Ayumichan
|
|
« Válasz #330 Dátum: 14 júl 21, 14:04:12 » |
|
Én sem tudok. Mind keserű amit megkóstoltam.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #331 Dátum: 14 júl 21, 14:40:36 » |
|
Na ennek örömére tuti elmegyek és veszek Noémi készítette sört hova kell menni ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #332 Dátum: 14 júl 21, 14:57:48 » |
|
Tekintve, hogy egy üzem nem úgy működik, hogy egy ember végez minden munkafolyamatot, szerintem nem lesz könnyű a szó szoros értelmében noe készítette sört venned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #333 Dátum: 14 júl 21, 15:02:27 » |
|
Én viszont ha egy sör nem ízlik, azt meg se tudom inni, csak ha lenyomom a torkomon. Nem is vagyok annyira oda a sörért, de a jó sör azért jöhet. Főleg ilyen nagy melegben, egy kis hideg sör ahh xd
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 14 júl 21, 15:14:49 » |
|
Gratulálok Noé akkor végre sikerült. ^^ Fótra mész akkor vagy máshova? (Kéne hozatni apuval haza sört, bár van még de az nem lesz elég a hétre. -_-) Nekem meg ez az első munkanap meghozta a süketségemet. Csörgött a telefonom ebédszünetben, Cart' hívott én meg nem hallottam pedig mellettem volt a telefon. Aztán visszahívtam és kiderült, hogy elvitte magával melóhelyére a cuccaimat mivel Ferihegy elég közel van hozzám és fél 2-kor végez, de úgy látszik azzal nem számolt, hogy én meg 4-kor, szóval úgy érzem minimum szülinapomig várnom kell vele. Azt is ki kéne találnom, hogy hova menjünk egyáltalán ünnepelni, van kemény 2 hetem kitalálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 15:29:13 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #335 Dátum: 14 júl 21, 16:47:22 » |
|
Igen oda, a másik helyre nem mentem el végül interjúra, nehogy megint 2 szék közt végezzem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #336 Dátum: 14 júl 21, 16:52:03 » |
|
ki nem mer, nem nyer
csak engem basz fel amikor zenét hallgatok youtube-on és 2 szám között bejön valami fostalicska reklám?
És mondjuk éppen instázol és nem teheted meg, hogy alt Tab-olsz és átugrod?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 16:52:54 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #337 Dátum: 14 júl 21, 16:59:36 » |
|
Ki nem állhatom amikor a youtubon a videóban jelenik meg a reklám. Az jó hogy Noéminak van munkája. Nem tudok betelni a mostani avatárom látványával. Ezt a képet időnként újra és újra kirakom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 17:02:33 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #338 Dátum: 14 júl 21, 17:04:37 » |
|
Mivel adblockot használok nem zavarnak a buta reklámok.
Mondjuk valamikor megnézném a másik főzdét is, írtam is a bácsinak, hogy köszi a lehetőséget, mostmár találtam másik helyet, de esetleg, ha lesz rá lehetőség nem kötelező gyakorlatot szívesen válalnék.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #339 Dátum: 14 júl 21, 17:48:25 » |
|
Vannak a Youtube-on reklámok? Olyan hipszter vagyok, hogy már 1000 éve Adblock-ot használok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #340 Dátum: 14 júl 21, 17:55:33 » |
|
Mint minden gondolkodó lény...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #341 Dátum: 14 júl 21, 17:57:03 » |
|
Mondjuk olyan hű de sokkal nem találkozok, mert olyan hipszter vagyok hogy olyan zenéket hallgatok amik nem olyan ismertek hogy olyan sok reklám legyen köztük (nem tudom ettől függ e reklám mennyiség), csak néha, de akkor idegesít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #342 Dátum: 14 júl 21, 17:59:00 » |
|
Youtube-on videókat nézni reklámblokkoló nélkül olyan, mintha férfiként rózsaszín szoknyában kiállnál egy "üssetek meg" táblával valami rossz hírű környékre, utána meg panaszkodnál a kék-zöld foltokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #343 Dátum: 14 júl 21, 18:02:51 » |
|
Egyébként megnéztem most a böngészőben, van adblock a kiegészítőkben, és fut is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ryder93
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főállású kalózvadász
|
|
« Válasz #344 Dátum: 14 júl 21, 18:24:52 » |
|
Ezek a reklámok engem is igen irritálnak, de én tojok rájuk nagy ívben. Régóta nem nézek videókat, a youtube meg már úgy se lesz a régi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|