MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 14 aug 12, 07:20:19 » |
|
BrainBox, olyan édes hogy ilyesmin besértődtél. Sok sértést nem kaptál most itt mégis hamar el húzod a csíkot. Elég gáz. Lehet én vagyok itt ideje, vagy nekem magas az inger küszöböm, de BrainBox, új vagy. Lehet, hogy jó ideje "olvasgatod" a helyet, lehet napi szinten, kitudja. Viszont ide most, vagyis MOST kezdtél el írni. Mint látod, vagy, ha már ideje olvasod a fórumot, akkor tudod, hogy itt van azért egy társaság. Változik valamennyire, de ideje kialakult itt valami, szóval eléggé új vagy, hogy írni próbálsz ide. Hajrá, de ne hisztizz be... Nem is igazán találtam semmi sértőt csak vettem a célzást ennyi nem is hiszti volt... Maradok az olvasgatásnál. A duma topicban a legerősebbek, legcinikusabbak és legg.cibbek maradhatnak csak életben. Tisztára dzsungeltörvények uralkodnak itt, aki besértődik mindenen, az nem húzza sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 14 aug 12, 07:51:43 » |
|
Annak üzenem, aki faképnél hagyott facebookon, miközben elmerülten írtam, hallgassa meg százszor-ezerszer ezt, ÍZLELGESD ÓRÁKIG A LEGSZEBB NEVET E VILÁGON, AMÍG BELE NEM ŐRÜLSZ, TE KCSÖG! http://www.youtube.com/watch?v=C2gl9lh87nYÉdes a bosszú. Ha okosan taktikázol azért kitudsz farmolni pár ezer hozzászólást úgy hogy nem küldenek el a p.csába de nem is fogadnak be. De téged szeretünk mert képregénybuzi vagy ami "menő".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 14 aug 12, 08:28:40 » |
|
Micsoda felségsértő propaganda kép ez. Fúj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 14 aug 12, 08:57:40 » |
|
Meghalt Robin Williams Világbajnok színész volt, nagyon szeretem a filmjeit Hihetetlen hogy kinyírta magát.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 14 aug 12, 09:18:31 » |
|
Erről sajnos egyből ez jutott eszembe a Watchmen-ből.
Az ember elmegy orvoshoz. Azt mondja, depressziós. Hogy az élet kemény és kegyetlen. Egyedül érzi magát a fenyegető világban. Az orvos azt mondja, "a kezelés egyszerű. A kiváló bohóc, Pagliacci ma este épp a városban van. Menjen el a műsorára, az majd felvidítja." Erre az ember könnyekben tör ki: "De doktor úr, én vagyok Pagliacci!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 14 aug 12, 10:04:36 » |
|
A 444 sikere óta az index mindig humorizál és nem áll jól neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 14 aug 12, 10:19:18 » |
|
A 444 a legsuttyóbb híroldal. De legalább nem dühöngő prolik alázzák egymást az összes cikk kommentelős részénél, mint a hír24-en.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 14 aug 12, 10:31:40 » |
|
Amíg minden nap megnevettetnek nekem nincs vele bajom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 14 aug 12, 11:19:31 » |
|
Van itt egy idős házaspár, akik egymást is néninek és bácsinak szólítják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 14 aug 12, 11:22:05 » |
|
Erről sajnos egyből ez jutott eszembe a Watchmen-ből.
Az ember elmegy orvoshoz. Azt mondja, depressziós. Hogy az élet kemény és kegyetlen. Egyedül érzi magát a fenyegető világban. Az orvos azt mondja, "a kezelés egyszerű. A kiváló bohóc, Pagliacci ma este épp a városban van. Menjen el a műsorára, az majd felvidítja." Erre az ember könnyekben tör ki: "De doktor úr, én vagyok Pagliacci!"
Sajnos annyira mainstream gondolat, hogy már fészbukon is láttam kiírva a cikk fölé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 14 aug 12, 11:24:16 » |
|
Pedig csak azután olvastam máshol, hogy nekem is eszembe jutott és leírtam. A mai világban már nem lehet semmi eredetit kitalálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 14 aug 12, 11:32:39 » |
|
Basszus minden második cikk és bejegyzés tényleg arról szól, hogy Robin Williams meghalt a facebookon. Szomorú, de már jóóóóó sok ideje depressziós volt. gman, az se jobb, mikor a házas pár azt mondja: anyus, apus, vagy anya, apa. Attól még, hogy szülők, hívhatnák egymást a saját nevükön főleg mikor egymáshoz beszélnek, nem a gyerek(ek)hez. -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 11:35:32 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 14 aug 12, 11:52:54 » |
|
Szerintem semmi fura nincs abban, hogy ha a szülők anyának vagy apának hívják egymást maguk között. Bár az én szüleim se teszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 14 aug 12, 11:58:17 » |
|
Nekem az a furcsa, hogy ott van a többes szám a szülők szóban. Csak az anya szül...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|