Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 14 júl 31, 22:54:17 » |
|
saphi mint cersei elég idegesítő lesz xD
amgúy adolfka lesz az uralkodó mert visszatért, eddig a háttérben lapult, most fedi fel magát mint a sithek
Jajj, rá, még én is emlékszem. Nagyon komoly arc volt. Igazi buta fő gonosz lehetne belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 14 júl 31, 23:10:31 » |
|
Amúgy ma van Dread-nek a kukkolónak a születésnapja.
Köszönöm hogy észrevetted, habár már elmúlt. Sajnos túl későn kukkoltam ide. ui: Egyáltalán nem azért kukkolok folyamatosan, mert erre a pillanatra vártam, hogy felköszöntsetek. Tényleg nem! De most komolyan nem ezért. edit: Talán nem voltam egyértelmű ezért még egyszer hangsúlyoznám, hogy nem azért volt! De tényleg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 31, 23:12:10 írta Dread »
|
Naplózva
|
A bábok nem tudják, hogy bábok.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 14 júl 31, 23:53:12 » |
|
Szerintem senki sem gondolja hogy azért volt, de ha ennyiszer "bocsánatot kérsz" az már gyanús. ----------- Ez aranyos: http://nemkutya.com/like/93332
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 01, 00:00:26 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 14 aug 01, 01:18:40 » |
|
saphi mint cersei elég idegesítő lesz xD
Az idegesítő amúgy is adott, legfeljebb más módon. :DD Remélem kinyír minél előbb, mert ki nem állhatom Cerseit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 14 aug 01, 03:01:44 » |
|
Az tetszik még Lew képregényében, hogy végre nem a két méteres Coelho néz le rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 14 aug 01, 05:17:18 » |
|
Úgy érzem magam, mintha Hegylakó lennék! Amúgy jó lett a képregény. Azt hiszem, ha ez a kép lett volna Saphi, akkor komoly flame war alakulhatott volna ki éjjel! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 14 aug 01, 08:53:23 » |
|
Csak azért mert fekete? Amúgy röhögnék, ha újjászületése esetén egy fekete bőrű libsi fehérgyűlölő jogvédőként kellene élnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 14 aug 01, 09:05:02 » |
|
Nekem rohadtul bejött a képregény. Én bírom Cerseit és szép is úgyhogy nem tartom gáznak, hogy ő Saphi. Viszont az nem igaz szerintem, hogy ő annyira felsőbbrendűnek hiszi magát a fórumon, nem is viselkedik úgy. Mondjuk a paródiákban mindig van túlzás. A zsiráfos cikket én is olvastam egy angol (!! ) oldalon és nagyon kiakadtam rajta. Hogy lehet ilyen felelőtlen/gyökér valaki, hogy erre nem gondol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 14 aug 01, 09:10:18 » |
|
Csak azért mert fekete? Amúgy röhögnék, ha újjászületése esetén egy fekete bőrű libsi fehérgyűlölő jogvédőként kellene élnie. Nem fogok újjászületni, meg te sem, hogy röhöghess rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 14 aug 01, 09:13:40 » |
|
You must be fun at parties.
Cersei gáz mert péniszirigységben szenved, ráadásul paranoiás, hatalommániás és nem ért a hatalomgyakorláshoz. (kevan vagy az iron bank jó példa rá)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 14 aug 01, 09:17:42 » |
|
Cersei legnagyobb lúzersége szerintem az volt, hogy az egyházat elengedte arról a rövid pórázról, amin a Targok tartották régebben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 14 aug 01, 10:02:01 » |
|
Megjött a papír arról, hogy felvettek msc-re. Letettem az asztalra, amíg hívtam az asszonyt. Aki nem tudná, a gyerekek olyanok, mint a DW-s síró angyalok. Minden oké, pislogok, és már tépi és eszi a hivatalos papírt. Jó, hogy csak egy egyszerű értesítés és nem egy nyertes lottószelvény kárára kellett megtanulnom a leckét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 14 aug 01, 10:09:58 » |
|
Gman, sokan fizetnének neked, ha rendszeresen járnál Vilikével a NAV-hoz kirándulni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 14 aug 01, 10:18:51 » |
|
Ha rossz, adjál neki mákteát, attól megnyugszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|