xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14625 Dátum: 14 júl 09, 19:41:55 » |
|
Semmi sem idegesítőbb mint amikor egy internetfüggő mint én hazajön a nyaralásból(ami amúgy fergeteges volt és az nkw nyaralóknak üzenem hogy azért nem hagytunk semmit a házban mert mindent megittunk ) és azzal találja magát szembe itthon hogy a upc pont ilyenkor szerel valamit ne hogy tudjak netezni... még jó hogy le volt töltve a Hannibal első évada és így volt mivel elfoglalni magam míg visszajött. Amúgy tudom hogy ez senkit nem érdekel de azért elküldöm
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14626 Dátum: 14 júl 09, 20:09:02 » |
|
Hogyhogy már ma hazajöttél xeni? A néni mondta Cart-nak, hogy holnap még ott lesztek reggel. Remélem azért szalonnát hagytok nekünk cserébe a tavalyiért (vagy tavalyelőtti).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14627 Dátum: 14 júl 09, 20:12:32 » |
|
Ott se voltál Savanyúság. Nálunk olyan nem lesz, hogy elfogyott, mert akkor egyből veszek másik 10 litert:D Kaja nélkül még csak-csak, de pia nélkül:D Ha lesz ott még valaki holnap reggel az valszeg találkozik velem, mert én 10 előtt oda érek sztem. Mondjuk nem hiszem, hogy bárkit is ismerek onnanxD Rajtad és Adachin kívül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 20:26:28 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #14628 Dátum: 14 júl 09, 21:16:35 » |
|
Tavalyelőtt ott voltam csak neked az a fixa ideád, hogy én sose voltam nyaralni, mivel azon az egyen voltam pont, amikor te nem. És hagytunk ott akkor is vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14629 Dátum: 14 júl 09, 21:17:58 » |
|
Azt hittem pénteken kezdődik a nagy nyaralásotok, vagy valaki korábban lemehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14630 Dátum: 14 júl 09, 21:18:33 » |
|
Volt olyan amikor nem voltam?:O Az nem lehetXD Öregszem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14631 Dátum: 14 júl 09, 21:31:09 » |
|
Valszeg a néni összekeverte a napokat. Mi 2-9ig voltunk szal ma jöttünk haza És nem, nem hagytunk semmit, majd jövőre, sajnálom Hiei Tudom hogy gyenge vagyok mert nyaralás alatt sörből csak 2 tálcát tudtam meginni És nem, szerintem sem ismersz senkit innen rajtam és Adán kívül De felavattuk nektek a házat. Volt egy darázsfészek az emeleten a konyha felőli teraszon xD Egyik srác leszedte és ledobta az udvarba kézzel Nem túl nagy de azér vót Képet mellékelek https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10420317_766478286749789_7236828256590246863_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14632 Dátum: 14 júl 09, 21:33:17 » |
|
Mármint, csupasz kézzel mindenféle kesztyű nélkül? Nem félt hogy megcsipkedik?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14633 Dátum: 14 júl 09, 21:46:54 » |
|
Tavaly mi végig hagytuk a teraszon a korlát alatt a fészket. Minket nem zavartak akkor is volt ott egy:D Én is kezdésnek veszek két tálcával azt ha nem elég veszek még más is biztos hoz pár tálcát:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14634 Dátum: 14 júl 09, 21:49:03 » |
|
Mini drága nyaralás holnaptól van csak én megyek le 1 nappal később. Xeni, Peti volt az? Vagy valamelyik másik bátor férfi?xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 09, 21:49:50 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14635 Dátum: 14 júl 09, 21:52:12 » |
|
Jah vagy úgy, így értem, Vera.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14636 Dátum: 14 júl 10, 10:07:52 » |
|
Xeni, Peti volt az? Vagy valamelyik másik bátor férfi?xD
Ákos volt az akit még te sem ismersz. És igen szabad kézzel dobta le, hiszen a sokadik sör és x-edik feles után az ember sokkal bátrabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 10:08:48 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14637 Dátum: 14 júl 10, 12:43:52 » |
|
Hihetetlen, hogy mennyire finom a marcipán rúd, nugattal a közepén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14638 Dátum: 14 júl 10, 12:50:48 » |
|
Olyan is van? Mini nee csináld ezt. Most megkívántam, imádom a marcipánt. Kiszámoltam, hogy holnap kiérjek 7-re a Délibe 4:30-kor kell kelnem. Amivel nem is lenne gond ha tudnék aludni éjszaka, de hát az mostanában luxus. Szeretlek időjárás. Xeni amúgy akkor ügyes volt a srác, bár én még ennyi pia után se próbálkoznék allergia miatt, de aki bátor...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 10, 12:51:46 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14639 Dátum: 14 júl 10, 12:57:06 » |
|
Van bizony, eddig csak az Aldiban találtam, inkább a kassza közelében keresd, ha megakarod találni és zöld színű. Nagyon finom. :3
Nem értem, hogy főleg ilyenkor, hogy képes a vonat lerobbanni Balaton és Budapest között. Elég gyakran indul oda-vissza vonat, hogy a fenébe robban le? -.- Mikor feljön a fogadott nénikém nincs olyan, hogy ne lenne valami gond. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|