Lew
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 14 júl 27, 21:16:40 » |
|
nem igazán szeretjük a Dr. Who-t és kész. :3
én rühellem mint a szart, pedig egy részt sem láttam belőle. De így megmondom hogy ratyi, buta túl angolos sorozat, ahol porszívók ellen harcolnak. ilyenek ellen. És ettől félnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 14 júl 27, 21:19:57 » |
|
Azazel, írj már ide valamit, hogy leellenőrizhesselek.
Miért akarsz engem "leellenőrizni"?
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 14 júl 27, 21:20:42 » |
|
Szinte látom, hogy Minagi piros orcáján legördül egy könnycsepp eme porszívós kép láttán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 14 júl 27, 21:22:41 » |
|
Lew, tudod, hogy én is utálom de félek, hogy Gdat megver. Legutóbb is rám hozta a frászt, meg akart fojtani a villamosmegállóban. :'( Azazel, azért mert sose írsz de mégis itt vagy és kíváncsi volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 21:24:36 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 14 júl 27, 21:23:56 » |
|
Nekem Gdat a haverom és ahelyett, hogy megverne jó pofának fogja tartani a hsz-em és nevetni fog rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 14 júl 27, 21:24:47 » |
|
Mi bajod van? Én már nem is merek többet találkozni veled, mert mindig mondasz vmit ami nem úgy volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 14 júl 27, 21:25:09 » |
|
Legutóbb is rám hozta a frászt, meg akart fojtani a villamosmegállóban. :'(
Gdat ilyen veszélyes ember?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 14 júl 27, 21:26:19 » |
|
Én nekem szólás nélkül is feltűnt Ayumi aláírásában az a szem, csak nem mertem meg kérdezni. Saphira és meg győződtél kelőkép a hűségemről ? Nem akarok árulni, ahhoz túl nyuszi vagyok lehet, hogy feláldozható újonc vagyok, de engem még kilehet képezni Saphira kedve szerint, egy gyilkolásra programozott gépet, már nehezebb módosítani bár tény és való így csak feláldozásra lennék alkalmas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 14 júl 27, 21:30:29 » |
|
De most komolyan. Ezt nem tudom mire írtad, de azért ez így nem túl vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 14 júl 27, 21:32:21 » |
|
Látom saphi már gyűjti az eunuch újonc hadseregét. nem fognak érni semmit az ironbornjaim ellen, ha egyszer i raise the banners.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 14 júl 27, 21:32:39 » |
|
Hülye vagy te. Már viccelni se lehet veled? Amúgy se bántasz szóval ezen ne akadj fent. -.- Meg mi az hogy mindig? 2szer találkoztunk fél év alatt. :3 Ayumi dehogy.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 14 júl 27, 21:33:59 » |
|
Elég gonoszak vagytok hogy 27 oldalt kellett végigpörgetnem Lew képregényei miatt a nyaralás után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 14 júl 27, 21:34:45 » |
|
Igen, de akkor is írtál vmi ilyesmit. Jó, csak amennyit itt beszélek néha verekedésről el is hihetnék akár. Azt meg azért nem szeretném, hogy valami vadállatnak lássanak. Kaze: Elég lett volna Lew hsz-eit olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 14 júl 27, 21:35:49 » |
|
Már vadállatnak látunk.
Syzy, el akarsz árulni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 14 júl 27, 21:36:23 » |
|
Ayumi dehogy. Megnyugodtam. Tényleg, a képregényről nincs hír. Lehet hogy csak holnap fog kiderülni hogy dohányboltos kard által halok e?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|