Syzygy
|
|
« Válasz #150 Dátum: 14 júl 18, 20:56:09 » |
|
Az a baj, hogy az én kedvenceimet senki nem ismeri :S Esélyem sincs arra, hogy valakivel a kedvenc animéimről beszélgessek =D Kinek mondd innen bármit,hogy: Gosick Macross Flontier Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles Boku wa Tomodachi ga Sukunai All you need is Kill na ugye Senkinek. de persze az ilyen tömegszarokat, hogy Naruto Bleach Dbz mindenki ismeri Jelentem, a Gosick-t ismerem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #151 Dátum: 14 júl 18, 21:00:09 » |
|
de persze az ilyen tömegszarokat, hogy Naruto Bleach Dbz mindenki ismeri Ezért Gdat és Coelho mágián fognak elégetni miután megköveztek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #152 Dátum: 14 júl 18, 21:01:36 » |
|
Lew a haverunk, szóval bármit ír (főleg a vicc-topicba), az vicces lesz és nevetünk rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #153 Dátum: 14 júl 18, 21:01:55 » |
|
óh b+ hogy a posztomat új oldalra rakta marciéhoz képest. bad luck syzy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #154 Dátum: 14 júl 18, 21:02:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #155 Dátum: 14 júl 18, 21:11:42 » |
|
Lew a haverunk, szóval bármit ír (főleg a vicc-topicba), az vicces lesz és nevetünk rajta. Szóval ilyen szoros a ti barátságotok. Ezen most meghatódtam. Ezek a mohás képek meg szépek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #156 Dátum: 14 júl 18, 21:19:01 » |
|
Minaginak és heonak:
Váó, ezek gyönyörűek. Órákig tudnám nézegetni élőben! Köszönöm! Szabi-nak majd szólok később, hogy "Moha a láthatáron". Engem nem cukkoltak soha, hogy nézek animét vagy sem. A legtöbb ismerősöm tudja miaz, de nem néznek, én nem akarom őket megtéríteni, őket meg nem érdekli a legtöbb esetben, hogy ilyesmit nézek, ha nagy ritkán nézek. Viszont a legjobb barátnőm ismeri és nézi is őket, de ahogy a filmekben, úgy az animékben is ilyen "longyi, romantikus" a stílusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #157 Dátum: 14 júl 18, 21:20:57 » |
|
Jelentem, a Gosick-t ismerem Ennél már csak akkor tisztelnélek jobban, ha azt mondanád, hogy még tetszett is Lew a haverunk, szóval bármit ír (főleg a vicc-topicba), az vicces lesz és nevetünk rajta. Ráadásul bármit vagy bárkit akit kedveltek és/vagy veletek kapcsolatos negatív jelzővel illetek, azt ti vegyétek úgy, hogy rátok nem mondtam. Ha például azt mondom, hogy mindenki csicska aki lesérült 15 évesen, akkor írnom sem kell és tudjátok, hogy rátok nem vonatkozik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 18, 21:21:31 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #158 Dátum: 14 júl 18, 21:25:50 » |
|
Engem miért nem szeretsz? Pedig én is ismerem a felsoroltakból például, a All you need is Kill (mangát) a Boku wa Tomodachi ga Sukunai és a Gosick-ot. Sőt... én soha nem csúfoltalak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #159 Dátum: 14 júl 18, 21:28:32 » |
|
de ahogy a filmekben, úgy az animékben is ilyen "longyi, romantikus" a stílusa. Mint anyám. Ő is a latin szappanoperákat nézi, az animaxon anno meg mit szemelt ki magának? A Nana-t. Egyébként ezekben a latin sorozatokban amket néz (van közte nézhető is) azt "bírom" hogy ugye mindenki kefél mindenkivel, még a hapsi főszereplő is, csak a női főszereplő nem fekszik le mással a főszereplőcsávón kívül. Még akkor sem ha kínjában férjhez megy máshoz, a férjével nem dug.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #160 Dátum: 14 júl 18, 21:29:37 » |
|
Engem miért nem szeretsz? Pedig én is ismerem a felsoroltakból például, a All you need is Kill (mangát) a Boku wa Tomodachi ga Sukunai és a Gosick-ot. Sőt... én soha nem csúfoltalak. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt. Természetesen így egészen más a helyzet. De sajnos akkor sem csatlakozhatsz a quadra csapatunka ( Én, Syzy, Gdat, Coelho ) mert lány vagy. Ettől függetlenül lehetsz a csapatunk tiszteletbeli szimpatizánsa. Már csak azt szeretném tudni, hogyha ismered az All you Need is Kill-t miért nem láttam tőled semmilyen pozítiv visszajelzést az új kombómra. ja igen te is sajnáltad Ritát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 18, 21:30:35 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #161 Dátum: 14 júl 18, 21:51:17 » |
|
Ez azt jelenti, hogy Minagi viccein nem nevetünk a másik topicban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #162 Dátum: 14 júl 18, 21:52:41 » |
|
( Én, Syzy, Gdat, Coelho ) Szebben nem is írhattad volna Nekem a legtöbb nagyhaverom látott már valamilyen animét, vagy ha nem én legalább az anohanát megnézettem vele. xD Vagy ha más nem a dragon ballt látta, de több komolyabb animés is van Bár anyának szokása buzi meséknek titulálni őket.. :C
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #163 Dátum: 14 júl 18, 22:00:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #164 Dátum: 14 júl 18, 22:09:55 » |
|
Egy feka Yoh Asakura? Miért nem öltözött be inkább Beenek a narutoból? Vagy a Raikagének? Azt még normálisan ki is vitelezhette volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|