Ayumichan
|
|
« Válasz #1500 Dátum: 14 júl 30, 20:55:08 » |
|
A Macrosst még nem láttam, viszont van egy zene aminek az a címe hogy Lion ( Macross egy zenéje) az viszont tetszik. Vagyis 2, mert a Nothern Cross is ott van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 21:08:57 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1501 Dátum: 14 júl 30, 20:55:35 » |
|
Nekem osztogathatnál. Amúgy arra gondoltam. -.- Hirtelen nem jutott eszembe és gift-tet írtam, sebaj. Kérek ajándékot. *.* Nem érdemled meg. Nem sok párnak szurkoltam életem során Ritli, de az egyik Sheryl és Alto volt What?! No! Alto x Ranka. menyél inet Amúgy most jutott eszembe, hogy Macross Frontiernek tök jó openingje van, egy jó ideig csengőhangom is volt. D: Megyek meghallgatom. *3* Sailor Moon Crystal! Na most megnézem a 2. részét ha már eszembe juttattad. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1502 Dátum: 14 júl 30, 20:56:47 » |
|
A 2. opening az egyik kedvenc openingem De az első is jó Pedig Sheryl minden szempontból jobb választás mint Ranka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1503 Dátum: 14 júl 30, 20:58:51 » |
|
SM Crystalból még én is csak az első részét láttam. xD Megint el fogok maradni a szezonosokkal és megint droppolni fogom őket. Nekem nagyon bizarr ez a Macross Frontier, pedig szeretem a mechát. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1504 Dátum: 14 júl 30, 21:00:59 » |
|
A 2. opening az egyik kedvenc openingem De az első is jó Pedig Sheryl minden szempontból jobb választás mint Ranka Jah én is a másodikra gondoltam természetesen. Most nem bírom abbahagyni, pedig sailor moont meg akarom nézni lefekvés előtt. ;_; NEM! Okokat nem tudok mondani, hogy miért mert túl rég láttam az animét, de nem. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy mi lehet bizarr a Macross Frontierben... Az hogy létezik zene egy világban ahol vannak robotok vagy mi? Nem szerepelhet egyszerre ez a két dolog egy animében? Ráadásul Ranka szupercuki. https://www.youtube.com/watch?v=gZ8w4vVaOL8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 21:05:22 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1505 Dátum: 14 júl 30, 21:06:44 » |
|
Ugyan azért gurcsa, mint amiért ezt a videó is az: Genderbender Frozen - Let it go xD Mondjuk túl sokat nem tudom a Macrossról. Bár nálam a top 1. mecha az FMP: The Second Raid. Utána jön kézen-fogva az Eureka Seven és a Code Geass.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1506 Dátum: 14 júl 30, 21:11:36 » |
|
Inkább gyerekes Nem hiába lett a végén Sheryl a befutó =) top mecha: Macross Frontier, Neppu Kairiku Bushi Road, Broken Blade, A Gundam univerzum
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 21:15:56 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1507 Dátum: 14 júl 30, 21:15:36 » |
|
Na jó, ez tényleg kawaii overflow.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1508 Dátum: 14 júl 30, 21:16:02 » |
|
A gyereknevelés egyre komolyabb meló. Legalább sok nyugdíjunk lesz.
Nyugdíj? Joke of the year! Elküldtem. Serial Experiments Lain Speed Grapher Ezek jónak tűnnek < afk > Készülj, a Lain a legnagyobb SZNOB anime! Nekem tetszett, de szerintem nem olyan jó, mint ahogyan azt sokan beállítják. Legalábbis utólag így vélekedek a sorozatról. Rendezője elmondta, hogy egyetlen célja volt az animével. Túlbonyolítani, hogy a nyugati nézők ne érthessék. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1509 Dátum: 14 júl 30, 21:19:08 » |
|
A Lain rohadt jó anime!! Beszippant teljesen. És nem is volt annyira túlbonyolítva azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1510 Dátum: 14 júl 30, 21:23:13 » |
|
Szóval ha tetszeni fog akkor hypster vagyok, de ha nem akkor tudatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1511 Dátum: 14 júl 30, 21:25:57 » |
|
Ha nem tetszik akkor sincs semmi. Főleg mert igényel az általánosnál egy picivel több nyelvtudást is a sorozat. Mert, hogy értelmes magyar feliratot nem találsz, az tuti. Ilyen webferdített cucc van talán. Episode 8-9-10 megvan DVD-n, ha tudsz te is lejátszani 1-es vagy 4-es régiókódos lemezt. Most nem jut eszembe, hogy melyik vonatkozik a lemezemre. :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 21:31:59 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1512 Dátum: 14 júl 30, 21:49:03 » |
|
Nem hiába lett a végén Sheryl a befutó =)
Most jövök rá, hogy én nem is láttam még a movie2-t. De így már nem is érdekel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1513 Dátum: 14 júl 30, 22:02:20 » |
|
Minagi, Syzygy köszönöm Lew tetszett a Rihannás feldolgozás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1514 Dátum: 14 júl 30, 22:11:00 » |
|
Rendezője elmondta, hogy egyetlen célja volt az animével. Túlbonyolítani, hogy a nyugati nézők ne érthessék. :'D És ha túlbonyolítja, miből gondolja, hogy csak a nyugatiak nem fogják érteni? Lew, képregény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|