Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #135 Dátum: 14 júl 18, 20:18:47 » |
|
Annyira kínosan érzem magam, amikor nagy társaságban, ahol senki nem animés, egy animés lány rezdüléstelen arccal használja a kawaii, illetve a baka (mint idióta) szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #136 Dátum: 14 júl 18, 20:22:16 » |
|
Én alapból gyűlölöm, ha valaki a baka szót (ami egy létező magyar szó), ilyen fogyatékos módon használ fel. Mindig szét is oltom az illetőt, ezt kötelességemnek érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #137 Dátum: 14 júl 18, 20:23:21 » |
|
Elég nagy otaku lehet, ha nem animés közegben is animefan módra viselkedik. A többi meg gondolom nem is nagyon érti hogy miről beszél.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 14 júl 18, 20:23:35 » |
|
Végülis azt talán Bákának ejtik. De inkább csak maga a jelenség. Bár talán ilyenkor a többi ember azt hiszi, hogy ő a műveletlen és nem kérdez rá mit jelent ez. Jaja. Csak én értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #139 Dátum: 14 júl 18, 20:29:59 » |
|
Én alapból gyűlölöm, ha valaki a baka szót (ami egy létező magyar szó), ilyen fogyatékos módon használ fel. Mindig szét is oltom az illetőt, ezt kötelességemnek érzem. Amúgy jah, elég gáz helyzet. Szívesen leállnék beszélgetni a lánnyal, hogy milyen animéket szeret, de akkor a többiek rájönnek, hogy anime fan vagyok és az nem lenne jó :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 14 júl 18, 20:32:32 » |
|
Az miért baj? Én le is álltam. Bár tök másokat szeretett és hamar megakadt a beszélgetés ezen iránya. Animésnek lenni menő, csak gyökérnek lenni nem. Ha valaki a kettőt külön műveli, akkor nincs baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #141 Dátum: 14 júl 18, 20:33:48 » |
|
Saphira, majd nem csinálsz képet, vagy nem dokumentálod? Nagyon érdekelne, hogy néznek ki a kis "csemetéid". Jaj Gdat, attól még lehet beszélni hasonló témákról, persze, csak, ha megéri és akár csini a lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #142 Dátum: 14 júl 18, 20:36:03 » |
|
Nem érte meg ilyen szempontból. Meg vmi 13 éves, úgyhogy még a tetszene sem. Erről jutott eszembe. A trónok harcában a kedvenc jeleneteim, amikor szemérmetlenül megkérdezik egy lánytól, hogy: Véreztél már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #143 Dátum: 14 júl 18, 20:36:11 » |
|
Mert nem akarom, hogy tudják. Sajnos a mai világban, főleg az a réteg akikkel lógok meséknek tartják. Azt gondolják hogy gyerekes. Engem nem zavar, de felesleges vita alakulna csak ki belőle. Senki nem kíváncsi rá, hogy szeretem-e őket és én sem dörgölöm senki orra alá. Maradjon csak meg az anime rajongásom, az én saját kis "titkomnak"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #144 Dátum: 14 júl 18, 20:36:34 » |
|
Egyszer egy japán csajjal beszélgettem a Dragon Ball szépségeiről, de ő a Sailor Moon-t jobban szerette, így értelemszerűen nem volt hosszú a beszélgetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #145 Dátum: 14 júl 18, 20:38:45 » |
|
Az a baj, hogy az én kedvenceimet senki nem ismeri :S Esélyem sincs arra, hogy valakivel a kedvenc animéimről beszélgessek =D Kinek mondd innen bármit,hogy: Gosick Macross Flontier Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles Boku wa Tomodachi ga Sukunai All you need is Kill na ugye Senkinek. de persze az ilyen tömegszarokat, hogy Naruto Bleach Dbz mindenki ismeri
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 18, 20:42:36 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #146 Dátum: 14 júl 18, 20:39:22 » |
|
A nővérem és én szoktunk néha (mostanában nem annyira) főként utcán, egymás közt, úgy kommunikálni hogy beillesztünk japán szavakat, hogy "illetéktelenek" ne értsék. (egyfajta kódnyelv). Pl ha egy hapsi valamit csinál a közelünkbe mondjuk hőzöng a buszsofőrnek hogy jegyet kellett venni nem azt mondja egyikünk a másiknak hogy hülye köcsög vagy hasonlót, hanem hogy 'baka otoko', így véletlenül se köt belénk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 18, 20:40:32 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 14 júl 18, 20:39:57 » |
|
Ezt nem is mondtad. Pedig a japán csajoknak megbocsátható. Pláne, hogy a Sailor Moon a lányok Dragon Ballja, mert verekedni nyilván nem tudnak, úgyhogy marad a varázslás. Lew. Nekem még sosem szóltak be emiatt. Csak olyan komolyan kell mondani, hogy ők érezzék magukat hülyén, ha megkérdőjelezik, hogy ez normális-e. Én nagyon szeretem ha vki animés. Nem azért, hogy tudjunk róla beszélgetni, hanem mert általában azt jelenti, hogy nyitottabb a világra és a fantáziálgatásokra, ami tök jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #148 Dátum: 14 júl 18, 20:43:40 » |
|
Egyetemen, amikor kialakulóban voltak a baráti társaságok, még fogalmam sem volt, hogy barátnőm is nézett animéket, hónapokkal később tudtam meg. Mondjuk nyilván azért, mert már ő sem nagyon néz, meg én sem. Egyik barátom múltkor kérte is, hogy ajánljak neki animét, de mondtam, hogy szar az összes, amiket tervezett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #149 Dátum: 14 júl 18, 20:55:12 » |
|
Az a baj, hogy az én kedvenceimet senki nem ismeri :S Esélyem sincs arra, hogy valakivel a kedvenc animéimről beszélgessek =D Kinek mondd innen bármit,hogy: Gosick Macross Flontier Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles Boku wa Tomodachi ga Sukunai All you need is Kill na ugye Senkinek. de persze az ilyen tömegszarokat, hogy Naruto Bleach Dbz mindenki ismeri Jelentem, a Boku wa Tomodachi ga Sukunai-t ismerem
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|