xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2175 Dátum: 14 aug 06, 12:50:27 » |
|
Úr isten bejövök a duma topicba és szét van spoilerezve nekem a naruto tejóég tejóég meghalok, srácok... nemszabad... superman igazából amúgy is Bruce Wayne
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2176 Dátum: 14 aug 06, 13:03:33 » |
|
Coelho, bocs, de,nem vagy az esetem, hiába próbálkozol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2178 Dátum: 14 aug 06, 13:11:03 » |
|
superman igazából amúgy is Bruce Wayne
Piton megöli Dumbledore-t. Amúgy én Narutot már vagy 2 éve nem nézek/olvasok. Lehet több is. De ilyenkor érzem úgy, hogy semmit nem veszítettem. (meg amúgy is összevissza elspoilerezik nekem Hiei-ék) Viszont OP-t se vagy 1 éve. ;_; Pedig az jó csak lusta vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2179 Dátum: 14 aug 06, 13:12:00 » |
|
Azért ott mekkora elvárások lehetnek ahol egy megvilágosodott, a környezetével harmóniában élő, belső megnyugvást és boldogságot megtaláló és megélő mester nem elég jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2180 Dátum: 14 aug 06, 13:20:35 » |
|
Nem mindenki az ellenkező nemben találja meg a szépséget és a harmóniát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2181 Dátum: 14 aug 06, 13:25:03 » |
|
Coelho, bocs, de,nem vagy az esetem, hiába próbálkozol. Lemaradtam valamiről vagy ezt mire írtad Coelhónak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2182 Dátum: 14 aug 06, 13:26:51 » |
|
Nézz be a férfi topicba és megérted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2184 Dátum: 14 aug 06, 13:27:18 » |
|
Nézzetek inkább The Americans-t.
Örülök, hogy ennyire bejött!! Hm... akkor ráveszem magam egyszer, hogy elkezdjek egy never ending sztorit, mint az OP, bár előtte inkább maradok a rövidebb történeteknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2185 Dátum: 14 aug 06, 13:27:42 » |
|
Az Op Naruto és a Bleach is kutyakaki.
ha értelmes shunent akarok, olvasok inkább Sacred Blacksmith-et, Brynhilldar in the Darknesst, vagy Akame Ga Killt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2186 Dátum: 14 aug 06, 13:28:36 » |
|
Nem hipszterkedj Lew, ezekkel az ismeretlen nevekkel. Neked amúgy is dolog van. Örülök, hogy ennyire bejött!! Bizony.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 13:29:08 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2187 Dátum: 14 aug 06, 13:29:51 » |
|
Igazából mindhárom cím elég mainstream =D Talán a Blacksmith az, ami nem annyira ismert Coelho, bocs, de,nem vagy az esetem, hiába próbálkozol. Ne izgulj Coelho ugyan így van ezzel Magyarország férfi lakosságának 99.99%-a.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 06, 13:34:08 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2188 Dátum: 14 aug 06, 14:34:44 » |
|
Neked amúgy is dolog van. Lehet hogy lew alkotói válságban szenved csak nem meri bevallani.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2189 Dátum: 14 aug 06, 14:50:12 » |
|
bár ezek már megint olyan témák, hogy én nem értek hozzá, tehát csak ne ugassak bele Ugye tudod, hogy akkor nagyon sok mindenhez nem tudnál hozzáfűzni bármit is. Mint korábban írtam neked ide, szép hosszasan - úgy tűnik nem ért semmit - ez is egy vélemény volt. Ki a fene mondta hogy ne mond el a véleményed, úgy hogy nem trollkodott? De én azt ott a végén, nem gondoltam komolyan csak ilyen polgár pukkasztásként írtam Amúgy mennyi mangát, animét követek egyszerre ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|