Ma éjjel a smile doggal álmodtam. xD Amikor beszéltetek róla azon az estén szartam kicsit, hogy bár tudom, hogy egy baromság, de mi van, ha mégis ezzel álmodok, és meg fogok őrülni.
Aztán ma éjjel róla álmodtam, egyébként azzal, amire Lew azt írta, hogy jobban hasonlít az eredetire. Én erről úgy gondoltam, hogy ez a kevésbé ijesztőbb, de csak mert irreálisabb. De amikor ott volt előtte, kurvaijesztő volt. A hangja is rohadt ijesztő volt xd
Azt akarta tőlem, hogy szórjak szét egy fotót. Itt már amúgy kicsit valami fura érzésem volt, hogy mintha ez nem lenne valóság, aztán odaadta a fotót xd És justin bieber voolt rajta, ráadásul az a kép vagy vmi arra hasonlító, amit Lew használ a képregényben.
És amikor utána visszanéztem smiledogra, nem ő volt az, hanem egy warwick XDD De a furcsa, hogy akkor nekem nem esett le, hogy ő nem az, teljesen ugyan úgy néztem rá mint eddig. Elkezdtem elrohanni tőle, és futás közben eszembejutott, hogy talán itt valami mégsem oké, hátrenéztem és ott volt warcik egy cenire a pofámtól, és ordított. Következő pillanatban felébredtem, hogy anya ordít, hogy meddig akarom még aludni basszammeg xd
ui.: aki nem tudná mi az a warwick
http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Warwick_0.jpgilyen ostobaságot régen álmodtam már xd