Berserket a mangával kell kezdeni! :'D Hogy tudd miről szól a történet. Ahh... Erre a kezdők animézgetnek...
Nem, nem kell a mangával kezdeni szerintem. Én még nagyon-nagyon rég mikor elkezdett érdekelni, azt se tudtam, hogy manga van belőle, csak elkezdtem nézni, mert miért is ne. Pedig kezdő se voltam, de ez se ma volt, az biztos, inkább a tízes éveim elején tartottam, mint a közepén vagy a végén.
Nem gond, ha az ember az animével kezdi, ha elolvassa az elejétől a mangát. Ismétlem, az elejétől. Nem szabad átugrani azokat a részeket sem, amiket az anime össze foglalt, mert vannak kis dolgok amiket az anime természetesen kihagy.
A lényeg, hogy az anime egy kedvcsináló kis sztori s utána lehet a mangával kezdeni. Többek között azért is jobb, ha az animével kezdi az ember, mert ez az
egyik legbrutálisabb manga amit ismerek és ez az elején ki is derül. Az a tömény brutalitás, erőszak stb. jobb, ha az anime után derül ki, mert ott emlékeim szerint ilyen durván nem mennek bele, csak természetesen Femto-nál.
Szabi2, Lew-nek is meg volt az oka. Lehet neki az alapjáratos személyisége nem jött be, mint az igazi Griffith, de lesz egy kis változás és szerintem ezért mondta Lew amit mondott.
-------------------
Ez annyira brutális. Apukám valami osztrák/német csatornára rakta így reggel, mert munka közben jó neki most zenét hallgatni és ilyet, ami oké, de ahova rakta. O.O Egy olyan csatorna ahol természetesen meg tudod rendelni a CD-ket és közben ilyen klip féléket nyomatnak.
Férfi, colgate mosoly, festett szőke haj és egy kis csónakban, természetesen egy gyönyörű helyen, énekel valami szart. Egy másik, két bácsi Lederhose-ban, a nap a szemükbe süt, de ők a tisztáson énekelnek valamit...
Kiégtem.