Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5655 Dátum: 14 szep 26, 23:42:46 » |
|
Luidzsy, nem szégyen, ha meleg az ember. ÖÖÖhhmmm ha te mondod, bár én inkább meg maradok a lányoknál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5656 Dátum: 14 szep 27, 00:36:29 » |
|
Durva, hogy a Naruto manga topicban mennyi hsz. szól arról az utóbbi fejezet miatt, hogy "Jaj ki kivel jön össze?? *-*" Nem értem, hogy tudnak ezen még lovagolni az emberek. O.o Nem tök mindegy? Anno, a manga elején még izgi volt, vagy mi, de így több, mint 10 évvel később, kicsit fárasztó ezen lovagolni. Annyi érzelem meg nem is volt ebben a fejezetben igazából. Az állóképességük meg páratlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5657 Dátum: 14 szep 27, 04:30:15 » |
|
Az a baj, hogy sokan kb most tartanak ott a gondolatmenetben, mint mi 10 éve... De úgy évente legalább 4-szer mindig előjön valaki ugyanazzal a hülyeséggel, akinek még tart az újdonság varázsa...
Mondjuk én már 1 éve nem voltam bent aa Narutos topikokban... Értelmét nem látom...
Na de mennem kell melózni.. Remélem este 8-ra hazaérek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 27, 04:30:57 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5658 Dátum: 14 szep 27, 05:15:27 » |
|
Na hazaértem. Jól telt az este, de kurva hideg volt hajnalban. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5659 Dátum: 14 szep 27, 08:03:19 » |
|
Deák tér csendes, újra csendes, Elzúgtak nyári éjszakái... Szégyen reá! lecsendesült és Picsaszoknyák nem villannak ki. : ( ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5660 Dátum: 14 szep 27, 08:04:06 » |
|
Na hazaértem. Jól telt az este, de kurva hideg volt hajnalban. xD
Ezt most úgy mondod, mintha tudnunk kéne, hol voltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5661 Dátum: 14 szep 27, 08:05:50 » |
|
Majdnem olyan tehetséges költő vagy, mint Ayumi. De csak majdnem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5662 Dátum: 14 szep 27, 08:25:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5663 Dátum: 14 szep 27, 08:48:50 » |
|
Picsaszoknyák nem villannak ki. : ( ( (
Október huszonvalahanyadikán Campus nyitónk lesz, majd gyere.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5664 Dátum: 14 szep 27, 08:59:24 » |
|
Lesznek picsaszoknyák? Ott a helyünk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5665 Dátum: 14 szep 27, 09:07:28 » |
|
Az minden egyetemi buli elengedhetetlen kelléke.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5666 Dátum: 14 szep 27, 09:08:49 » |
|
Október huszonvalahanyadikán Campus nyitónk lesz, majd gyere. Nincs is jobb egy corvinusos picsapartynál. Majd azt mondjuk hogy hökös vagyok, az vonzóbb, mintha csak scumbag lennék. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5667 Dátum: 14 szep 27, 09:11:21 » |
|
De a HÖK-ösökről mindenki tudja ki az. Annak nem hazudhatod magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5668 Dátum: 14 szep 27, 09:30:48 » |
|
Amilyen komoly jogászfeje van, elhinnék, hogy pénzt sikkasztò Hök-ös
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5669 Dátum: 14 szep 27, 10:26:15 » |
|
Azt a brindzás csuszát ki kellene próbálni Noémi, csak hol lehet jó brindzát kapni? Ha beírom google be hogy brindza csusza a duma topicot dobja ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 27, 10:27:19 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|