Sevanna
|
|
« Válasz #1065 Dátum: 14 júl 28, 08:47:00 » |
|
a mindig mosolygós, kedves, ártatlan kislány, akiről senkinek sincs rossz véleménye.
Minit ennyivel össze is lehet foglalni. Nem lehet tovább ragozni. Habár fantasy leírás, szóval miért is ne. Sabaku meg szerintem sosem volt kedves, ártatlan kislány. Bár persze értem én, hogy mire utalt Saphi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 14 júl 28, 09:27:42 » |
|
Sabaku inkább hasonlít valami sátánivadékra, mint ártatlan kislányra. ._. Bár jó rég voltam itt utoljára, szóval kitudja miket írogatott az utóbbi időben.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 14 júl 28, 10:11:11 » |
|
Szinte semmit nem írogat mostanság. Ritkább látvány a csevegőben, mint én, bezzeg az anyja!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 14 júl 28, 10:13:12 » |
|
Majd az új DW évad előcsalogatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 14 júl 28, 10:17:41 » |
|
Áhh nekem bevallotta, hogy egész nap dogeminerezik, mert le akarja hagyni gdatot, azért nem ír ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 14 júl 28, 10:33:03 » |
|
Szinte semmit nem írogat mostanság. Ritkább látvány a csevegőben, mint én, bezzeg az anyja!
Hiába, a nagyanyjára ütött jobban, aki szintén nem nagyon ír.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 14 júl 28, 10:45:05 » |
|
Lehet valójában családon belüli erőszak áldozatává vállt? Esetleg te magad csaptad agyon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 14 júl 28, 10:49:45 » |
|
Megvagyok még, csak elnyelt a Mátrix, mint az már zenés topicban említettem Bár inkább az mint a dogeminer. Saphi: Látom még midig viselem a Morause-os incidens előítéleteit, de amúgy annyira epic lett hogy el is gondolkoztam hogy ki lehet az ellenség akinek így megyünk neki Aes: nem csap ő már agyon senkit, eltörnének a vén csontjai
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 14 júl 28, 10:52:14 » |
|
Bármi inkább, mint a dogeminer. De lehet mérget használt. Lehet most is ő lépett be a neveddel, hogy terelje a gyanút. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 14 júl 28, 10:53:23 » |
|
Kérdezz bármit DW-ból, bizonyítom hogy én vagyok
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 14 júl 28, 11:00:54 » |
|
Most nem jut eszembe semmi jó kérdés. Meg amúgy is, ha elővesszük ezt a témát, azzal szabadon engedjük az Ayumit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 14 júl 28, 11:02:05 » |
|
Aes: nem csap ő már agyon senkit, eltörnének a vén csontjai Még 1000 évesen is fiatal vagyok, erőm teljében. Ennyi idősen te úgy fogsz majd kinézni, mint Seva egy aszalt szilva. Kérdezz bármit DW-ból, bizonyítom hogy én vagyok Kigugliznám. ÚR ISTEN PONT MOST HÍVOTT HIEI! KAPOK EGY KISMACSKÁT! *w* Ohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygosh!! *dead*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 14 júl 28, 11:03:57 » |
|
Kérdezz bármit DW-ból, bizonyítom hogy én vagyok Mi a Doktor neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 14 júl 28, 11:07:57 » |
|
ÚR ISTEN PONT MOST HÍVOTT HIEI! KAPOK EGY KISMACSKÁT! *w* Ohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygoshohmygosh!! *dead*
hú de jó hír!!!! *_________* milyen fajta? hogy volt? mik a részletek? Más: külsőm fiatalos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 14 júl 28, 11:08:57 » |
|
de-nem-hunter: A Sabaku sivatagot jelent, nem folyót ÉN IS AKAROK EGY KISMACSKÁT!!!!négy444!!!4!!!4! *o* MÉG JÓ HOGY MEGHALTÁL ÍGY AZ ENYÉM LESZ!!! én rühellem mint a szart, pedig egy részt sem láttam belőle. De így megmondom hogy ratyi, buta túl angolos sorozat, ahol porszívók ellen harcolnak. ilyenek ellen. És ettől félnek. Oh Lew, te kis ribanc, ezt nem is láttam eddig. Anno megkegyelmeztem az után az anime után, de ezzel most oda az amnesztiád
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 28, 11:10:57 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
|