Gyors összefoglaló azoknak, akik lemaradtak volna a fórumos mémekről.
- Dehunter 400 ezres fizetése mmo questekkel. A mém pontos használatát még kalibráljuk.
- Deák téri csajok. Bárhol van egy csaj, el lehet mondani, hogy a Deák téren jobbak vannak. (Ez a mém azért különleges, mert felülírta az elérhetetlen csajok mémet.
Egyelőre ennyi, de majd frissítem.
+ az "elérhetetlen" csajok, akiket Saphira szerint a Férfi-topicba linkelünk (és amit a Deák teres mém felülírt)
Szerintem meg az a szánalmas, hogy a pasi témában más sem megy, csak a nők linkelgetése, és minden egyes hozzászólás arról szól, hogy kiéhezve nézitek az elérhetetlen nők képeit. A csajok topicban ugyan hülye témák jönnek fel sokszor, de legalább változatos, szemben a tiétekkel.
+ az Ayumi-féle "még arra sem vagyok képes, hogy megdögöljek már végre. Ez van."
Igen?
Csak azt nem értem hogy pontosan mivel.
De jó, legyen így. Antiszoc vagyok és szívből utálok minden embert, mert nem olyanok ami alapján szerethetnék bárkit is, talán én sem vagyok szerethető de a környezetem hozza belőlem ezt az embert aki vagyok (és ez most nem ellened vagy bárki iránt innen irányul hanem az a gyártós szopósk*rva hozta ki belőlem). Mert egy szenny vagyok akit mindenki utál mindenhol, de megérdemlem, mert még arra sem vagyok képes hogy megdögöljek már végre. Ez van.
+ az 50-es bicepsz és a 15 éves kori lesérülés, amióta nem megy úgy az edzés
Jaja, és mindenki rögtön hozzáteszi, hogy ő sokkal nagyobb súllyal tolta még 15 évesen, csak közben sajnos lesérült és már nem tud úgy edzeni, mint régen.
+ nem nevetünk dehunter viccein, mert nem a haverunk/nevetünk valakinek bármilyen viccén, csak mert a haverunk
Nem nekem van szar humorérzékem, hanem te alapból nem bírsz engem, ezért
tök mindegy mit rakok ki, azon te nem fogsz nevetni, de ha Gdat, vagy valami világi nagy haverod rakná ki ugyan azt, azon nevetnél.
Elmond egy kis nyomorék egy viccet, pont leszarod, de ha elmondja egy stand up comedys, vagy Fábry ugyan azt a viccet, azon meg nevetnél, logikus, ők tettek érte, hogy azon is nevessenek, ha azt mondják hogy "HE", de hihetetlen, hogy te ezt egy fórumra is kivetíted, és figyeled, hogy kinek a viccén nevessél, és kién ne
De ha nagyon szeretnéd, akkor nem rakok ki több képet/viccet a Viccek topikba.
Van még valami?