gman
|
|
« Válasz #2190 Dátum: 14 aug 06, 14:56:04 » |
|
Honnan tudjuk, hogy mennyi mangát követsz egyszerre? Vagy tippelnünk kéne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2191 Dátum: 14 aug 06, 14:56:23 » |
|
Amúgy mennyi mangát, animét követek egyszerre ?
Fogalmunk sincs, hogy mennyit követsz. Az viszont keserédes dolog, hogy végre találok egy számomra tökéletes sorozatot, amit 1 évad után elkaszáltak. Lew-nál meg meglehet, hogy tényleg válság van, valaki itassa le, hátha visszaszáll belé az ihlet. gman grrr.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 15:00:10 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2192 Dátum: 14 aug 06, 15:01:51 » |
|
Elképzeltem, hogy pajkosan nézel, úgy csinálsz a kezeddel, mint egy macska és "grrrr". Persze pucéran.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2193 Dátum: 14 aug 06, 15:03:08 » |
|
Az asszony megint szexmegvonással büntet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2194 Dátum: 14 aug 06, 15:07:08 » |
|
Nem, én mindig arra gondolok, minden körülmények között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2195 Dátum: 14 aug 06, 15:10:07 » |
|
Hát még akkor, amikor az asszony szexmegvonással büntet mennyire gondolsz arra.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2196 Dátum: 14 aug 06, 15:13:21 » |
|
Ne képzeld, hogy macskaként csinálok bármit is mert még mindig utálom őket. Köszönet. Apu meg panaszkodik,hogy nem tudja elpakolni a fát 4 napja mert mire megszáradna újra esni kezd. És már tényleg unalmas, néha igazán kisüthetne a Nap.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 15:14:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2197 Dátum: 14 aug 06, 15:17:25 » |
|
Apukád puhány, én még esőben is pakoltam fát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2198 Dátum: 14 aug 06, 15:20:15 » |
|
Drága Mini nem azzal van a baj, hanem hogy vizesen nem tudja berakni a fészerbe mert berohad az egész. Szakadó esőben már fát is vágtunk ki, sőt pár hónapja úgy bográcsoztunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 15:21:11 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2199 Dátum: 14 aug 06, 15:31:06 » |
|
Jah, hogy ti beteszitek a fészerbe, úgy más. Fantasztikus, hogy még ilyesmiket is kitalálnak. Ez, pluszban a csillagjegyek na meg a Hold állás és tökéletes a világ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2200 Dátum: 14 aug 06, 15:34:25 » |
|
Én is elolvastam mostani nárútot Saphi hsze miatt Komolyan, ki tud ezen még meglepődni kiakadni? Én már kiégtem vagy 150 fejezete xD Pedig Kakashi volt az übernagy kedvencem még anno, azóta emlékszem h Zabuzás részekben milyen kurva menő volt. Az amúgy igaz hogy most a Blícsben is edo tenseieztek valakiket? Úr isten bejövök a duma topicba és szét van spoilerezve nekem a naruto tejóég tejóég meghalok, srácok... nemszabad... superman igazából amúgy is Bruce Wayne
SPOILER ALERT!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 15:36:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2202 Dátum: 14 aug 06, 15:42:06 » |
|
Ez a jelenet benne se volt. Mint tudjuk supnatnak csak 5 évada van
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2203 Dátum: 14 aug 06, 15:49:19 » |
|
Ja szerintem csak én nézem egyedül a Supernaturalt a fórumon. Így nem is nagy spoiler, hogy Dean démon lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2204 Dátum: 14 aug 06, 15:53:26 » |
|
Ja, hallottam kurva jó Remélem majd őt is lemosószerezik mint azokat a fekete taknyokat a 7.-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|