Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #735 Dátum: 14 júl 25, 10:24:33 » |
|
Coelho papa, azért nem jöhet szóba más opció, mert mást nem ismersz. Pedig ha megnéznéd a Berserket, akkor kezdődne el igazán az életed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #736 Dátum: 14 júl 25, 10:25:02 » |
|
Saphi ezeket a dolgokat el is felejtettem. Valóban nem lenne meglepő olyan szempontból, hogy mindig az a vége, hogy minden Natsura fut ki vmilyen módon. Mondjuk akkor viszont Gray vs Natsu meccs lesz. Bár mindig is rivalizáltak azért. A listán hangosan nevettem, főleg a négyes ponton. Death Note második évada tényleg nem olyan jó, de az utolsó rész mindenért kárpótolja az embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #737 Dátum: 14 júl 25, 10:33:54 » |
|
Csak én vagyok annyira hipszter, hogy nekem tetszett a DN második évada is? Az első jobb, az tény, de én a másodikat is élveztem. Az utolsó rész meg tényleg visz mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #738 Dátum: 14 júl 25, 10:36:01 » |
|
Nekem annyira nem jött be az utolsó rész. Ahogy Light haldoklik az animében az már nevetséges. L halálánál (Atyaég spoiler!!!!!!) el lett vágva a sorozat. Szép volt, jó volt, meg volt. Ami utána történt az egy másik anime, ami ugyan azt a bőrt húzza le az egészről. Persze, tudom a mangában is ugyan ez van, de az is addig jó amíg L eszi a sütijét. Pedig ha megnéznéd a Berserket, akkor kezdődne el igazán az életed.
Még jó, hogy a Berserk topicja az Általános anime & manga témáknál van, ami egyben az Off Topic is. Amúgy tényleg jó sorozat. Egy időben még az összes felületet láttam a fórumon, de meguntam már jó ideje. ---------------- Lew unokája: Lewstherin
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 10:43:53 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #739 Dátum: 14 júl 25, 10:50:56 » |
|
A Death Note akkor lett volna az igazi ha Light nem hal meg :S
már rajongóim is vannak :asd:asd:sad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #740 Dátum: 14 júl 25, 10:52:15 » |
|
Az ő neve az Idő kerekéből jön, és semmi köze Lewhez. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #741 Dátum: 14 júl 25, 11:03:14 » |
|
Áá ezen meghaltam. Lewstherin mint Lew unokája. És még rosszul is írta le a nevet. Ugyanonnan van a neve mint öcsémé meg az enyém. A DN pont azért az igazi, mert Light meghal a végén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #743 Dátum: 14 júl 25, 11:16:01 » |
|
A DN pont azért az igazi, mert Light meghal a végén. Nem, nem, nem és nem. Ez pont ugyanaz, mint amikor a Dexter végén írták sokan, hogy milyen sablonos volt a dexter vége, hogy nem merték megölni. Én meg fogtam a fejem. Ugye el kellett menekülnie és magányosan élt. Ez lett a vége. Ha egyszer lenne már töke egy sorozatnak hagyni nyerni a "rosszat", az lenne a jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #744 Dátum: 14 júl 25, 11:24:07 » |
|
Saphira, ez nagyon jó. Köszi a linkeket, el is küldtem az anyukámnak, neki nagyon fog tetszeni. Egyik bátyámnak meg külön, mert az ő helyesírása nevetséges. Még olyat is láttam tőle, hogy hüje. Azóta azzal szívatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #745 Dátum: 14 júl 25, 11:25:33 » |
|
Volt a Mortal Kombat Conquest kiskoromban, annak az lett a vége, hogy kinyírták az összes főhőst. Vagy csak félbehagyták a sorozatot, nem tudom, de nagy trauma volt számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #746 Dátum: 14 júl 25, 11:26:01 » |
|
Historys Strongest Discipline Keichit ismeritek? A legerőszakosabb neverending shounen a világon. A karakterek 80%-a azért verekszik, mert szeretnek verekedni, 10% azért, mert kanos, a maradék meg pucér nő. Tök jó manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #747 Dátum: 14 júl 25, 11:27:15 » |
|
Igen Coelho. De szomorú, hogy annak a rossz sorozatnak volt egyedül töke megcsinálni. A sorozat többi részéből egy részt sem láttam, de az utolsót egy csomószor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #748 Dátum: 14 júl 25, 11:28:56 » |
|
A Psycho Pass is bejátszotta hogy nyer a gonosz.
Meg a Chrono Crusade is.
vagy mondhatnám az Angel Beats-et vagy a Bokura No-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 11:30:29 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #749 Dátum: 14 júl 25, 11:29:25 » |
|
Gdat pont ez az, hogy hagyták nyerni/életben maradni a rosszat. Ryuuk volt a főgonosz, hisz az egész cirkusz azért volt, mert ő unatkozott. Dexternek nem tudtam mi lett a vége, de amit leírtál az nem épp az, hogy nyert a rossz. Csak életben maradt. Az nem ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|