heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #90 Dátum: 14 júl 16, 22:15:22 » |
|
Az a God of Wars lenne, ugye? Majd egyszer kipróbálom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #91 Dátum: 14 júl 16, 22:16:16 » |
|
Mondjuk a vége felé amikor a laborban azokat regenerator lényeket kellett kerülgetni, ott éreztem akkor egyszer s utoljára a resident evil hangulatot az tényleg jó volt, bár az is csak azért, mert tácspeddel nyomtam végig ami azt jelenti hogy sniper riflet nem tudtam kezelni, így távcsövem sem volt rá, ezért handgun+shotgunnal tényleg horror volt őket kerülgetni, viszont ha megvan a megfelelő távcső a sniperre akkor gyerekjáték lett volna, de így élvezetesebb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #93 Dátum: 14 júl 17, 12:59:11 » |
|
Lassan már ott tartunk Coelho, hogy te is könnyedén bezsebelhetnél egy kutyás képet topicfagyasztásért.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #95 Dátum: 14 júl 17, 13:23:22 » |
|
Churchill vajon hogy szólna be neki?
Ha szeretnétek velem beszélgetni, akkor hajrá, mert holnaptól vasárnapig nyaralunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #96 Dátum: 14 júl 17, 13:27:27 » |
|
Ez a kép XDXD Made my day De nem közszereplőXD Ebben az esőben nem akarnak az emberek laptopot venni. de legalább nyugodtan tudok enni
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #98 Dátum: 14 júl 17, 14:42:27 » |
|
meg mindenhol zombik. Az a szmájli :sads:sasd:asd:asd Engem az b*szott fel, amikor a 4. végén behozták Adat és Leont, csak azért, hogy az ő karakterüket is el tudják szarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #99 Dátum: 14 júl 17, 14:47:38 » |
|
Ez a kép XDXD Made my day De nem közszereplőXD Ebben az esőben nem akarnak az emberek laptopot venni. de legalább nyugodtan tudok enni Engem meg majdnem elkapott ez az eső (vagyis ami Miskolc felett esik). Szállok le a buszról haza, elkezd csepegni és szakadni én meg futottam haza. Nem gondoltam hogy az a pár méter futás (igaz hogy emelkedőn felfelé és cipelve a boltból vett dolgokat) ennyire kifáraszt. Edzenem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #102 Dátum: 14 júl 17, 17:54:29 » |
|
Aes, te komolyan elhiszed ezt a 9/11 összeesküvés elméletet? Azt csak a kormány találta ki, hogy a nép azt higgye, hogy nagyobb hatalma van a kormánynak, mint valójában. Inkább tőlük féljenek, mint a terroristáktól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #103 Dátum: 14 júl 17, 18:25:58 » |
|
Nem mondtam, hogy elhiszem, és nem is hiszem el teljes egészében. Csak egyes részeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #104 Dátum: 14 júl 17, 18:42:25 » |
|
Ezt a repülőgép zuhanást most mondták be (kb félórája) a híradóban is. ------------
Hülye facebook rendszer. Tegnap kaptam üzenetet és nem jelezte ki (nem küldött róla "értesítést").
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|