Aes Sedai
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 14 júl 28, 14:29:35 » |
|
A "lenyűgöző történelem" kiválasztása után jött is az eredmény: New York. xDD Ahogy elnézem az összes eddigi eredménynek hosszabb történelme van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 14 júl 28, 14:31:15 » |
|
Valaki kitette ezt a képet egy facebook csoportba, azzal a szöveggel, hogy reggel arra ébredtek, ott legel a szarvas. Keressétek a hibát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 14 júl 28, 14:36:06 » |
|
Ha a Minagi-féle tesztben végig azt nyomod, hogy bunkó vagy és szemetelsz, de szeretsz enni, akkor kiadja Párizst. Milyen igaz, tipikus franciák. Basszus, úgy tudtam, hogy azt fogja. Én nagyon szeretem a francia tájat és a nyelvet, de a franciákat én se bírom, Párizs meg valamiért annyira hidegen hagyott mindig is. Jaaaaaj, de szeretem a Szurikátákat. *-* Dehát agancsa van, aminek agancsa van, mind szarvas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 14 júl 28, 14:37:28 » |
|
Akkor ennek az őzbaknak miért van agancsa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 14 júl 28, 14:38:40 » |
|
Jaj Gdat, nem kellett volna komolyan venned. T_T Szarkazmus volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 14 júl 28, 14:42:32 » |
|
Egyik teszt nagyobb faszság, mint a másik. Egyébként boldog névnapot heo
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 14 júl 28, 14:43:50 » |
|
Szurikátákért anyám van nagyon oda, meglát egyet a tv-ben és Vera nééézd! *-* Melyik színre Fehér jött ki. Nem vagy a nagy utazós típus, és a megszokott környezetedben érzed jól magad. -> Nem a lóf@szt nem... Városod: London A brit fővárosban bármit teszel, királynőnek érzed magad, köszönhetően a brit birodalmi történelem számtalan bizonyítékának, és a tipikus angol visszafogottság és a nagyvilág lehető legkülönbözőbb kultúrái keveredésének. Höh, ez még tetszene is. Saphi, sajnos olyan lehetőség, hogy hadvezér meg diktátor azért nincs benne, mert nem akarták, hogy neked is jó legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 28, 14:45:39 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 14 júl 28, 14:43:53 » |
|
Jajó. Ha más írta volna lejön, csak te sosem használsz szarkazmust.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 14 júl 28, 14:45:30 » |
|
Gimiben angolon azt tanultuk, hogy Manhattan azt jelenti indián nyelven, hogy They cheated us. Erre összezavar itt most ez a hülye google. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 14 júl 28, 14:48:17 » |
|
Dehogynem, csak senki se veszi észre. Amúgy azért tettem oda a vigyorgó fejet, nehogy valaki komolyan vegye. Kiraktak egy ilyen képet: Erre a kommentek: Benedict Cumberbatch's Sherlock Holmes is just unrealistic, I prefer Robert over him. What? O.o Azért bírja jobban Robert Downey Jr. karakterét mert kigyúrta magát és többet bunyózik, vagy mi? Mitől jobb?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 28, 14:48:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 14 júl 28, 14:50:55 » |
|
Az a baja, hogy unrealistic. Vagyis túl okos lett Sherlock. Ez olyan, mintha nem szeretném a Dragon Ballt, mert Son Goku túl erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 14 júl 28, 14:53:43 » |
|
Azt értem, de pont az, hogy tök jól bemutatják milyen is Sherlock. Én például nagyon élveztem, hogy a harmadik évadban - normális módon - kezd kicsit szociálisabb lenni és emberibb, hisz lettek emberek akik szeretik és ő is szereti őket, persze, hogy kicsit megváltozik. Közben meg, tipikusan okoskodó és megmondja a tutit, amilyen alapjáraton. Ez nagyon jó példa amúgy, Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 14 júl 28, 14:55:25 » |
|
Sokaknak pont azért nem tetszett a harmadik évad, mert Sherlock megváltozott. Bár ezt írtam is a berserkes hozzászólásomban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 14 júl 28, 14:57:12 » |
|
Igen tudom, néztem is nagyot és kissé elszomorított, hogy nem gondoltak bele az emberek, hogy normális az a változás amin keresztül ment, főleg mert elég alapokon nyomja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 14 júl 28, 15:01:14 » |
|
Annyiból nem normális, hogy a könyvekben nem csinált ilyet és ez kicsit hollywoodi megmozdulás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|