gman
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 14 aug 14, 09:44:30 » |
|
De ez tényleg jó módszer, hogy úgy éljünk meg, hogy nem dolgozunk. Pillanat árusítás. Eddig két áru van. A bölcsészpillanat darabja 2500 ft (fórumtallér). Tíz darab vásárlása után jár egy ingyen niggerpillanat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 14 aug 14, 14:21:32 » |
|
oktatni kéne csak azt sajnálom nem volt valami alkalomhoz illő eszköz a boltosnál, baseball ütő vagy valami hasonló
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2673 Dátum: 14 aug 14, 14:26:06 » |
|
Ja, mert a részeg tagot agyon kell verni, nem?Nem védem őt, de ember, ennyitől is feltűnt talán neki, hogy nem kéne lopkodni, minek akarod agyon verni? Megnéztelek volna téged a boltos helyzetében, hogyan reagálod le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 14 aug 14, 14:32:47 » |
|
Ennyi szerintem is bőven elég volt. Mondjuk én utána kihívtam volna a rendőrséget is a srác helyében. Csak aztán lehet őt vitték volna el nácirasszistaholokausztotakar bűncselekmény miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2675 Dátum: 14 aug 14, 14:35:56 » |
|
Még így is ő lesz a rossz a liberálisoknak szóval lehet jobb hogy nem látta el jobban a baját. De véded őt dehunter -.-" ez a kis verés ez semmi. Simogatás. Ha egy hétig nem tud lábra állni az már valami. Addig se lop. Sérülten hasznosabb tagja a társadalomnak mint egészségesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 14 aug 14, 15:10:57 » |
|
Bajor Imrét meg mindenki lekakkantotta itt, mikor beírtam.
Azért, mert nem Kossuth-díjas színész. Mondjuk Robin Williams se volt, de ő legalább kapott egy Oscart, ami sokat nem jelent, de magasabban jegyzett 1 fokkal, mint a Kossuth-díj. Mondjuk én utána kihívtam volna a rendőrséget is a srác helyében. Csak aztán lehet őt vitték volna el nácirasszistaholokausztotakar bűncselekmény miatt.
Ha egy plázában kamerák előtt így kisér ki a biztonsági őr, akkor színtől függetlenül túlkapásnak minősül a helyzet. ez a kis verés ez semmi. Simogatás. Ha egy hétig nem tud lábra állni az már valami. Addig se lop. Sérülten hasznosabb tagja a társadalomnak mint egészségesen Azt hiszem Micsudi zokognál ha a földön hátba rúgnának téged. :'D Az meg, hogy a be nem fizetett TB-jével mi a hasznos nem tudom. Hogy nem ő, hanem a rokona megy lopni helyette? Sokra mentünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 14, 15:23:13 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 14 aug 14, 15:23:24 » |
|
A Bajort én is szerettem, egyrészt ő politizált a legkevésbé abban a posztkommunista vörös gárdában amit heti hetesnek hívunk. Másrészt szimpatikus csóka volt és kész. Anno a Pasik című RTL-es izét is nagyon szerettem az beteg volt Meg a Rádiókabaréban is voltak jelenetei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 14 aug 14, 15:29:08 » |
|
Én a Bajort csak azért szerettem, mert fradista volt. Humora számomra erőltetett volt, egyedül a Dr. Dolittle 2-ben tudtam mosolyogni rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 14 aug 14, 18:33:58 » |
|
Remélem divat.
Ha egy nagyon gazdag ember felajánlana neked egy zsák milliókat érő ékkövet, ha labdaadogató géppel lőheti hozzád őket és csak a fejedet védheted, bevállalnád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 14 aug 14, 18:41:20 » |
|
Én nem. Nem vagyok cirkuszi játék, nem alázkodom meg pénzért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 14 aug 14, 18:45:06 » |
|
Túl sok fölös szabadidejük van az állástalan földrajztudósoknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 14 aug 14, 18:49:58 » |
|
Az ilyen kérdés olyan tipikus. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd egy nőtől, hogy: Nem vagy kurva, de ha egy klubban egy gazdag (talán öreg) férfi felajánlja, hogy elvisz téged Franciaországba,Spanyolországba, bárhova, vesz neked ruhákat, akkor vele mennél? Nem mondta, hogy esetleg a testeddel ezt meg kellene köszönnöd neki. De ritka az ilyen önzetlen ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 14 aug 14, 18:51:57 » |
|
Én simán bevállalnám a köveset. Egyik kezem a szememhez, másik a torkomhoz, a lényeget meg beszorítom a combjaim közé. Mi rossz történhet? Két hét kórház?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|