Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14775 Dátum: 14 júl 11, 23:16:36 » |
|
Miről tartott előadást az öreg Puzsér ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14776 Dátum: 14 júl 11, 23:18:36 » |
|
Nálad magasabb vagyok noe, úgyhogy nem beszólni. Hát. Nagyon változatos témák voltak sok szálon futott. Lényegében egy stand up comedy volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14777 Dátum: 14 júl 11, 23:21:53 » |
|
Értem, egészen Saphira linkjéig nem kedveltem, mert úgy voltam vele olyanra akarja rá venni Kiss Ádámékat, ami nem az ő stílusuk (talán ez a legjobb szó rá), de aztán elolvastam a cikket, és egész értelmes csókának tűnt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14778 Dátum: 14 júl 11, 23:26:33 » |
|
Azért azt, hogy nálam, egy lánynál, magasabb vagy a helyedben nem használnám kifogásnak, mert annak elég gáz. xD Vannak am nagyon magassarkú cipőim is, na jó egy ilyenem van, amiben már fel tudom venni a versenyt számos sráccal.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14779 Dátum: 14 júl 11, 23:28:11 » |
|
Na, a színeket kedvelő ismerősöm esteb alkotott még egyet:
Citromsárga VigadAlma Nap ÉleterőErő Kapcsolatok Merészség Kihívás Önbecsülés Központ
xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14780 Dátum: 14 júl 11, 23:31:34 » |
|
Ennek értem a lényegét, de azt nem, hogy minek írogat ki ilyeneket. Miről tartott előadást az öreg Puzsér ?
Biztos megint nála sikeresebb és gazdagabb embereket fikázott, hogy ezáltal csökkenthesse kicsit az irigységét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14781 Dátum: 14 júl 11, 23:34:56 » |
|
Érdekes, hogy mit látsz bele Coelho. Miért vetítesz ilyet bele? Noe. A magasság egyetlen fontos eleme, hogy a lányoknál magasabbak legyünk. Amúgy rengeteget beszélt arról is Puzsér, hogy mit gondol a világról mint olyan, Istenről, erkölcsről. Ezeket biztos a pénzért teszi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 23:37:00 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14782 Dátum: 14 júl 11, 23:36:06 » |
|
Ennek értem a lényegét, de azt nem, hogy minek írogat ki ilyeneket. Jó neked ha érted a lényegét mert én nem értem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 11, 23:37:57 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14783 Dátum: 14 júl 11, 23:42:57 » |
|
Na, a színeket kedvelő ismerősöm esteb alkotott még egyet:
Citromsárga VigadAlma Nap ÉleterőErő Kapcsolatok Merészség Kihívás Önbecsülés Központ
xDDD
Ezt nem asszociációnak hívják ? (egy adott dologról, mi jut eszedbe amolyan láncra fűzve, legalábbis én erre gondolok asszociáció alatt, de lehet rosszul tudom a fogalmat), mert nekem annak tűnik egy ilyen reikis, energetikus szemszögből nézve (volt főnököm is csinált ilyeneket, csak ő például egy Város/település nevét elemezte boncolgatta)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14785 Dátum: 14 júl 11, 23:51:59 » |
|
Igen ilyesmire gondoltam én is, csak nem vagyok otthon annyira a témában, hogy érdemben is tudjak nyilatkozni róla, bár akkor minek szólaltam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14786 Dátum: 14 júl 12, 08:46:15 » |
|
Amúgy rengeteget beszélt arról is Puzsér, hogy mit gondol a világról mint olyan, Istenről, erkölcsről. Ezeket biztos a pénzért teszi.
Ezt nem tudod bemásolni/linkelni? Érdekel, hogy eldönthessem, megérdemli-e továbbra is a védelmet egy-egy vita folytán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14787 Dátum: 14 júl 12, 11:47:52 » |
|
Hát ez a nap is eljött. Vilike ki tud mászni az ágyából. Bonyolódik a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14788 Dátum: 14 júl 12, 12:17:34 » |
|
Na, ez tök jó. Bár tényleg innentől lesz bonyolultabb. Nekem kisebbik hugim, amikor ezt a skillt megtanulta, hatalmas káoszt okozott. Kimászott és szétdobálta a játékokat a gyerekszobában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14789 Dátum: 14 júl 12, 12:27:08 » |
|
Huh, a faluban gulyásfőző verseny van (barátom szerint pörkölt bő lével), délben már ittam, mert gyerekkori haveromnak is szülinapja van, most mulatós zenét kell letöltenem és még a tájszólásom is visszatért.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|