xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14790 Dátum: 14 júl 12, 12:30:59 » |
|
Nekem öcsém kirágta a járókáján a hálót és utána azon mászott ki hogy terrorizáljon engem... Noémi igyál helyettem is!
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14791 Dátum: 14 júl 12, 13:16:41 » |
|
De legalább nem téged rágott meg, nézd a jó oldalát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14792 Dátum: 14 júl 12, 13:26:30 » |
|
Engem harapott is meg öcsém kicsiként bunyóztunk, és vele is sok gond volt állandóan bemászott a szekrény alá, mögé. Noémi felénk halászléfőző van és én a héten elkészült meggyborba kóstoltam bele ütős lett csak kevés volt az alapanyag így csak 8 liter környékén lett :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14793 Dátum: 14 júl 12, 14:00:37 » |
|
De szerencse anyámnak, hogy jó gyerek voltam és nővérem is. Mi nagymamám kömény pálinkáját várjuk. Jövőhéten megyünk hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14795 Dátum: 14 júl 12, 14:17:31 » |
|
De legalább nem téged rágott meg, nézd a jó oldalát. Én állítólag kisgyerekként megharaptam apám orrát, még halványan dereng is valami ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14796 Dátum: 14 júl 12, 14:23:47 » |
|
Saphira én a szöveget nem értem, de a képek alapján sajnos ez az "elfogadott emberi norma", ha valami meg öregszik, vagy "beteg" lesz azt kukázzuk, és veszünk helyette másikat, még akkor is, ha egy élőlényről van szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14797 Dátum: 14 júl 12, 14:29:50 » |
|
Nekem is pusztult már el cicám mert megöregedett, de én nem tudtam úgy nézni rá, hogy ja jó lesz majd új. Lehet butaságnak hangzik de az állatoknak van személyisége, még ha nem is konkrétan úgy, mint egy embernek de minden kisállatot magáért kell szeretni. Az állat kínzásos meg az ehhez hasonló dolgok igazán feltudnak húzni. Szóval Ayu, te ilyen kis vad gyerkőc voltál. Egyedül a nyalókába haraptam bele és a tejfogam fele letört, de más harapdálós sztorim nincs. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14798 Dátum: 14 júl 12, 14:32:27 » |
|
Az a kutyás/számítógépes cucc biztos, hogy irónia akar lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14799 Dátum: 14 júl 12, 14:33:44 » |
|
Hülyén hangzik, de még a tárgyakhoz is tudok úgy ragazkodni hogy nehezen válok meg az adott dologtól, nemhogy még ami él is. Nem emlékszek rá hogy vad voltam e, aztán suliban nem voltam vad az biztos. De most valahogy vadabbnak érzem a mostani énem mint a kamaszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14800 Dátum: 14 júl 12, 14:51:10 » |
|
Szerintem a vadsággal semmi gond, egy bizonyos kereteken belül én nem igazán emlékszek rá, de anyám szerint elég nyugodt gyerek voltam, ha valahova letett játszani akkor két óra múlva is ott játszottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14801 Dátum: 14 júl 12, 15:22:41 » |
|
Amúgy rengeteget beszélt arról is Puzsér, hogy mit gondol a világról mint olyan, Istenről, erkölcsről. Ezeket biztos a pénzért teszi.
Ezt nem tudod bemásolni/linkelni? Érdekel, hogy eldönthessem, megérdemli-e továbbra is a védelmet egy-egy vita folytán. Nem, ez nincsen fent a neten. Bár volt nála egy biszbasz, ami lehet, hogy felvevésre szolgált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14802 Dátum: 14 júl 12, 17:12:00 » |
|
Kisütött a nap. Végre, már éppen ideje volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14803 Dátum: 14 júl 12, 17:25:38 » |
|
Időjárás jelentésünket hallották. Maradjanak velünk. Amúgy tényleg jó volt a Puzséros előadás de a Gödri Bulcsu is jól nyomta. Saphit, Aest meg Coelhot elvittem volna első sorba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 12, 17:44:44 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14804 Dátum: 14 júl 12, 18:10:54 » |
|
Miért olyan nagy divat mostanság, hogy egy csomó helyen halott palesztin gyermekek fotóit posztolgatják emberek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 12, 18:11:35 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
|