Minagi, én igazából azért utasítom ezt el, mert szerintem sokszor még élőben is nehéz kifejezni, hogy mit jelent számodra a másik ember, nem hogy ilyen csonka kommunikációs módokon. Na meg, azért akik ezt megosztják, sokszor nem igazán felelnek meg annak a képnek, amit mutatni akarnak magukról.
Ezzel egyet értek, de nem is. Ha teszem azt szerelemről van szó, akkor az elutasítás miatt fél az ember kifejezni magát, de az, ha valakit szeretsz (mint jó barátot), közel áll hozzád, szerintem meg kell tanulni kifejezni magunkat, a magunk módján természetesen. Ha egy nagyon közeli kapcsolatban vagy valakivel akkor meg egyszer csak kibukik, hogy elmond mit is jelent számodra a másik ember. Lehet nem, lehet csak az én kis világomban.
Néha tényleg nehéz, de vannak emberek, akiknél nem szabad, hogy nehéz legyen, mert pont ezért magától jön az egész.
A másik részre meg, ezért írtam én is, hogy üres szavak. Viszont van folytatása. Akinél ezt olvastam, valaki oda írta, hogy most ért haza a nagyitól aki beteg, az első amit észre vesz facebookon, ez az írás volt és, hogy csodálatos, biztos nem véletlen, így minden rendben lesz.