Az a gond, hogy Silveresek közt is lehetnek jó játékosok, talán jobbak is, mint számos Diamondos, szóval már az is jó, ha valaki oda bekerül. A többi meg szerintem attól függ, mennyi időt szánsz rá. Naponta 2-3 meccset játszok, pedig hétvégenként általában 15 órát simán rá tudnék fordítani, ha sehová nem megyek.
De lehet, hogy áthívom pár haverom, és akkor beülünk gamer hétvégét tartani. Ott is sokat lehet nevetgélni.
Viszont a tapasztalatlanabb játékosokkal annyi a gáz, hogy olykor olyan dolgokat tesznek, amit normális, gondolkodó ellenfél/játékos nem tenne.
Valamelyik meccsemen épp beloptam a kéket és a pirosat az ellenféltől, közbe wardolgattam, már amit vittem magammal, hogy lássunk valamit (ha a Support esetleg 'elfelejt'). Valószínűleg Baronozni akartak, mert 5-en jöttek, és persze, hogy én meg ott akartam be wardolni a dögöt is. Rengar is köztük volt, szóval azonnal szemet vetettem rá (mint mindig, amikor meglátom... mert gyűlölöm! gyűlölöm! gyűlölöm!), de sok élete már nem volt, mivel akkor volt egy Team fight még ezt megelőzően. Szóval előbb menekülőre fogtam, belelőttem w-t pár mobba, így az életem felment, akkor úgy voltam vele, sz*rni bele, legalább azt a nyomorult macskát lekapom. Visszafordultam és ráugrottam, erre a társai ( mivel őt leszámítva még 4-en voltak ) nem hogy segítettek volna neki, hanem otthagyták... Miután meghalt, utána kezdtek üldözni engem, de sikerült húzni az időt, így az én csapattársaim időben feltartották őket, én meg haza futottam.
Persze Rengar szidott is mindenkit, mint a bokrot, hogy miért koccoltak le, mikor egyedül voltam (ennyire ijesztő lehettem.
), és ez nem is baj, mert egy felheccelt, ideges csapat nehezebben fog tudni helytállni, jó eséllyel és ez ugye nekünk jó.
Egyébként, ez már "lassan" mehetne LoL topikba is, nem ide.