gman
|
|
« Válasz #270 Dátum: 14 júl 20, 12:45:17 » |
|
Megnéztük a kastélyt is, de mi menőbb helyen aludtunk. Az élménybirtok egy kis középkori város és ott is lehet lakást kapni. Am k*rvajó, még csak a napi programra is megéri elmenni. Van kurtizánképzés, az rohadt nagy. De a legjobb a svédasztal. A felszolgálók már röhögtek, amikor harmadszor fordultak a tányérokkal az asztalunktól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 12:54:34 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #271 Dátum: 14 júl 20, 13:29:23 » |
|
Az jó, én viszont idén biztos nem megyek nyaralni, :S nem lesz rááá ennyi elég is volt az ön sajnálatból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #272 Dátum: 14 júl 20, 13:30:13 » |
|
Vegyél egy kacsaúsztató medencét, töltsd meg vízzel és meg is van a feeling. Basszus, Hugh Laurie most volt fent Pesten koncertet adni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 13:32:05 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #273 Dátum: 14 júl 20, 13:34:23 » |
|
Budapest. Good Lord. It's so beautiful, you feel embarrassed to look. — Hugh Laurie (@hughlaurie) 2014. július 18. Minden jel arra mutat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #274 Dátum: 14 júl 20, 13:38:37 » |
|
Köszönöm Saphira, hogy megerősítettél. Sebaj, majd, ha lesz rá lehetőségem máskor, megpróbálok elmenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #275 Dátum: 14 júl 20, 13:44:03 » |
|
Hamar elvesztettétek az érdeklődéseteket. Most kinek meséljek a minibárról, az asszony mézes masszázsáról, az éjjeli lubickolásról a gyertyafényes marokkói fürdőben, meg a Dózsa musical-ről, amiben Papadimitriu Athina olyan nagyon epic volt a Halál szerepében? Kéne barátokat szereznem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #276 Dátum: 14 júl 20, 13:53:05 » |
|
Köszönöm Saphira, hogy megerősítettél. Sebaj, majd, ha lesz rá lehetőségem máskor, megpróbálok elmenni. Kár hogy a kutyát nem lehet egyedül hagyni egy pillanatra sem, most láthattad volna a színészt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #277 Dátum: 14 júl 20, 13:55:52 » |
|
Jah, hogy ő akadályozott meg, hogy meglessem? Nem is tudtam, még jó, hogy te mindent nyomon követsz és mindent tudsz. gman, mi figyelünk rád, mesélj, írj egy regényt. Asszony és Vilike élvezte?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 13:57:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #278 Dátum: 14 júl 20, 14:00:27 » |
|
Figyelnek gamanre? Ez nekem új. Az jó, én viszont idén biztos nem megyek nyaralni, :S nem lesz rááá ennyi elég is volt az ön sajnálatból Nekem már évek óta nincs rá... és nem valószínű hogy mostanában lesz. A "legkomolyabb" nyaralás annyiból állt hogy (még gyerek koromban) elmentünk rokonokhoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 14:01:27 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #279 Dátum: 14 júl 20, 14:06:26 » |
|
Vilike le lett passzolva a nagyiékhoz. Az asszonyt meg néha letagadtam volna, de a beszólásai poénok voltak, mint amikor a pezsgőfürdőben megkóstolta a vizet és kiköpte, mert az nem is pezsgő. Gondolom akkor sem állt be a szája, amikor elküldtem dögönyözésre, hogy nyugodtan tudjak kisdisznót simogatni. Parasztok vagyunk, na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #280 Dátum: 14 júl 20, 14:16:06 » |
|
mint amikor a pezsgőfürdőben megkóstolta a vizet és kiköpte, mert az nem is pezsgő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #281 Dátum: 14 júl 20, 14:25:23 » |
|
Nyugi, csak hülyéskedett, mert zavarta, hogy mások kulturáltan viselkednek. Mondjuk az sem jobb. A másik az volt, amikor fennhangon kicsinyelte a levesestányért a vacsinál. Hát de ő ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #282 Dátum: 14 júl 20, 14:31:31 » |
|
Vegyél egy kacsaúsztató medencét, töltsd meg vízzel és meg is van a feeling. igen meg a szomszédból áthívom a csajokat, hogy jöjjenek persze kizárólag bikiniben úgy lesz az igazi Hugh Laurie konceeert ? ő énekes is ? azt hittem csak színész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #283 Dátum: 14 júl 20, 14:31:57 » |
|
Ti tényleg összeilletek. De tényleg, (majdnem) mindenkinek megvan a "tökéletes" (ideális) partnere az életben. Ahogy így elképzelem Ildikót, ő olyasmi személyiségű lehet mint egy Rita nevű ismerősöm (sógor unokatesója), ő mindig szórakozott és mindenen nevet, meg úgy bohóckodik. Olyan életvidám típus.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #284 Dátum: 14 júl 20, 14:45:50 » |
|
Jah, hogy ő akadályozott meg, hogy meglessem? Nem is tudtam, még jó, hogy te mindent nyomon követsz és mindent tudsz.
Pontosan tudom ezért írtam, ha nem így lenne nyilván nem írtam volna hülyeségeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|