Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5445 Dátum: 14 júl 15, 20:24:40 » |
|
Hát nem de szerintem nem szép, ha egy nő túl izmos, persze kérdés kinek mi a sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5446 Dátum: 14 júl 16, 11:09:18 » |
|
Hát, nem mernék vele kötekedni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 11:09:56 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5447 Dátum: 14 júl 16, 12:32:09 » |
|
Megszereztem a videót, arról amikor Mrsaiyan lesérült 15 évesen és kivágtam a sérülés pillanatát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5448 Dátum: 14 júl 16, 13:58:55 » |
|
Valaki magyarázza már el, mégis mi ez a 15 éves lesérülés? Merthogy ez mindenhol ott van az hétszentség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 14:09:47 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5449 Dátum: 14 júl 16, 14:13:56 » |
|
Az aláírásomban választ találsz a kérdésedre. Megszereztem a videót, arról amikor Mrsaiyan lesérült 15 évesen és kivágtam a sérülés pillanatát. Gdatnak már akkor is nagy segge volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5450 Dátum: 14 júl 16, 14:24:50 » |
|
Igazad van, a tudatlanságomat jelzi, hogy feltételezni mertem rólad, hogy letudod rakni a jogi szakvizsgát. Remélem ebből csak ezt szűrőd le; "jogi szakvizsga=ügyvéd" A "mesterhármasodhoz": 1. hülyeség, mert nem jól értelmezted amit írtam.Nem lep meg.De azért ne add fel, még sikerülhet. 2. ok. 3. Ja, és amúgy is csak 2és fél sor volt. Ráadásul a "mesterhármasod" színvonala A tulajdonneveket nagybetűvel írjuk 4444!!!444!! Na mindegy, megyek megnézem megint a Harcosok Klubját, hátha most már rájövök, hogy egy ember hogy öntheti a zsírt, és tarthatja a zsákot is egyszerre úgy, hogy a zsír kb 1M el magasabban van. Gyerünk, valaki bigyessze be ide, hogy ez csak film, itt bármi lehet, és hogy a filmnek sokkal mélyebb mondandója van, mint hogy az égési sérülések 1nap alatt eltűnhetnek, de akár vissza is kerülhetnek másnapra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5451 Dátum: 14 júl 16, 16:02:30 » |
|
Nem jó dehunter nem személyeskedtél eleget, máskor használj ilyen kifejezéseket is: szánalmas, kurva anyámat, faszt a füledbe stb.
Egyébként szívesen reagálnék az általad írtakra érdemben is, és akkor lehetne farmolni pár hsz-t a hate kommentekkel, maradjunk annyiban hogy not today.
egyébként az egész onnan indult hogy kurva szar humorod van, de nyilván önmagamban nem lennék hiteles, kérdezd meg a fórumról a többieket is erről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 16:04:03 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5452 Dátum: 14 júl 16, 16:32:11 » |
|
Nem nekem van szar humorérzékem, hanem te alapból nem bírsz engem, ezért tök mindegy mit rakok ki, azon te nem fogsz nevetni, de ha Gdat, vagy valami világi nagy haverod rakná ki ugyan azt, azon nevetnél. Elmond egy kis nyomorék egy viccet, pont leszarod, de ha elmondja egy stand up comedys, vagy Fábry ugyan azt a viccet, azon meg nevetnél, logikus, ők tettek érte, hogy azon is nevessenek, ha azt mondják hogy "HE", de hihetetlen, hogy te ezt egy fórumra is kivetíted, és figyeled, hogy kinek a viccén nevessél, és kién ne De ha nagyon szeretnéd, akkor nem rakok ki több képet/viccet a Viccek topikba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5454 Dátum: 14 júl 16, 16:39:31 » |
|
Ne vedd ezt ennyire komolyan Dehunter. Én is komolyan vettem aztán elhidegült a kapcsolatunk az idő múlásával. Na mindegy, megyek megnézem megint a Harcosok Klubját, hátha most már rájövök, hogy egy ember hogy öntheti a zsírt, és tarthatja a zsákot is egyszerre úgy, hogy a zsír kb 1M el magasabban van. Gyerünk, valaki bigyessze be ide, hogy ez csak film, itt bármi lehet, és hogy a filmnek sokkal mélyebb mondandója van, mint hogy az égési sérülések 1nap alatt eltűnhetnek, de akár vissza is kerülhetnek másnapra Szellemileg labilis ember által mesélt storyban vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5455 Dátum: 14 júl 16, 16:44:21 » |
|
De ha nagyon szeretnéd, akkor nem rakok ki több képet/viccet a Viccek topikba.
Szerintem most a fórum 99% fellélegzett és megkönnyebbült. Amúgy ilyenkor nem sok érzelmet váltanak ki belőlem a hate viták, de felőlem folytathatjuk, illetve folytatni is fogjuk, csak figyelmeztetlek hogy ne vedd vérkomolyan, mert akkor besértődsz, és olyan hülyeségeket fogsz írni mint az előző 2 hsz-ed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5456 Dátum: 14 júl 16, 17:04:34 » |
|
Tényleg nagyon szexi ez a csaj. Nem csak a külső adottságai vannak meg hozzá, hanem a mozgása, a tekintete, minden. ----- Ebből az itt zajló "vitából" pedig elég volt ennyi, köszönjük.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5457 Dátum: 14 júl 16, 20:21:37 » |
|
Megszereztem a videót, arról amikor Mrsaiyan lesérült 15 évesen és kivágtam a sérülés pillanatát. Senpai részvétem a sérülésed végett, nem tudtam, hogy ilyen komoly volt régen nem néztem a sorozatot amiben ő benne van de egyre dögösebb a hölgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5458 Dátum: 14 júl 16, 21:19:03 » |
|
imádom. Volt egy csajszi aki így néz ki és találkozgattam vele. én belezúgtam ő meg felhasználta arra hogy készítsem fel az érettségire közben eltitkolta előlem hogy van barátja. aztán amikor otthagyta a gimit közölte hogy nem kéne többet találkoznunk mert barátja van. azóta nem beszéltünk remélem sokra viszi 8 általánossal Azóta nem tudom nézni ezt a sorit pedig szerettem de túlságosan rá emlékeztet a színésznő
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5459 Dátum: 14 júl 16, 21:30:12 » |
|
Meg kéne filmesíteni ezt a sztorit, mondjuk Tobey Maguire-rel a főszerepben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|