Na szép, mindenki úgy lecsesz, mintha panaszkodás képpen írtam, pedig tökre élveztem. Szerintem buli volt.
Hát erre csak azt lehet mondani, hogy megfizetted a tetteid árát, sosem értettem a metróra még az utolsó ezredmásodpercben feltörtető embereket.
Mini.. Úgy kb mennyi időnként is jár a metró? 5-10 percenként? Mert biztos nem 2 óránként, hogy lélekszakadva kelljen rohannod, hogy le ne késd... Főleg ha még össze is töröd magad...
Nem rohantam a metróhoz, a mozgó lépcsőn se siettem föl, meg semmi. Mikor láttam a metrót akkor se rohantam, élveztem a zenét és bele éltem magam. Majd még mindig ott állt a metró, és még mindig, egyre közelebb kerültem és pont mikor úgy gondolta, hogy akkor ő most becsukja az ajtókat, akkor ötlött fel bennem is az ötlet, hogy héjkás, akkor én ide beugrom.
Kurva jó volt, ahogy szétveszítettem az ajtókat.
Szóval nem volt bűnhődés sem, hanem igazi harci seb.
Gabesz, de, és legtöbbször megvárom, ez tényleg ilyen hirtelen felindulás volt és a
most már csak azért is gondolat volt a fejemben.
Amúgy simán várhattam volna, amit a következő megállóban meg is tettem, mivel rossz irányba mentem, le kellett szállnom és meg kellett várnom a következő metrót a másik oldalon.
Mini neked meg így külön: béna vaaagy. De azért máskor figyelj oda.
Én is szeretlek téged.
---------------
Hamár Kevin, akkor a Nincs alku is atom. *-* Baromira csípem azt a csávót, mint ember, mint színész.