MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4470 Dátum: 14 szep 10, 11:26:27 » |
|
Bírom, mikor ilyen világmegváltó gondolatok születnek a fórumon, közben meg gman erőlködik valamilyen teljesen triviális témával a középpontba kerülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4471 Dátum: 14 szep 10, 11:29:03 » |
|
Én is bírlak, ha érted mire gondolok. Nembuzin. <--- Ez egy létező szó, nem húzta alá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4472 Dátum: 14 szep 10, 11:29:22 » |
|
Bírom, mikor ilyen világmegváltó gondolatok születnek a fórumon, közben meg gman erőlködik valamilyen teljesen triviális témával a középpontba kerülni. De már mindegy, elrontottad a játékot azzal, hogy nem szartad le magasról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4474 Dátum: 14 szep 10, 11:33:33 » |
|
Már ha bármi is igaz belőle egyáltalán. Onnantól kezdve, hogy "lány adta neki" én elkezdtem kételkedni az egészben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4475 Dátum: 14 szep 10, 11:38:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4476 Dátum: 14 szep 10, 15:19:08 » |
|
Köszi, így már mindjárt jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4477 Dátum: 14 szep 10, 15:33:21 » |
|
a legnagyobb hadereje a ruszkiknak van, akik szerintem ha forró a talaj inkább az oroszok oldalára állnának mintsem az amcsikat védenék tovább wat? Tojás a süti közepén aszalt gyümölcsökkel? Elég undorító lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4478 Dátum: 14 szep 10, 15:36:03 » |
|
Amúgy is utálom a főtt tojást, ilyet biztos nem fogok enni soha.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4479 Dátum: 14 szep 10, 15:54:50 » |
|
Saphi ne akadj fent ilyeneken. Nem értem miért nem világos hogy az oroszok maguk mellé állnának. What the fuck man. Rly. https://www.youtube.com/watch?v=h7gTpbi9FKM
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4480 Dátum: 14 szep 10, 16:45:01 » |
|
Az volt Saphi. Am csak beugrottam Pécsre, belefutottam egy ilyen multikulti cuccba és így kerültem kapcsolatba ezzel a borzadállyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4481 Dátum: 14 szep 10, 17:13:54 » |
|
Nyilván nem, mivel nem professzionális katonák, hanem népfelkelők. Egyszerű, hétköznapi emberek, akik fegyvert fogtak a szülőföldjükért. Mivel sorkatonák voltak, ezért annyit tudnak amennyi abból megmaradt még az emlékezetükben.
Hm... A videóban 7:21-nél a jobb szélső csávónak nézd meg a mozgását... Szinte biztos, hogy volt gru specnaz... Oroszorszábban meg kicsit keményebb a sorkatonai kiképzés, mint kishazánkban volt... Mondjuk a videón látszik, hogy a dísszemlére azért még gyakorolhattak volna... Amúgy meg ha ez az a szemle, amiről én tudok, akkor ezek a fiúk egyenesen a frontra mentek az alakulótérről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4482 Dátum: 14 szep 10, 18:29:40 » |
|
Hihetetlen hogy engem mennyire amortizál le agyilag a délelőttös, már egy nap hajnalban kelés is. Ez az érzés semmihez sem fogható, még egy ilyen "gyilkos" műszak nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4483 Dátum: 14 szep 10, 18:39:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4484 Dátum: 14 szep 10, 20:04:12 » |
|
Szaszúke vs nárutó fájt lesz !444!!!! Dat plot twist, so rinnegan, very tension wow.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|