Én lehet túl romantizálom a dolgot, de nekem Szentendréből a belvárosi macskaköves utak és a Dunapart az ami a legszebb számomra.
Tömegközlekedést Visegrádra értettem, nem Szentendrére. Azért valljuk meg, este már nehéz közlekedni Budapest irányából Visegrádra és vissza is. Volt egy szakács haverom, aki mesélte, hogy rendszeresen felmentek érte Visegrádra a gyakorlati helyére, mert este nem érte el a buszt lefelé.
Én arra értettem az óvárost pont. Az a szép helye Szentendrének. Kicsit feljebb,úgy mond a hegyen, ahol le is lehet menni a Dunához és van egy kis sétáló - most már gát - szakasza.
Én is Visegrádra értettem.
Eléggé ismerem innen a közlekedést befelé, legyen Vonat, volán busz, vagy csak utak.
Ez igaz, este 10 után már nem megy busz, azt hiszem 10. Anno 9 után nem ment busz. Pestről meg ide talán 22:40-kor jön vissza egy busz, de ebben se vagyok biztos. Hétvégén meg Pestről haza jutni, néha vicces. Van amikor össze vissza mennek a buszok, DE attól még egyszerű a közlekedés...
Ezért szeretnék jogosítványt szerezni. Néha egyszerűbb lenne vezetni, mint buszozni, na meg gyorsabb.
Azt ugye tudod, hogy Saphira írásába írtad, amit válaszolni akartál... vagy mi akar az lenni.