Úgy értem, azt várná az ember, hogy társadalmilag nagyobb felhördülést kelt, hogy az ISIS, ami el akarja foglalni Magyarországot is (ha vicces, ha nem), milyen állatias módon öldösi a népet, mint az, hogy Jennifer Lawrence a mellét rázza egy videóban. De oké, akkor foglalkozzunk Jennifer Lawrence-szel.
Ja, az erőszak még mindig érdekesebb és társadalmilag elfogadottabb, mint a meztelenség.
Ez ironikus akar lenni? Nekem semmi bajom a meztelenséggel, de érdekes módon senki sem pörgött például azon, hogy Emilia Clarke meztelenül flangált a GoT-ban, vagy bármelyik színésznő is meztelenül szerepel. Mindenkinek van teste, mit kell azon szégyellni. Persze, ha lopott képek jelennek meg interneten, az más, mintha valaki a szerep kedvéért vetkőzik le, ezzel mégiscsak beletekinthet kissé a sztárok életébe az átlagember, még szép, hogy tele lett vele az internet, ha gusztustalan dolog, ha nem.
És tudom, hogy most lehetne idézni 444-ből, hogy bizony én vagyok a gonosz, mert nem sajnálom őket úgy, ahogy kéne, meg hogy az áldozatokat kéne védeni és stb. Ez persze így is van, de valljuk be, azokat a képeket olyan butaság volt feltölteni, mint rákattintani egy "nyert most 1 million dollár" hirdetésre. Azt is sajnálnunk kéne, akinek tele lesz a gépe vírussal, de ha egyszer volt ilyen hülye...
Nem beszélve arról, hogy egy dolog képeket tárolni az iCloudon, akár meztelen képeket is, és egy másik dolog olyan képeket tárolni, amilyeneket szegény J. L.