24 nov 15, 23:16:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2367459 alkalommal)
0 Felhasználó és 65 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5160 Dátum: 14 szep 21, 17:25:40 »

Aes, az iCloud automatikusan megosztja az összes készülékeddel a fent tárolt adatokat, azért tárolják sokan ilyen helyeken a dolgaikat, főleg ha egyszerre több gépet/készüléket használnak, mert bármikor bármi bárhonnan elérhető.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5161 Dátum: 14 szep 21, 17:27:43 »

Értem én, csak szerintem ez baromi kockázatos. Jó, derpelni nincs értelme, mert nem kötelező ghasználni, az is igaz. ikszdé
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5162 Dátum: 14 szep 21, 17:28:45 »

Nos Saphira.. Ha annyira gondolkoztat az ISIS problémája, akkor mondd meg nekem, hogy mitől lehetnek ilyen sikeresek?
Feltűnnek a semmiből, a legjobb flintákkal rohangálnak, és máris az övék egy országnyi terület, és folyamatosan terjeszkednek, a tagjainak jó része európai.. A tinédzser kiscsajoktól, a harcedzett zsoldosokig mindenki...
Sőt! Úgy tartják uralmuk alatt a területeket, hogy sehol sem támogatja őket a lakosság...

>LOL Ma újságolta öreganyámnak a szomszédasszonya, hogy az unokája összejött egy 16 éves csajjal, aki annyira hülye, hogy képes beindítani 3 tangabugyi miatt az automata mosógépet... ikszdé

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5163 Dátum: 14 szep 21, 17:31:08 »

Ugyanúgy a gépről és a telefonról is le lehet lopni csomó adatot, szóval te hol tartod a dolgaidat? Nevet

Persze nem mintha bárhol is ilyen képeket tárolnék, pedig nekem nem is kéne olyan elővigyázatosnak lenni, mint J.L-nak. Ennek ellenére vagyok olyan paranoiás, hogy még a webkamerát is leragasztottam. ikszdé

A homokniggereket nem hívnám európainak, bárhol is születtek. Amúgy nem a semmiből tűntek fel. Meddig is támogatta őket az USA, mint hős szír forradalmárokat?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5164 Dátum: 14 szep 21, 17:40:58 »

nekem nem is kéne olyan elővigyázatosnak lenni, mint J.L-nak.
Alábecsülöd magadat és a rajongóidat is!
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #5165 Dátum: 14 szep 21, 17:42:22 »

Tudom hogy nem vág témába de annyira felháborított a dolog hogy muszáj leírnom hogy mekkora jófej vagyok.
Jövök hazafele a rakparton a biciklivel(tudom hogy van bicikli út is a felső rakparton de az összevissza kanyarog lent sokkal gyorsabb) és ahol a lánchíd alatt átmegy az út utána van egy zebra. Átakarom engedni a nőt meg a két gyerekét a zebrán akik már biztos ott állnak egy ideje. Szépen megállok ahogy annak rendje és módja és simán elmennek mellettem az autók. Na amikor volt egy kis szünet gyorsan megálltam keresztbe a biciklivel hogy vegyék már észre magukat. Elindul a nő erre mögöttem egy köcsög rám dudál hogy takarodjak már arrébb mert neki olyan kibaszott sietős. Elkezdek neki üvölteni hogy szerinte mégis a zebrán ki a reteknek van vajon elsőbbsége majd mikor a nő átért a zebrán elindulok a köcsög meg majdnem elcsap úgy húz el mellettem. Úgy 100-200 méter múlva beértem és mivel felhúztam magam, úgy elküldtem a picsába hogy csak hüppögni tudott. Aztán meg mivel én elláttam a kocsisor mellett és láttam hogy le van zárva előttünk a rakpart jól kiröhögtem és otthagytam a gecibe. Felháborító hogy az emberek nem hajlandóak megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget. (Mindenkire igaz, biciklisre, autósra, robogósra, mindre.)
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #5166 Dátum: 14 szep 21, 17:49:36 »

Ennek ellenére vagyok olyan paranoiás, hogy még a webkamerát is leragasztottam. ikszdé

Iszonyat, hogy milyen paranoiás emberekkel vagyok egy fórumon...
http://www.kepfeltoltes.hu/140921/840135432IMG_20140921_184202_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5167 Dátum: 14 szep 21, 17:53:34 »

Én olyan paranoiás vagyok, hogy nincs is webkamerám.

Olyan jó, mikor az asszony elmegy a  gyerekkel valahova és van időm órákat hülyülni itt!
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5168 Dátum: 14 szep 21, 18:11:20 »

Ha nem használnám a webcamerámat, lehet én is leragasztanám. Nevet

xenon, csak hogy kapj pozitív vissza erôsítést, tényleg jó fej vagy. Baromi nagy paraszt volt az az autòs.-.- Soha n értettem az ilyen faszokat. Mikor direkt bele húznak pl,, hogy gyorsabban menj át az úton különben elütnek...Neki is szar lesz, ha bajom esik. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5169 Dátum: 14 szep 21, 18:16:42 »

Ugyanúgy a gépről és a telefonról is le lehet lopni csomó adatot, szóval te hol tartod a dolgaidat? Nevet

Jogos. Nevet De valahogy akkor is, úgy érzem, hogy ez veszélyesebb. Bár ez valóban paranoia lehet.

ISIS: múltkor tusolás közben a közel keleti helyzeten agyaltam és hirtelen rájöttem, hogy ha az ISIS-t tényleg a CIA hozta össze, akkor ők a komédiás sárkánya. xDDD (Tényleg megfelelnek annak a leírásnak ebben az esetben.)

Btw, én Assad elnököt tiszteletbeli európainak tekintem. Értelmes, művelt, keménykezű, de jó vezető, a népét szerető hazafi. Pont ilyenek kénének nekünk ide Európába is, az ilyen Merkelek meg Cameronok helyett. (És még a bőre is fehér ikszdé)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5170 Dátum: 14 szep 21, 18:20:51 »

Értelmes, művelt, keménykezű, de jó vezető, a népét szerető hazafi.

ikszdé

Ja, ez jó: http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/ad6qqEM_700b.jpg

Menő vagy, xenon, tisztelem az ilyen önérzetes, véleményükért kiálló személyeket. Lesütöttszemek
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5171 Dátum: 14 szep 21, 19:15:08 »

Én szeretem a nyuszit, legalábbis úgy mondom, ahogy anyum elkészíti, úgy igen, egyéb formában még nem ettem. Lényege, hogy sütés elején párolni kell, és kevésbé lesz száraz, anyum sörben szokta párolni, egy pár decit tölt be a nyuszi mellé a tepsibe, és befedi alufóliával, bár lehet, hogy a nyuszi kora sem mindegy, ugye az öreg állatoknál szokták mondani, hogy rágós lehet a húsa Nevet
Ha gondoljátok próbáljátok meg, szerintem nem veszítettek vele semmit Nevet de aki nem szereti, ne erőltesse, Nyelvesít gyerekként én sok mindent nem ettem meg, persze ez a családnak nem esett jól, de hamar belátták, ha csak erőltetik akkor még inkább nem eszem meg Nevet azóta meg amit anya elém rak szinte minden ételt meg eszek. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5172 Dátum: 14 szep 21, 19:19:28 »

Idézet
ha egy férfinak jól áll a hosszú haj...

...akkor szerelmes leszek belé. Lesütöttszemek
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5173 Dátum: 14 szep 21, 19:23:14 »

Én még nyuszit se ettem és szerintem nem is fogok.  smirksweat
A csirke a legjobb hús, meg a hal (abból is a hekk).  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5174 Dátum: 14 szep 21, 19:24:42 »

Idézet
ha egy férfinak jól áll a hosszú haj...

...akkor szerelmes leszek belé. Lesütöttszemek

Remélem, ezt gman is olvassa. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins