Sabaku, engem nem érdekelnek a 12 évesek. Tudom miért hordanak, ahogy azt is tudom, hogy miért sminkelik magukat. Nem ez volt a kérdésem lényege, hogy a 12 évesek miért kezdenek el melltartót hordani, hanem az, hogy most mondok pár sorozatot ami régebbről eszembe volt és ott nagyon sokszor nem használtak a csajok melltartót, Jóbarátok, Bűbájos boszorkák sőt, a legalapabb ebből, a Szex és New York ahol pl. a fehér pólóra nem vettek föl melltartót.
Mások is voltak, de mivel ezekkel sokan képben lehetnek, ezért ezeket említem meg.
Nem mondom, hogy baj a melltartó hordása, csak, olyan fura és olyan hirtelen jött ez a melltartó mánia. Nagyon is kell néha melltartó, nem kell látnia a férfiaknak minden, nem is azt mondom, hogy ne hordjanak a nők, csak ez olyan hirtelen jött, ezért tettem föl a kérdés. Igazából vannak ruhák, felsők amikor nem kellene melltartót hordani, nem látszik semmi, nem üt át, sőt, meg is van védve a mell rész, de most már mindenhez hordanak. Csak érdekes és hirtelen jött. Persze, lehet azt mondani, mint minden divat, jön és megy, csak pont néztem valamit s feljött a kérdés, hogy elmúlt ez a korszak. De simán lehet, hogy lassan vissza tér, hogy nem mindenhez kell melltartót hordani.
Meg mindenki más és idővel maga dönti el mikor hogy hordja, de csak eszembe jutott. Na.
Nem akartam itt kitérni a fiatalokra, vagy arra, hogy melltartó hordása vs. nem kell hordani. Hülyeség lenne, egyszerűen inkább a "divat" része érdekelt, a hirtelen váltás.