Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 14 júl 27, 21:37:12 » |
|
Szinte látom, hogy Minagi piros orcáján legördül egy könnycsepp eme porszívós kép láttán. Azért gördül mert ezt most nem értem. Valaki? Olyan fura néha mobilról írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 21:37:49 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 14 júl 27, 21:38:22 » |
|
Kaze: Elég lett volna Lew hsz-eit olvasni. Teljesen jogos és örülök hogy 2000 hsz felett már nem oltanak le a sz.rba emiatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 14 júl 27, 21:38:41 » |
|
Holnap tripla fejezet kaptok, mert egy ilyen epikus harcot nem tudok 6 oldal alatt lezavarni.
Ne izgulj Ayumi, ha nem is Micsudi által, de valahogy tuti kinyíratlak. Olyan nem létezik, hogy te az én képregényben életben maradj.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 21:39:44 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 14 júl 27, 21:40:10 » |
|
Helyes. Nem voltam ilyen izgatott a pokemon első évadzárója óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 14 júl 27, 21:40:24 » |
|
Amúgy tök fura, hogy KIchigo-t is Márknak hívják.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 14 júl 27, 21:44:39 » |
|
Ne izgulj Ayumi, ha nem is Micsudi által, de valahogy tuti kinyíratlak. Olyan nem létezik, hogy te az én képregényben életben maradj.
No problem. Ha már a "valóságban" (értsd: internet) nem tudsz kiiktatni, akkor meghagyom neked azt az örömöt hogy a saját képregényes kis világodban kinyírass.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 14 júl 27, 21:47:36 » |
|
Azazel, azért mert sose írsz de mégis itt vagy és kíváncsi volt.
Nos, ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy véletlen mindig itt hagyom az oldalt. Olvasgatom a fórumot, aztán elkezdem csinálni a dolgaimat, és megfeledkezek róla. Ha csak ennyit akart, akkor oké. Hirtelen másra gondoltam...
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 14 júl 27, 21:49:11 » |
|
Olvasgatom a fórumot, aztán elkezdem csinálni a dolgaimat, és megfeledkezek róla.
Örülj neki, neked legalább van életed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 14 júl 27, 21:49:31 » |
|
Holnap tripla fejezet kaptok, mert egy ilyen epikus harcot nem tudok 6 oldal alatt lezavarni.
azért reméljük micsudi kap nőt a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 14 júl 27, 21:56:55 » |
|
Syzy, ez nem egy fantasy történet. Amúgy tök fura, hogy KIchigo-t is Márknak hívják.
Viccet félretéve, eddig azt hittem, ő lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 14 júl 27, 21:58:04 » |
|
Miért furcsa, STM-en kívül ki Márk még, hogy ez ilyen furcsa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 14 júl 27, 22:08:31 » |
|
Csak meglepődtem, nekem ez teljesen új információ volt, de miután láttam hogy hogyan néz ki én el nem hiszem, hogy 20 éves az is biztos.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 14 júl 27, 22:11:24 » |
|
Olvasgatom a fórumot, aztán elkezdem csinálni a dolgaimat, és megfeledkezek róla.
Örülj neki, neked legalább van életed. Az mindenkinek lehet, ha tesz azért, hogy legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 14 júl 27, 22:27:46 » |
|
Én Ritli-re emlékszem, hogy ôt akkor is bírtam s elolvastam, ha írt valahova.
Guuuu. Szeretlek. Én nem nagyon emlékszem így senkire... Max arra, hogy kiket rühelltem. Na jó pl azt még tudom, hogy Coelho retardáltságait a trollbarlangban olvastam először.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 14 júl 27, 22:32:19 » |
|
Syzy, ez nem egy fantasy történet. Nem az, csak egy téridőalagúttal kapcsolták össze az utcát egy űrhajón lévő dutyival, amit egy Nagy vicckönyv feliratú könyvvel nyitottak meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|