24 nov 22, 22:26:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: UQ Holder  (Megtekintve 208608 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Subinator
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #690 Dátum: 16 feb 10, 14:29:43 »

Köszi a választ:) De akkor már totál nem értem mert a 110 epizódban a vallomásnál Negi-t mond. Akkor ez most el irás lenne?  Technikai KO
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #691 Dátum: 16 feb 10, 14:32:45 »

Én arra mondtam választ amit kérdeztél. Akkoriban úgy érzett, viszont eltelt 80 év a kettő történet között amiből Negi-t már kb 30 éve fogságban tartja a varázsló. Szóval olyan 50 év alatt lehet hogy megváltoztak Kitty érzései.
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Subinator
Újonc
*

« Válasz #692 Dátum: 16 feb 10, 15:12:43 »

Oksa

Köszi  Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #693 Dátum: 16 feb 10, 19:47:56 »

Hát ez a 111. fejezet elég lapos lett. Szomorú A sok dumából igazából szinte semmi lényegeset sem tudtunk meg, amit eddig ne tudtunk volna. Mizore nyomulása sem jött át igazán, lehet jobb lett volna, ha kap egy önálló fejezetet és nem keverik így bele a harci fesztivál "elejébe". Csupán a következő dolgok érdemelnek említést:
- Kuromaru nem kapott féltékenységi rohamot. Nevet Kirie viszont igen. ikszdé
- Mizore bár nem szándékosan, de elintézte, hogy Touta ölbe kapja.
- Mizore említette, hogy Ayakától hallott Toutáról. Vagyis itt talán lesz egy kis infó, amit még nem tudunk.
- Feltűntek a Konoe nővérek... bár ennyi erővel szinte felesleges is volt előrángatni őket, mert a lapos fejezeten nem tudtak segíteni. ^^"

Nem szoktam pontozni, de ez most egy gyenge 5/10.

A Konoe nővérek remélem nem lesznek Setsuna és Konoka teljes másolatai. Persze, jó hogy ismerős arcok, de ha már külön személyek, akkor a személyiségük is legyen különböző. ^^
Mondjuk nem biztos, hogy vér szerinti testvérek, hiszen a közös vezetéknév abból is jöhet, hogy Konoka vagy az apja befogadta a családjukba Setsunát. Esetleg Setsuna egyszerűen beházasodott a Konoe családba. És Setsuna gyerekei/unokái már Konoe vezetéknevet kaptak.

És akkor a magyar 11. fejezet alapján:

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/111/4
Kuroumaru meglepetten nyugodt. Kirie és Karin szeme viszont nagyon egy irányba néz. Nevet

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/111/10
Ez a jelenet animében biztos nagyon ütne. Nevet

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/111/11
Ne mássz fel a korlátra tábla. ikszdé

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/111/12
Az a lesajnáló arc Mizorétól. Nevet A többieknél meg szinte látom a láthatatlan facepalm-ot. ikszdé

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/111/13
(1. kép) Az, ahogy mondja, szinte egyenlő egy beismerő vallomással. ^^

« Utoljára szerkesztve: 16 feb 11, 19:49:08 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Subinator
Újonc
*

« Válasz #694 Dátum: 16 feb 11, 20:49:15 »

Üdv

Igaz kicsit lapos lett ez a rész.de nekem így is tetszett. Mondjuk én szeretem a szociális részeket mint ez is csak tehetek volna bele némi info-t mondjuk Touta múltjáról. Rögtön meg dobta volna a tetszési  indexet.  Mosolyog
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #695 Dátum: 16 feb 11, 23:56:37 »

Hát nem tudom akkor lehet csak én gondolom így, de nekem nagyon bejött ez a fejezet. Főleg azért, mert néhány dolgot elmondtak magáról a világról. Örülök neki, hogy nem csak a karakterekkel foglalkozik, hanem a környezetüket is bővíti és jobban belelátunk a világ működésébe.
Chakra azt a táblát észre se vettem először. ikszdé

Ahogy Yukihime megjelent hirtelen eszembe jutott, hogy annyira megnézném Toutát is, hogyan néz ki felnőttként. Nyelvesít Láthattuk Negit is idősebbként én Toutára is kíváncsi vagyok.

A többi dolgot már leírtam nagyjából még ezelőtt, de még örülnék ilyen részeknek, ahol egyre többet tudunk meg mi zajlik pontosan a világban. Engem főleg a torony érdekel. Ez az egész építmény, méretét és funkcióját tekintve túl jelentős ahhoz, hogy ne legyen megmagyarázva részletesebben. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 11, 23:57:18 írta hagabi » Naplózva
Subinator
Újonc
*

« Válasz #696 Dátum: 16 feb 12, 09:09:59 »

Hát nem tudom akkor lehet csak én gondolom így, de nekem nagyon bejött ez a fejezet. Főleg azért, mert néhány dolgot elmondtak magáról a világról. Örülök neki, hogy nem csak a karakterekkel foglalkozik, hanem a környezetüket is bővíti és jobban belelátunk a világ működésébe.
Chakra azt a táblát észre se vettem először. ikszdé

Ahogy Yukihime megjelent hirtelen eszembe jutott, hogy annyira megnézném Toutát is, hogyan néz ki felnőttként. Nyelvesít Láthattuk Negit is idősebbként én Toutára is kíváncsi vagyok.

A többi dolgot már leírtam nagyjából még ezelőtt, de még örülnék ilyen részeknek, ahol egyre többet tudunk meg mi zajlik pontosan a világban. Engem főleg a torony érdekel. Ez az egész építmény, méretét és funkcióját tekintve túl jelentős ahhoz, hogy ne legyen megmagyarázva részletesebben. Nevet

Nekem tetszett  Mosolyog Csak megértem ha másoknak kicsit lapos volt. Igazából így gondoltam.
Mivel klón valószínűleg ugyan úgy fog kinézni mint Negi.
Jól látam mikor Yukihime elhívja Toutát akkor mind ketten zavarban vannak kicsit? Ha jól tudom a cseppek erre utalnak Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #697 Dátum: 16 feb 12, 18:22:02 »

... Mivel klón valószínűleg ugyan úgy fog kinézni mint Negi. ...

Ööö... Touta hol hasonlít Negire...? ^^" A tehetségét és harci ösztöneit kivéve semmi közös nincs bennük. Mosolyog

Touta kinézetre szerintem kb. Kotarou és Konoka keveréke. Azon sem lepődnék meg, ha a végén kiderülne, hogy Konoka a "nagyanyja". Hiszen azt már az MSN elején tudtuk (Evangeline mondta), hogy Konoka több mágikus erővel bírt, mint Negi és megfelelő képzéssel a legjobb gyógyító válhatott belőle, ill. jó eséllyel indulhat a Magister Magi címért is. Amit tudjuk, hogy felnőttként el is ért.
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 12, 18:28:27 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #698 Dátum: 16 feb 12, 18:52:03 »

Nem sok hozzáfűznivaló van ehhez a részhez, de nem volt rossz. Tipikus átvezető rész volt. Vicces ez a hárem, de már kicsit unom, hogy a végén mindig a Yukihimés poén van ellőve..
A két új karakterhez meg nem tudok hozzászólni, szóval kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Spartacus
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #699 Dátum: 16 feb 12, 19:13:13 »

Nekem ebben a részben külön feltűnt,hogy most már Karin is teljesen zavarban Touta közelében...
Pedig bíztam abban hogy legalább Ő nem fog ilyen viselkedést produkálni.
Na mindegy ez Toutáéknál alap hogy ilyen reakciókat váltanak ki a lányokból Mosolyog
Naplózva

Győzelem vagy Halál
Két dolog határoz meg téged:A türelmed,mikor nincs semmid;És a viselkedésed,mikor megvan mindened.
Subinator
Újonc
*

« Válasz #700 Dátum: 16 feb 12, 19:54:52 »

... Mivel klón valószínűleg ugyan úgy fog kinézni mint Negi. ...

Ööö... Touta hol hasonlít Negire...? ^^" A tehetségét és harci ösztöneit kivéve semmi közös nincs bennük. Mosolyog

Touta kinézetre szerintem kb. Kotarou és Konoka keveréke. Azon sem lepődnék meg, ha a végén kiderülne, hogy Konoka a "nagyanyja". Hiszen azt már az MSN elején tudtuk (Evangeline mondta), hogy Konoka több mágikus erővel bírt, mint Negi és megfelelő képzéssel a legjobb gyógyító válhatott belőle, ill. jó eséllyel indulhat a Magister Magi címért is. Amit tudjuk, hogy felnőttként el is ért.

Csak azért gondoltam mert a klónok általában egyformák Nevet
Naplózva
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #701 Dátum: 16 feb 12, 21:06:23 »

4.oldal: Kirie ölni tudna a pillantással. Mosolyog Nevet
Karin hűvös és kimért Mosolyog

6.oldal: 50 métert ugrani? nem semmi !
alvilági nagymesterek engedélyt kaptak? Don Corleone like this Nevet   bow

7.oldal: Touta nyel egyet? Az már jelent valamit ...

9.oldal: Karin átmegy Batmanba Mosolyog
10.oldal: egy kis erődemonstráció

12.oldal: élesedik a Kirie- Mizore párharc Mosolyog

14.oldal: Touta ha akarna se tudna kettészakadni ikszdé
Legnagyobb mondat: Nincs elég pontja hogy tornára kerüljön.
Kibaszás volt a fogadóban dolgoztatni, csak én gondolom úgy?
 Gondolkozik
Hacsak nem volt valami "gravitációs kamra hatása" (á'la DragonBál Z?)  vagy titkos power-upja az egésznek.
 Gondolkozik

16.oldal: Talán ezt akarja neki Yukihime elmondani?

« Utoljára szerkesztve: 16 feb 12, 21:08:36 írta Sternritter Zanpakuto » Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #702 Dátum: 16 feb 13, 13:29:30 »

Hát Touta főleg kinézetre egyáltalán nem hasonlít Negire. Persze vannak hasonló vonásaik, de az nem olyan sok. Amúgy főleg azért mondtam ezt, mert ugye elvileg Touta örökre így fog már kinézni, emiatt érdekelne a felnőtt énje.

Yukihime elmondása szerint azért dolgoztatta Toutát, mert ugye féltette és biztonságban akarta tudni. Viszont gondolom az utóbbi időben meggyőződött arról, hogy Touta már nem olyan felelőtlen és ugye sokkal erősebb is lett szóval amiatt engedte el a tornára.
Jaj de várom már a tornát, hogy lássuk azt mikor Touta komolyan veszi a küzdelmet. Mert lássuk be az utóbbi időben amit láttunk, hogy már Karinnal is kb csak játszik. ha komolyan veszi simán lenyomja. (Bár Karinnak azért voltak zavaró tényezői harc közben.) ikszdé Touta egyik legnagyobb fegyvere harc közben amúgy a szája. Simán kizökkenti az ellenfelét a meg nem szűnő dumálásával. Nevet
Naplózva
sasa87
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #703 Dátum: 16 feb 13, 13:53:42 »

Touta kinézete talán a hajának a stílusa hasonlít egyedül Negire, semmi más. Belső értékei nagyban eltér Negitől, Touta legalább is számomra úgy tűnik nem nagyon foglalkoztatja a múltja hogy hogyan és mi célből is készült, bár mutatott egy kis érdeklődést a húga iránt, szal lehet megvan benne a kiváncsiság Gondolkozik
Arra kíváncsi leszek hogy ha megismeri a teljes múltját akkor meghasonul-e a jelleme a mostanival Gondolkozik Meg persze a teljes kép tudatában hogyan fog alakulni a viszonya Yukihime-vel és fordítva is Hümm-hümm Kúl
Touta valódi erejére én is nagyon kíváncsi vagyok és meggyőződésem hogy a többiek álla le fog esni Ördögi Ha egyáltalán lesz esélye harcolni. Nem vagyok bíztos benne hogy Yukihime nem direkt nem engedte pontokat szerezni. A vak is látja hogy nagyon félti és törődik Touta-val. Én bevallom arra is kíváncsi lennék ha szabad lesz Negi és Nagi és az egyik összejön Yukihime-vel, na akkor mit fog csinálni Touta. Persze azt mondta hogy nem zavarja, de úgysem hiszel el. Már attól kiborult mikor Yukihime nem tartotta arra érdemesre hogy védje a hátát. Majd akkor pont azzal fog kibékülni hogy a szeretett nőjét az egyik dzsigoló őse fogja megkapni Ördögi Szerintem akkor valami eltörne benne és megváltozna.
A másik ami régóta foglalkoztat hogy Touta elvileg vámpír, mégse láttuk soha vért inni. Most akkor elméletileg annó abba a támadásba akkor sem halt volna bele ha nem lesz vámpír, mert az Erebia megmenti, vagy mi? Gondolkozik
Nagyon sok megválaszolatlan kérdés van még vele kapcsolatban, de kezdem azt hinni hogy aki teremtette az egy tökéletes katonát akart létrehozni ikszdé
Naplózva
Subinator
Újonc
*

« Válasz #704 Dátum: 16 feb 13, 18:36:16 »

Touta erejénél ne felejtsük el volt 4 hónapja az idő hurokban amikor csak edzet. Így elméletileg jóval erősebnek kellene lennie mint Dana edzésének végén. Az se lepne meg ha mutatna valami új technikát.

sasa87
"Én bevallom arra is kíváncsi lennék ha szabad lesz Negi és Nagi és az egyik összejön Yukihime-vel, na akkor mit fog csinálni Touta. Persze azt mondta hogy nem zavarja, de úgysem hiszel el. Már attól kiborult mikor Yukihime nem tartotta arra érdemesre hogy védje a hátát. Majd akkor pont azzal fog kibékülni hogy a szeretett nőjét az egyik dzsigoló őse fogja megkapni Ördögi Szerintem akkor valami eltörne benne és megváltozna."

Én is ezt gondoltam volna ha az előző részben nem az a puha pöcs reakció lett volna. Lehet most a Negi fanok kiátkoznak de Touta sokkal jobban megérdemelné Yukihime-t.

sasa87
"Nagyon sok megválaszolatlan kérdés van még vele kapcsolatban, de kezdem azt hinni hogy aki teremtette az egy tökéletes katonát akart létrehozni"

Igen ez bennem is felmerült,hogy Touta-t kifejezetten a kezdet boszorkány ellen készítetek
« Utoljára szerkesztve: 16 feb 13, 19:13:30 írta Subinator » Naplózva
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins