Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4500 Dátum: 14 szep 11, 01:23:39 » |
|
Na végre megtaláltam a tökéletes avatárt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4502 Dátum: 14 szep 11, 09:12:11 » |
|
Az egy dolog, de aki képes 40 órát szopni ezért, az , hogy lehet olyan hülye, hogy otthonról rakja fel a képeket? xD A sírása meg röhejes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4503 Dátum: 14 szep 11, 09:20:10 » |
|
kamunicknév elmenni egy másik városba regisztrálni aztán átmenni egy másik lehetőleg még messzebb lévő városba egy netkávézóba ahol egy keletázsiai vagy európai proxyra csatlakozva kellett volna feltöltenie a képeket, bankkártyát nem használva, és telefont se kellett volna magával vinnie, valamint otthonról sose jelentkezzen be a kamunéven. és vannak eldobható e-mailcímek is! Aki felhackeli az apple felhőjét olyan suta legyen hogy így lebukik megérdemli. ilyen veszélyes tartalmat így kell feltölteni!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4504 Dátum: 14 szep 11, 09:27:28 » |
|
Mondjuk nekem erről az egész botrányról a Dancsó Péter féle Álom.net paródia jut eszembe, amikor a negatív szereplő csajnak valaki a nagy társaságban letépi a ruháját és fehérneműben marad az iskola előtt. (A nő amúgy gondolom a való életben egy modell.) A filmben mindenki kiröhögi. Dancsó pedig megjegyzi cinikusan: Ez az. Röhögjük ki a tökéletes alakját!
Ezek a képek is ilyenek. Jól néznek ki. Nincs velük gáz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4505 Dátum: 14 szep 11, 09:31:32 » |
|
Na igen egyik kiszivárgott kép se gáz, mind vállalható idézőjelben, max nem kerestek velük egy csomó pénztXD Bár hiába kiszivárgott képek a jogok az övéik, mondhatják azt hogy te hülye magazin, meg akarod jelentetni? Úgyis megveszik mert ez így legális lesz én nem keresek rajta annyit mintha ez lenne a premierje a dolognak de legalább nem csak károm van belőle. oksa ezek überfaszán néznek ki http://www.pascaleggert.de/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 11, 09:41:49 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4506 Dátum: 14 szep 11, 10:15:21 » |
|
Amúgy a cikkben benne van, hogy nem ő törte fel az icloudot, de az értő olvasás is egy suta dolog...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4508 Dátum: 14 szep 11, 10:23:07 » |
|
Errefelé nem szeretjük a suta értő olvasókat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4509 Dátum: 14 szep 11, 10:40:00 » |
|
Tanuljatok szlovákul azt mondom nektek, most hívtak fel az egyik diákszövetkezettől aminél tag vagyok, hogy szükség volna a nyelvtudásomra, olyan órabérért amit szerintem, ha lesz diplomám se fogok megkapni. Remélem ebből most lesz valami. Na és megyek is vissza Sonsot nézni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4510 Dátum: 14 szep 11, 10:51:15 » |
|
Sokáig azt se tudtam, hogy létezik ilyen ország, de azzal ne etessetek már, hogy saját nyelvük is van!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4511 Dátum: 14 szep 11, 10:59:37 » |
|
Ám köszi heo hogy ilyen udvariasan hívtad fel a figyelmem a figyelmetlenségemre Igazán nincs mit, szívesen máskor is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4512 Dátum: 14 szep 11, 11:08:51 » |
|
heo Mini ellentéte. Milyen gonosz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4513 Dátum: 14 szep 11, 11:10:29 » |
|
Errefelé nem szeretjük a suta értő olvasókat!
Hé, te értő olvasó! Nem igazán kedveljük a fajtádat errefelé itten!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4514 Dátum: 14 szep 11, 11:23:30 » |
|
Errefelé, nem itten. Ishida végre vicceset szólt be. Engem meg felvettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|