagyis fáradt vagy stb... akkor hogy-hogy nem megy az alvás? Olyankor állva is elaludna az ember, ha olyan. Minagi lenne éjszakás ěs írta volna ezt akkor most mélységesen fel lennél háborodva a szomszédaira.
Kedves a példa, de én nem nagyon szoktam itt hisztizni. Plusz, ha spanok vagyunk, hanem, ugyan úgy beszólt volna nekem Noémi. Erre legjobban a metrós példámat láthatod. Én boldogan írtam, mégis leszólt és azt mondta megérdemlem, nem pedig babusgatott, hogy szegény én. Ha éjszaka dolgozom, tudom, hogy ma este mennék vissza dolgozni ezért valamennyi órát aludnom kell, a zene se érdekelne, hanem az alvásommal foglalkoznék. Amúgy, igyál egy kis meleg tejet, kakaó, vagy fahéjastej formájában. A melegtej altat. De a citromfű tea a legtutitbb cucc a világon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 11:36:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7516 Dátum: 14 okt 12, 11:45:20 » |
|
Már elnézést kérek, de mások is dolgoznak és mint előzőleg is írták van a világon fülhalgató. Te vagy az aki mindig leírja, hogy mennyivel jobban szeret éjszakázni, mint nappalos lenni, el kell viselni a következményeit. Most is netezel ahelyett, hogy aludnál, ha nagyon akarsz tudsz aludni, nevelőfaternak is ment mindig pedig otthon napközben zajlott az élet, főleg, ha átjöttek kisöcsém haverjai, csak neki az első dolga az volt, hogy mikor 7:30 tájt hazaért éjszakai őrségből, vagy 24 órás őrségből lefeküdt aludni, akkor még biztos el tudsz aludni, ugyanis aki nem dolgozik hétvégén általában olyankor még alszik.
Ja amúgy nem feküdtem le a meccs után aludni, hanem mivel végre nincs kilátásban munka amit elvállanék (mert egyébként nagy általánosságban iskolábajárok, tanulok és mellette dolgozom is), végre hónapok után először rendesen ki tudtam mozdulni a "haverjaimmal" és szerencsére hajnalban jöttem csak haza. Azonben mivel ma is tanulnom kéne reggel felkeltem 9-kor, hogy még ebédet is tudjak magamnak főzni, még a bevásárlást is el kell intéznem és ilyen kicsiny midennapi dolgokat kell elintéznem amik azzal járnak, ha "egyedül" él az ember (a lakást szerencsére pénteken kitakarítottam). Ja az államvizsga tételek kidolgozását szerintem megint el fogom napolni, hogy haladhassak a szakdogával. Hétfőn szerintem ismét a gyakorlati beszámolóm fogom szerkeztgetni, ami most már 21 oldalas és az oldalszáma csak növekedni fog, mert van egy olyan érzésem, hogy a gazdasági elemzés amit eddig beleírtam nem lesz elég, még a héten le kell adni az egészet.
A tavaji évem olyan volt, hogy reggel elmentem suliba, majd dolgozni, néha meló után vissza suliba, mert este is volt órám és megbeszélésekre kellett járnom oktatókkal, mivel olyan pozícióm volt a szakkollégiumunkban, hogy ott kellett lennem. Éjszaka pedig hajnalig tanultam, hogy megtartsam az ösztöndíjamat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 11:46:01 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7517 Dátum: 14 okt 12, 11:45:35 » |
|
De már mundjárt kelnék úgyhogy mindegy. Egyébként valami baj van most az alvókámmal, pedig én délelôtt jól szoktam tudni aludni, pici zajszennyezěssrl is, meg az idegrendszerem sem éppen a legjobb. Kösz a tanácsokat, de már az ébrentartásommal törôdök majd (mivel nemsoká "feljelek", mármint az ágyból. Vár rám az itthoni "kötelezettsěgek (boltba menni stb.). Azt hiszem, hogy ma Red bullal fôzöm le a kávét.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7518 Dátum: 14 okt 12, 11:47:03 » |
|
Ezen a fórumon hasznosabb életvezetési tanácsok vannak, mint anno a Szomszédokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7519 Dátum: 14 okt 12, 11:51:38 » |
|
Szerintem holnap délelôtt nem nagyon fog bekavarni a zajszennyezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7520 Dátum: 14 okt 12, 12:08:52 » |
|
Ayumi, ha fáradt lennél, tudnál aludni. Am grat a 6000-hez. Én leszek a következő és nem Mini.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7521 Dátum: 14 okt 12, 12:09:46 » |
|
Én most keltem olyan 3-ra értem haza jó este volt izomlázasra táncoltam magam ilyen jöhet még majd, menni kéne szavazni de lusta dög vagyok, megvárom muterékat aztán elmegyünk együtt és mivel nagyon szép idő van meghívok mindenkit majd egy fagyira nem is tudom mikor aludtam nyitott ablaknál utoljára.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7522 Dátum: 14 okt 12, 12:13:17 » |
|
Elképzeltem, hogy az összes ember, aki regisztrált a fórumon odacsődül Micsudihoz a fagyiért. Aztán rájöttem, hogy ez nem nekünk szólt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 12:14:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7523 Dátum: 14 okt 12, 12:18:46 » |
|
Fogalmam sincs hogy mi legyen a fórum rangom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7524 Dátum: 14 okt 12, 12:20:38 » |
|
Mit szólsz a "forever alone"-hoz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7525 Dátum: 14 okt 12, 12:22:30 » |
|
Am grat a 6000-hez. Én leszek a következő és nem Mini.
Miért, én akarok lenni a következő? Nem is tudtam. Milyen édes vagy, hogy velem versenyzel, szeretnéd, hogy kihívás legyen és írjak sok helyre? Grat azért Ayumi. Legyen ez 7x. --> Hiei-vel ugyan annyi hsz-ünk van, jelenleg, 5677.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 12:24:32 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7526 Dátum: 14 okt 12, 12:24:40 » |
|
Ez nem verseny, ez háború.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7527 Dátum: 14 okt 12, 12:40:40 » |
|
Én most keltem olyan 3-ra értem haza jó este volt izomlázasra táncoltam magam ilyen jöhet még majd, menni kéne szavazni de lusta dög vagyok, megvárom muterékat aztán elmegyünk együtt és mivel nagyon szép idő van meghívok mindenkit majd egy fagyira nem is tudom mikor aludtam nyitott ablaknál utoljára. Milyen volt a Deák tér a csajokkal? A fagyi nekem is jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7528 Dátum: 14 okt 12, 12:41:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #7529 Dátum: 14 okt 12, 12:50:43 » |
|
Legalább próbálkoznak. Fáj a kicsi szívüknek a tegnapi döntetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|