Köszönöm Minagi....
Írj egy kedves és érdeklődő levelet
Exkirion-nak és/vagy
Cartnecker-nek, amiben nem lebaszóan, hanem ártatlanul tudakozódsz, hogy várható-e, vagy sem. Adjanak ki valami leírást, hogy karácsonykor lehet várni, vagy bármi.
Lehet válaszolnak. Ha normális a levél, akkor válaszolni fognak, csak állandó nyaggatást utálják, amit én teljes mértékben megértek.
Most, hogy mondod Saphira, pont a múltkor megnéztem a barátnőm durva nyagattására a sárkányos mesét. Mondta, hogy majd megnézzük a második részt moziban, amit ő látott és szerinte jobb, mint az első, de végül elmaradt.
Amúgy vicces volt. Nem tudom közületek ki ilyen, vagy kinek van ilyen ismerőse, hogy akár néztek együtt valamit, beszélgettek vagy hasonló dolgokat csináltok, közben a telefonját basztatja és azon valamelyik chat programmal dumál valakivel/valakikkel. A legjobb barátnőm, egyre többször ezt csinálja és bevallom rohadtul idegesítő, már beszéltem is vele ezzel kapcsolatban. Nade, én néztem az Így neveld a sárkányomat, ő pedig addig fürdött nálunk. Jól felhangosítottam a TV-t, hogy ő is hallja, hol tartok, de közbe meg kérdezgetett, hogy tetszik-e. Mivel nem hallottam mit mond, mondtam neki, hogy írja meg a telefonján, majd válaszolok neki.
Mivel figyeltem a mesére, nem beszélgettünk írásban, hiába volt tőlem 3 méterre a vízben. Mikor a vége felé voltunk már, körülbelül 10perc volt még hátra, megnéztem, hogy írt-e még. Ki is akadtam, hogy magából kiindulva, ezt írta:
"Nem látlak, de gondolom a telefonodon pötyögsz embereknek és nem is figyelsz a mesére, mi?"Pont mikor válaszoltam neki, hogy ne magából induljon ki, kijön az ajtón és mondja "tudtam". Kérdem mit? Épp neked válaszoltam.
Ej, rögtön lejött az önelégült vigyor az arcáról.
Nade, sok embernél észre vette éttermekben, parkokban, hogy beszélgetnek, közben pötyögnek a telefonjukba? Miért?
Én olyan vagyok, hogy ha például valakivel találkozom, akkor rá koncentrálok. Ha valakivel beszélgetek akár chat-ben, akkor is megpróbálok 100%san rá koncentrálni, de ha nem megy, akkor megmondom, hogy dolgom van.
Ha valami fontos megértem, de az ilyen "Szia, hogy vagy? Jól és te? Mesélj a napodról." szintű dumák nem létfontosságúak... azt hiszem.
Nem tudom ezt miért írtam le.