Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 14 júl 30, 18:19:53 » |
|
Én is meghallgatnám de sajnos nem Full HD így nem felel meg hatalmas igényeimnek. És most nagyon fellengzős kedvemben vagyok, Minivel is épp főnökösködünk... Valami kegyetlen jó érzés. Az a baj, hogy túlságosan is magaménak érzem a szerepet. Dehát ha egyszer az akarok lenni. >_< Haku, az előzőre is 1,5 év volt a tipp és fél év alatt betelt. Gyanús, hogy ez se húzza majd decembernél tovább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 18:22:49 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 14 júl 30, 18:24:45 » |
|
Megnéztem az előző topikot és a 859. oldalon maradtam le. Puzsérnak vannak okosságai, Dancsoóval együtt meg főleg szeretem őt, de néha nekem nagyon sok az az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1457 Dátum: 14 júl 30, 18:43:46 » |
|
Minivel is épp főnökösködünk...
Gyanús, hogy ez se húzza majd decembernél tovább.
De még mennyire és milyen jól csináljuk, főleg te. Én megyek is vissza írni, tanulni, mert lefárasztottál, Cukimukimakikám. Szerintem fogja, tuti januárig húzni fogjuk. Nem tudom miért, csak egy tipp. bár ez is jól halad, tényleg hamar betelt a lassan 100 oldalas topic, de vannak nem olyan termékeny napok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 14 júl 30, 18:50:34 » |
|
Az ügyes. Jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 14 júl 30, 18:55:58 » |
|
Azt hol tanultad Haku? Vagy ilyen suliba jársz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 14 júl 30, 18:56:49 » |
|
Jaja, én szoftverfejlesztőnek tanulok. Azon belül tanítottak web-programozást, de nem vitték túlzásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 14 júl 30, 19:03:22 » |
|
Én megyek is vissza írni, tanulni, mert lefárasztottál, Cukimukimakikám. Azért előtte még a sztorit olvasd el. xD Amúgy Lew ez laza, ügyes a srác. Haku meg egy hivatásos kocka, ezen nincs mit tagadni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:06:38 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1465 Dátum: 14 júl 30, 19:05:16 » |
|
Jó neki. Életem egyik nagy hibája volt, hogy nem ilyesmi szakra mentem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 14 júl 30, 19:12:39 » |
|
De még mennyire és milyen jól csináljuk, főleg te. Én megyek is vissza írni, tanulni, mert lefárasztottál, Cukimukimakikám. Kezdem úgy érezni, hogy megcsalsz és már nem is szeretsz. Ki kell iktatnom Veronikát. EXTERMINATE! EXTERMINATE! EXTERMINATE!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1467 Dátum: 14 júl 30, 19:13:41 » |
|
Ha földrajz szakra mentél volna, mindig lenne munkád. note: Van szerver Vera
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 14 júl 30, 19:16:46 » |
|
100% kocka vagyok, de ezt sose tagadtam. xD Igaz, játszani már nem szoktam, de helyette itt a programozás, meg az otakuság. Jó neki. Életem egyik nagy hibája volt, hogy nem ilyesmi szakra mentem.
Programozni saját magától is meg tud tanulni az ember. Mondjuk én képtelen lennék rá, de az egyik osztálytársam kb. kész webprogramozó és csak papírért jár be a suliba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu