Sevanna
|
|
« Válasz #1650 Dátum: 14 aug 01, 12:28:57 » |
|
Nagyon nem rabszolgamunka a phd. Húgom pl semmit nem csinál kb és kapja havonta a 100 ezer Ft-os ösztöndíjat. Van pár óra, amire nem jár be és néha elmegy egy-egy konferenciára. Húgom segget nem nyalt érte, hanem inkább az előtte lévő években dolgozott keményen, hogy ebben a 3-ban ne kelljen. Az egy másik dolog, hogy phd mellett tanít félállásban, na az rabszolgamunka. heo: mi az a DF?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1651 Dátum: 14 aug 01, 12:32:16 » |
|
Bocs seva, ez azért lehetett mert én nem bölcsész szakokra mondtam hogy rabszolgamunka, itt nálunk van terhelés.
de akkor megerősítettél, hogy bölcsészeknél megy az alibizés végig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1652 Dátum: 14 aug 01, 12:38:26 » |
|
Amúgy meg pl. mérnökszakokon teljesen felesleges a phd. Sőt, néha az Msc-nek sincs sok értelme. Bár aki egy mérnökszakon/természettudományi szakon doktorit szerez, tuti penge a saját szakmájában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1653 Dátum: 14 aug 01, 12:39:05 » |
|
Dragon Force lenne ama rövidítés Seva.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1654 Dátum: 14 aug 01, 12:39:54 » |
|
Nálunk az anaton phd-zók voltak viccesek. Heti öt napon át bent vannak tanítani akár hat órát, és emellett még kutattak is különböző molekuláris folyamatokat, ahol a kutatócsoport vezetője általában elvárja, hogy naponta több órát ott legyél. Míg például a biofizikusoknál nem csináltak semmit. Ráadásul állatkínzás az egész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 01, 12:41:04 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1655 Dátum: 14 aug 01, 13:11:57 » |
|
bár ahhoz már régen seggeket kellene nyalnod hogy te phd-z ott. (lehet már megtetted)
Hülye, aki nem teszi. Csak a büszke ember tud éhen halni, mindenki más feltalálja magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1656 Dátum: 14 aug 01, 13:13:15 » |
|
Jogon annyival nagyobb a terhelés, amennyivel túllihegik az egyébként sima bölcsésztudományt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1657 Dátum: 14 aug 01, 13:44:13 » |
|
Nem, mert a nagy bölcsésztudomány = alapműveltség, csak 1-2 helyen lexikális tudással kiegészítve. Szóval ne akard eladni bölcsészprivilégiumként az alapot. Jogi nyelven beszélni, illetve jogszabályt helyesen értelmezni pedig nem fognak tudni bölcsészek, ám shakespeareről, vagy történelmi eseményekről bárkivel tudsz beszélgetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1658 Dátum: 14 aug 01, 14:26:57 » |
|
Jogszabályt bárki tud helyesen értelmezni, akinek van egy kis sütnivalója. (csak senkinek nincs ezért kellenek a jogászok) Jogi nyelven beszélni értsd folyékonyan tudni okoskodni meg csűrni-csavarni a szót. Amiben te nagyon jó vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1659 Dátum: 14 aug 01, 14:59:40 » |
|
Most úgy őszintén? Egy bölcsész, ha megszerzi a papírjait, akkor mit "dolgozik"? Gman neked meg gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1660 Dátum: 14 aug 01, 15:57:35 » |
|
Egy darabig valószínűleg nem lesz internetem, szóval le kell töltenem pár dolgot amivel leköthetem majd magam. Játék már van, de kéne néhány anime/sorozat/film is. Bár leginkább az első opció érdekelne. Ajánljatok valamit. ._. Jó ideje nem néztem animét szóval ha újakat mondotok azzal nem nagyon lőhettek mellé mert valószínűleg nem láttam, de attól még jöhet régi is, azokat jobban szeretem. Ja stílusból bármi jöhet (de azért ne hentai.) Ui: Végeztem Psycho Passal. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 01, 16:07:19 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1661 Dátum: 14 aug 01, 16:19:10 » |
|
Most úgy őszintén? Egy bölcsész, ha megszerzi a papírjait, akkor mit "dolgozik"? Gman neked meg gratulálok! Bár nem vagyok bölcsész, azért válaszolok. Kutat, tanít, alapítványoknál, önkormányzatnál dolgozik, kiszolgál a Mekiben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1662 Dátum: 14 aug 01, 18:34:08 » |
|
Lew mikor jössz már le debrecenbe ? körbemehetnénk a legótvarabb kocsmákban egyszer jönne ishida is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1663 Dátum: 14 aug 01, 18:37:37 » |
|
Tú máccss disztensz end jú gájz, rili héjt mi! :'( End máj inglis iz rili pörfekt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 01, 18:41:54 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1664 Dátum: 14 aug 01, 18:42:47 » |
|
a lóf@szt amikor 15 percre voltam tőled is b@sztál elhívni vacsorázni. szóval ez nem kifogás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|