Aes Sedai
|
|
« Válasz #1440 Dátum: 14 júl 30, 14:31:46 » |
|
Ha már egyszer halálra ítéltük őket, akkor nem pont azon akadunk el, hogy odaráncigáljuk őket a vesztőhelyre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1441 Dátum: 14 júl 30, 14:36:34 » |
|
Vasvillával, és tűzzel. Megtudjuk midnenki címét, ebben a korban ez nem olyan nehéz. Ayumi, nem válaszoltál a kérdésemre. Miért nem hiszel magadban? O.O Ez, irtó cuki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1442 Dátum: 14 júl 30, 14:43:05 » |
|
Erre nem könnyű válaszolni. Nem hiszek abban hogy elérhetek dolgokat, egész életemben nem voltam jó semmire. Van olyan ismerős/rokon, aki azt mondta hogy valószínűleg gyerekkoromra vezethető vissza, hogy ez "belém lett nevelve" azzal hogy nem engedtek semmit mert "bajom eshet". De nem tudom, ez csak feltételezés. Igazából nem tudom a pontos okát.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1443 Dátum: 14 júl 30, 15:11:18 » |
|
Ah megint ez az emozás, megyek én is és sírok egy jót a sarokban... Ayumi szedd már össze magad könyörgöm, rossz nézni. Amúgy meg ennyit erről, mint a Jay és Néma Bobban, IP-cím meg ilyenek alapján megkeressük őket, elmegyünk a házukhoz és szarrá verjük őket, vagyis ez esetben begyűjtjük és visszük a Bázisra. Te Aes, gázkam...ja nem őőő nem szóltam. ._. Mini ez tényleg aranyos. Engem meg ma megkarmolt a nyulam. Bosszút állt amiért az allergiám miatt elhanyagoltam.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1444 Dátum: 14 júl 30, 15:12:27 » |
|
Ez most nem emózás. Csak azért írtam le mert kérdezték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1445 Dátum: 14 júl 30, 15:16:25 » |
|
Tisztában vagyok vele, hogy /mire/ válaszoltál, de a tartalmának a lényegén nem változtat. Azt hiszed bántani akarlak ugye? Pedig nem. Szombatot akarok és menni ünnepelni, hogy ismét vénültem 1 évet. Már nem bírom, hogy betegen kell itthon vesződnöm. Unalmas.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 15:18:25 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1446 Dátum: 14 júl 30, 15:26:59 » |
|
Kezdem azt érezni, hogy Micsudi és Ayumichan szép pár lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1447 Dátum: 14 júl 30, 16:18:49 » |
|
Van értelme báriféle biztosításnak, ha a biztosító a saját tv-szerelőjét küldi ki, aki ránézésre megmondja, hogy ez nem villámkár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1448 Dátum: 14 júl 30, 16:20:53 » |
|
Mert a biztosítók csak beszedni szeretik a pénzt kiadni már nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1449 Dátum: 14 júl 30, 16:33:03 » |
|
Kezdem azt érezni, hogy Micsudi és Ayumichan szép pár lenne!
Most jöttél rá? Ugye nem? xD gman, nincs. Max lehet velük vitatkozni egy sort, hogy most ezt hogy gondolják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1450 Dátum: 14 júl 30, 16:44:24 » |
|
Csak generációs földrajzi szakadékok vannak főleg. viccen kívül Ayumi szedd össze magad kurvára nehéz de lassan nekem is megy. Neked tényleg kevesebb az időd van rá szóval pont ideje lenne!
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1451 Dátum: 14 júl 30, 16:54:08 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=6mUlE3cvtbwEz volt az a Puzséros előadás, amin Syzyvel voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1452 Dátum: 14 júl 30, 17:13:29 » |
|
Kár, hogy nincs normális minőségben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1453 Dátum: 14 júl 30, 17:14:50 » |
|
Viszont, mivel Gdat és Syzygy ott voltak élőben és végig hallgatták a műsort, ezzel a felvétellel, le tudják írni az egész előadást. Hajrá skacok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1454 Dátum: 14 júl 30, 17:41:49 » |
|
Jézusom, tétlenkedtem egy pár hónapot és már nincs is a régi Duma Topik. A mostani is majdnem betöltötte életciklusának egytizedét. Gyorsak vagytok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|