Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1635 Dátum: 14 aug 01, 10:21:25 » |
|
Ezt a trükköt lehet gman anyja is ismerte? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1636 Dátum: 14 aug 01, 10:24:19 » |
|
Nem hiszem, szerintem ő a pálinkás trükköt alkalmazta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1637 Dátum: 14 aug 01, 10:25:15 » |
|
Az is lehet. Végülis, a rosszalkodásra az is megoldás. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1638 Dátum: 14 aug 01, 10:43:16 » |
|
A gyerek úgy jó, ha rossz. A jó gyerekek lúzerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1639 Dátum: 14 aug 01, 10:48:33 » |
|
Mit lehet csinálni egy földrajz mscvel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1640 Dátum: 14 aug 01, 10:55:24 » |
|
Pénzt keresni. Ez egy fekete doboz rendszer, mint az alsógatya gnómok munkássága. Megvan a diploma és profit. Állítólag évek óta a végzettek két-harmada szakmában tud elhelyezkedni rövid időn belül és ez nem rossz arány. Am szerintem maradok az egyetemen kutatónak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #1641 Dátum: 14 aug 01, 11:04:52 » |
|
Mit lehet csinálni egy földrajz mscvel?
 Saphi igyekeztem minél idegesítőbb képet keresni neked, csak hogy húzzam az agyad =D Joffrey-n is gondolkodtam de sajnos ő fiú :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1642 Dátum: 14 aug 01, 11:16:55 » |
|
Én azt olvastam, hogy a földrajz szakkal az egyik legnehezebb elhelyezkedni. Ha kutatónak akarnál maradni azon már régóta kéne dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1643 Dátum: 14 aug 01, 11:18:30 » |
|
Szerintem gmannak inkább régésznek kellett volna mennie, és az ősi gnómcivilizációkat felkutatni. Bár lehet kiderülne, hogy a gnómok előbb itt voltak a Kárpát-medencében, mint mi. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1644 Dátum: 14 aug 01, 11:20:52 » |
|
Shapira a hozzászólásai alapján engem mindig is Emma Frostra emlékeztetett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1645 Dátum: 14 aug 01, 11:21:58 » |
|
Tényleg azt hiszi a Fairy tail szerzője, hogy vicces, amit csinál? Mert kurvára nem vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1646 Dátum: 14 aug 01, 11:40:13 » |
|
Ez tényleg gáz volt még szerintem is. Kb majdnem ugyanannyira mint amikor Gazille-t Natsu kiiktatja a Stingék elleni harcuk során.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1647 Dátum: 14 aug 01, 11:59:13 » |
|
Nem hiszem, szerintem ő a pálinkás trükköt alkalmazta.
Vagy ezt. (őskori gif alert)  Simán el tudom képzelni, hogy gmanon tesztelték. Na már csak egy rész van a Psycho Passból, tegnap bedaráltam, de aztán elaludtam az utolsó előtti rész után.  Majd ha hazaértem. Nem olvasom a FT-t de most bele kéne néznem, hogy tudjam miről van szó? ;_; Nincs kedvem. De kíváncsi vagyok... *szánalmas vívódás*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1648 Dátum: 14 aug 01, 12:23:20 » |
|
Am szerintem maradok az egyetemen kutatónak.
Szóval továbbra sem akarsz dolgozni.  Amúgy nem szeretem a nappalis phd hallgatókat, mert a rendszer kitermeli azokat a jövőbeni oktatókat/oktatási rendszert, akiket még vizsgák előtt szidtunk. Másrészt az egész egy nagy rabszolgamunka a 3 év, viszont kényelmes, gondolom te is a kényelemért választanád, bár ahhoz már régen seggeket kellene nyalnod hogy te phd-z ott. (lehet már megtetted) A levelezős phd az más, mert ott ténylegesen dolgoznak mellette, bár ők meg gyakran hagyják a picsába az egészet mert nem éri meg. Jah bocsi most jutott eszembe hogy ez föci szakra nem biztos hogy jó analógia, mármint hogy ténylegesen dolgoznak föcivel. De ki a fene akar dolgozni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1649 Dátum: 14 aug 01, 12:24:56 » |
|
Minimum egy-egy DF-et vártam volna tőlűk, erre csak ez...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|